ایرانیان جهان
ایجاد رشته «مطالعات افغانستان» نخستین بار در دانشگاه علامه
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 13:49:25
ایرانیان جهان - در راستای گسترش همکاری‌های علمی و فرهنگی میان ایران و افغانستان، به زودی رشته مطالعات افغانستان در دانشگاه علامه طباطبایی راه‌اندازی خواهد شد. - اخبار بین الملل -
به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نخستین مرکز بین‌المللی مطالعات افغانستان با هدف تقویت همکاری‌های علمی و فرهنگی بین ایران و افغانستان در دانشگاه علامه طباطبایی راه‌اندازی شد.
سعید شکوهی، رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو، ضمن اشاره به اهمیت افغانستان به عنوان یکی از اعضای سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو)، اعلام کرد که به زودی رشته مطالعات افغانستان در این دانشگاه تأسیس خواهد شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که این مرکز می‌تواند به مکانی برای نخبگان و پژوهشگران تبدیل شود و در راستای حل مشکلات افغانستان و ارتقاء ارتباطات علمی میان دو کشور نقش مهمی ایفا کند. 
به گزارش رسانه دانشگاه علامه طباطبایی، ابوالفضل دلاوری، عضو هیئت علمی دانشگاه نیز بر وجود ظرفیت‌های فرهنگی مشترک بین دو کشور تأکید کرد و گفت که مرکز مطالعات افغانستان بستری مناسب برای تبادل نظر و هم‌اندیشی نخبگان علمی و فرهنگی خواهد بود.
ایران از تمامی ابتکارات برای ثبات افغانستان حمایت می‌کندامنیت و ثبات در افغانستان زمینه‌ساز همکاری‌ تجاری با ایران از سوی دیگر سیدعسکر موسوی، استاد افغانستانی مهمان دانشگاه علامه، افتتاح این مرکز را گامی مؤثر در تعمیق پژوهش‌های منطقه‌ای و آشنایی بهتر با مسائل افغانستان دانست و گفت این اقدامات نشان‌دهنده اراده جدی برای تقویت روابط علمی و فرهنگی بین ایران و افغانستان است و می‌تواند به پیشرفت پایدار در هر دو کشور کمک کند.
راه‌اندازی رشته مطالعات افغانستان بیانگر عزم جدی برای ایجاد فضای علمی و پژوهشی در زمینه مسائل افغانستان است. این رشته می‌تواند به تربیت کارشناسان و پژوهشگران متخصص در امور افغانستان و منطقه یاری رساند و به حل چالش‌های موجود در این کشور کمک کند.
انتهای پیام/.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1414379/ایجاد-رشته-«مطالعات-افغانستان»-نخستین-بار-در-دانشگاه-علامه
بستن   چاپ