ایرانیان جهان
آماده توافق با آمریکا در چارچوب منافع ملی هستیم
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 22:07:00
ایرانیان جهان - به گزارش آفتاب نو، پزشکیان در نشست استانداران کشور اظهار داشت: دولت از ابتدا بر توسعه روابط سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی با سایر کشورها، به‌ویژه کشورهای اسلامی و همسایه، تأکید داشته و تعامل سازنده بر پایه احترام متقابل را با دیگر کشورها دنبال می‌کند.
در خصوص مذاکره با آمریکا نیز اعلام می‌کنیم که در چارچوب مشخص‌شده و با حفظ منافع ملی، آمادگی برای توافق وجود دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اما اگر طرف مقابل حاضر نباشد از موضع برابر وارد گفت‌وگو شود، ما راه خود را ادامه خواهیم داد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز بیان کردند، نه به این مذاکرات خوش‌بین هستیم و نه بدبین.
+
«دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1416385/آماده-توافق-با-آمریکا-در-چارچوب-منافع-ملی-هستیم
بستن   چاپ