ایرانیان جهان
حمایت جالب کشور همسایه از دور دوم مذاکرات
يکشنبه 31 فروردين 1404 - 14:39:10
ایرانیان جهان - وزارت امور خارجه کویت امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: کویت از بیانیه وزارت خارجه عمان درباره توافق جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در جریان گفت‌وگوها بر سر گذار به مرحله بعدی مذاکرات استقبال می‌کند.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وزارت امور خارجه کویت ضمن تمجید از این گام، آن را نشانه‌ای از تمایل دو طرف برای تداوم گفت‌وگو و بهره‌گیری از پیشرفت‌های حاصل‌ شده دانست و بار دیگر حمایت خود را از هرگونه تلاش دیپلماتیک برای حل اختلافات از طریق گفت‌وگو اعلام کرد.
در این بیانیه تأکید شده است که چنین روندی می‌تواند به کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی کمک کند.
وزارت خارجه کویت از تلاش‌های فعال عمان در تسهیل این مذاکرات و همچنین از میزبانی ایتالیا برای برگزاری دور دوم گفت‌وگوها تشکر و قدردانی کرد.
دور دوم مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا روز شنبه با میانجیگری عمان در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد.
وزارت خارجه عمان دربیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که ایران و آمریکا در مذاکرات رم بر سر ادامه گفت‌وگوها توافق کردند.
در همین راستا، سید «عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در رم را سازنده و مثبت و هدف اصلی آن را تضمین منافع ملی کشور اعلام کرد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1414458/حمایت-جالب-کشور-همسایه-از-دور-دوم-مذاکرات
بستن   چاپ