ایرانیان جهان
ژنرال صهیونیست: ارتش شکست دردناکی را در غزه متحمل شد
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 14:57:46
ایرانیان جهان - فارس / ژنرال ذخیره رژیم صهیونیستی با بیان اینکه ارتش این رژیم قادر به تشکیل دولت نظامی در نوار غزه نیست، تصریح کرد که ارتش در آماج شکست دردناکی از سوی حماس قرار گرفته است.
اسحاق بریک، ژنرال ذخیره بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: این ادعا مبنی بر اینکه ارتش دستاوردهای بزرگی را در نوار غزه محقق ساخته است، درست نیست.وی تصریح کرد: ارتش اسرائیل در معرض شکست دردناکی از سوی حماس قرار گرفت.اسحاق بریک اظهار کرد: ارتش اسرائیل هیچ یک از اهداف جنگ چه شکست حماس یا آزادی اسیران را محقق نساخت.وی افزود؛ روش جنگی ارتش اسرائیل در غزه اجازه نابود کردن صدها کیلومتر از تونل‌های حماس را نمی‌دهد.ژنرال اسحاق بریک گفت: ارتش قادر به تشکیل دولت نظامی که جایگزین دولت حماس در نوار غزه شود، نیست.
پیشتر اسموتریچ در سخنرانی اظهار کرد که یک راه حل نظامی برای نوار غزه وجود دارد که عبارت از اشغال آن و مدیریتش با حکومت نظامی و اجرای طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا است. در حالی که با تشدید حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، اسیران این رژیم نیز در حملات کشته شدند، اسموتریچ تصریح کرد، آنچه که باعث بازگرداندن اسیران از غزه تا به الان شده است إعمال فشار نظامی بوده است. وزیر دارایی رژیم صهیونیستی عنوان داشت: هر کس که خواهان بازگرداندن اسیران از طریق تسلیم شدن اسرائیل در مقابل حماس است، عملاً می‌خواهد که قدرت بازدارندگی اسرائیل را نابود کند.وزیر دارایی رژیم صهیونیستی گفت: ما باید تصمیم پایان دادن به کار غزه تا ابد را اتخاذ کرده و ثابت کنیم که ما هدفمان را محقق کرده و حماس را نابود می‌کنیم.وی افزود: باید این واقعیت را گفت که بازگرداندن اسیران اسرائیلی از غزه هدف بسیار مهمی است؛ اما مهم‌ترین هدف نیست. اسموتریچ تصریح کرد: هرکس که خواهان نابودی حماس است تا 7 اکتبر دیگری رخ ندهد، باید بفهمد که با حضور حماس، ممکن نیست که چنین وضعیتی در غزه به وجود آید. این وزیر تندروی صهیونیست عنوان داشت، جایگزین تسلیم شدن عبارت از کنترل بر اراضی در نوار غزه و نابودی حماس است.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1415889/ژنرال-صهیونیست--ارتش-شکست-دردناکی-را-در-غزه-متحمل-شد
بستن   چاپ