ایرانیان جهان
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 30 فروردین 1404
جمعه 29 فروردين 1404 - 19:26:15
ایرانیان جهان - وانانیوز|
قیمت دلار در هفته‌ای که رو به پایان است با بازدهی منفی 16 درصدی به کار خود پایان داد. این اسکناس تا میانه کریدور 80 هزار تومانی عقب‌نشینی کرد و از اخبار سیاسی خط گرفت. قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه 28 فروردین با رقم 85 هزار و 300 تومانی معامله شد.
موضوع مذاکره میان ایران و مریکا، مهمترین سیگنال به بازارهای مالی در هفته‌های اخیر بود.
اخبار مساعد در این خصوص به طور پیوسته قیمت دلار و دیگر ارزهای مهم را روزانه بیش از دو هزار تومان کاهش داد. پیش بینی قیمت دلار بازار ارز در روزهای سپری شده از هفته چهارم فروردین، شاهد تعداد زیاد فروشندگان دلار بوده است. کاهش انتظارات تورمی و خوشبینی نسبت به آینده سیاسی ایران و آمریکا باعث شد معامله‌گران زیادی از ترس ریزش‌های سنگین آینده دارایی دلاری خود را حراج کنند.
کارشناسان اقتصادی پیش از این ارزش ذاتی قیمت دلار را محدوده 85 تا 89 هزار تومانی پیش‌بینی کرده بودند. آنها هیجانات ناشی از اخبار سیاسی را دلیل افت قیمت دلار می‌دانند و معتقدند در این مسیر نزولی، گاهی اصلاح‌های قیمتی رخ می‌دهد که طبیعی است.
تحلیلگران اقتصادی معتقدند در 6 ماهه ابتدایی سال جاری، روند اخبار سیاسی به بازارهای مالی خط می‌دهد و موضوعات اقتصادی چندان تعیین‌کننده روند بازار ارز نیست.
تتر به کانال 85 هزار تومانی سقوط کرد قیمت درهم روز پنجشنبه روی رقم 23 هزار و 800 تومانی معامله شد و نسبت به روز چهارشنبه کاهش 200 تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 85 هزار و 200 تومانی در حال معامله است و نسبت به روز پنجشنبه افت هزار و 500 تومانی دارد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 114 و 140 تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح 98 هزار و 190 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز پنجشنبه 28 فروردین با رشد 190 تومانی روی رقم 71 هزار و 408 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز 185 تومان رشد داشت و با قیمت 69 هزار و 463 تومانی کشف شد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1411869/پیش-بینی-قیمت-دلار-فردا-شنبه-30-فروردین-1404
بستن   چاپ