ایرانیان جهان
تمایل آمریکا برای دیدار مستقیم با مقامات ارشد حماس
شنبه 30 فروردين 1404 - 17:37:29
ایرانیان جهان - تارنمای اماراتی ارام نیوز به نقل از منابع دیپلماتیک عربی گزارش داده است که آمریکا تمایل خود را برای دیدار مستقیم با یکی از مقامات ارشد جنبش حماس ابراز کرده است.
به گزارش سلام نو به نقل از ایرنا؛ بر اساس گزارش اسرائیل هیوم، این خبر هنوز به تأیید مقامات آمریکایی نرسیده است.
به گفته این منابع، هدف از این دیدار مذاکرات در خصوص آزادی عیدن الکساندر اسیر زنده اسرائیلی – آمریکایی و شماری از اجساد اسرای آمریکایی عنوان شده است.
به گزارش اسرائیل هیوم، با این شرایط، این دومین بار خواهد بود که مقامات دولت آمریکا با مسؤولان ارشد حماس دیدار می‌کنند. این رسانه صهونیستی افزود: با این وجود در ماه مارس (اسفند 1403) نشستی بین آدام بوهلر، نماینده ویژه ترامپ در امور اسرا و مقامات حماس در قطر برگزار شد، اما نتیجه‌ای در بر نداشت.
این منابع گفتند که درخواست آمریکا برای دیدار مستقیم با یکی از مقامات ارشد حماس یکشنبه گذشته به میانجی‌گران ارائه شده و ممکن است در روزهای آینده انجام شود.
بنا به اظهارات منابع مذکور، تلاش آمریکا در این راستا به دنبال تعویق روند مذاکرات از سوی رژیم‌ صهیونیستی در خصوص دستیابی به توافق تبادل اسرا و رد احتمالی پیشنهاد اسرائیل از سوی حماس بوده است.
بر اساس گزارش اسرائیل هیوم، همچنین شب گذشته منابعی نیز به شبکه القاهره، شبکه نزدیک به دولت گفتند که رایزنی‌ها در داخل حماس برای دستیابی به توافق آتش بس دائمی در غزه ادامه دارد و این جنبش در حال بررسی پیشنهادهای دریافتی از میانجیگران است. این منابع افزودند که تلاش‌های میانجی‌های مصری و قطری برای برقراری آتش‌بس و ارسال کمک‌های انسانی به نوار غزه ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، بوهلر، نماینده ویژه ترامپ در امور اسرا در تاریخ 24 اسفند 1403 در قطر با مقامات ارشد حماس در خصوص آزادی اسرای آمریکایی دیدار و گفت‌وگوی مستقیم داشت و این اتفاق را بسیار خوب توصیف کرده بود. با این حال، نگرانی‌ها و خشم رژیم صهیونیستی از ارتباط مقامات آمریکا با حماس سبب شد این مذاکرات به نتیجه‌ای نرسد.
با این حال، رژیم صهیونیستی در این مرحله از مذاکرات پیشنهاد جدیدی را از طریق میانجی‌گران به جنبش حماس تحویل داده‌ است که شامل موضوعاتی چون تعداد اسرا، هویت آن‌ها و بازه زمانی آزادی‌شان و نیز خلع سلاح مقاومت غزه است. این پیشنهاد با واکنش تند و اعتراضی فلسطینیان مواجه شد. اما حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در حال بررسی آن است تا پاسخ رسمی را ارائه کند و در عین حال تاکید کرد که هرگونه توافق آینده باید شامل آتش‌بس دائم، خروج کامل نظامیان این رژیم از نوار غزه، دستیابی به توافق واقعی برای تبادل اسرا، آغاز روند بازسازی آنچه که رژیم اشغالگر اسرائیل ویران کرده ‌و رفع محاصره ظالمانه از مردم غزه باشد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1413011/تمایل-آمریکا-برای-دیدار-مستقیم-با-مقامات-ارشد-حماس
بستن   چاپ