ایرانیان جهان
منطقه بین‌المللی نوآوری ایران مایه آبروی نظام است
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 11:49:49
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج
، در چهاردهمین جلسه هیئت امنای مشترک پارک فناوری پردیس و پارک فناوری سلامت پردیس با اشاره به اینکه مجموعه پاک فناوری پردیس در طول 20 سال گذشته همواره در پیشبرد و دستیابی کشور به فناوری‌های پیشرفته موثر بوده است، به تاریخچه تاسیس پارک فناوری پردیس در دولت هشتم اشاره کرد و ادامه داد: راهبرد دولت در آن زمان اداره غیردولتی این مجموعه بود اما به دلیل شکل نگرفتن کامل بخش خصوصی برای پیشبرد راهبردهای دولت، به اداره دولتی و یا نیمه دولتی این مجموعه رسیدیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
عارف با قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه در طول 20 سال گذشته، افزود: پاک فناوری پردیس برای رسیدن به اولویت‌های سند چشم‌انداز در علم و فناوری به ویژه هایتک شکل گرفت و گام‌های خوب و شتابانی در جهت فناوری‌های پیشرفته و انقلاب در این زمینه برداشت.
بیشتر بخوانید:
حمایت از نهادهای علمی راهبرد دولت چهاردهم است
برنامه‌های پارک فناوری پردیس در سال جدید تشریح شد
نشست هیات امنای پارک فناوری پردیس
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه جمعیت 300 میلیون نفری در حوزه تمدنی ایران هستند که به دلایلی در طول سالیان گذشته تعاملاتی درخور با آنان نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: با تلاش‌های انجام شده جمهوری اسلامی ایران به عضویت پیمان‌ها و اتحادیه‌های مهم منطقه‌ای درآمد تا جایی که عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری‌های شانگهای با پروسه طولانی روبرو شد و در دولت دوم اصلاحات و سفر من در آن زمان، ایران به عنوان ناظر به شانگهای پیوست و 18 سال طول کشید تا جمهوری اسلامی ایران به عضویت این سازمان درآید تا در ادامه جایگاه واقعی خود را در آسیای میانه و منطقه اوراسیا پیدا کنیم.
عارف با تاکید بر اینکه بازار بزرگ منطقه به پیشرفت‌های فناورانه جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد و تعامل خوبی با این منطقه داریم، افزود: قانون تجارت آزاد با اوراسیا در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و تا اواخر اردیبهشت‌ماه ابلاغ می‌شود و در عین حال از نظر فرهنگی در حوزه تمدنی قرابت‌های فرهنگی بسیار زیادی با کشورهای منطقه داریم.
معاون اول رئیس‌جمهور با ذکر خاطره‌ای درخصوص استقبال از او به عنوان رئیس دانشگاه تهران که مشابه استقبال در جایگاه معاون اولی در دولت اصلاحات در یکی از کشورهای منطقه بود، گفت: استقبالی که از من به عنوان معاون اول در آن دوران به عمل آمد همانند استقبال در زمان ریاست دانشگاه تهران بود که این نشانگر جایگاه مراکز دانشگاهی و موسسه‌های علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.
دکتر عارف با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران عضو کشورهای موسس اکو است، گفت: نخست وزیران کشورهای موسس اکو در آن زمان بر روی امنیت فضای سایبری تاکید و آمادگی همکاری با جمهوری اسلامی ایران را داشتند که چنین توجهی از سوی این کشورها مصونیتی به ایران می‌دهد که در حوزه مهم امنیت حاضر به فعالیت و کار با جمهوری اسلامی ایران هستند اما نتوانستیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه توسعه روابط با کشورهای همسایه، منطقه اوراسیا و آفریقا جز راهبردهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران هستند، درباره ارتقای روابط ایران با کشورهای آفریقایی در دولت چهاردهم تصریح کرد: در زمینه توسعه همکاری‌ها با کشورهای آفریقایی گام‌های خوبی برداشته شد و شرکت‌های ایرانی به ویژه در بخش فنی و مهندسی به این منطقه ورود کردند که امروز پارک‌های علم و فناوری می‌توانند پیشتاز توسعه روابط علمی و فناوری با کشورهای همسایه، آفریقایی، منطقه و همچنین کشورهایی که در اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران هستند، باشد و در این مسیر نباید تنها به دنبال منافع کوتاه مدت باشیم و تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در جهان برای دولت حائز اهمیت اساسی است.
معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه حوزه میکروالکترونیک را یکی از اولویت‌های اساسی و مهم کشور دانست و ادامه داد: در سال‌های اول بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که در حال ارتقای آموزش عالی و راه‌اندازی تحصیلات تکمیلی بودیم، اشتباه راهبردی در حوزه میکرو‌الکترونیک مرتکب شدیم یعنی تنها در بخش نظری این توزه توسعه یافت اما امروز به این اشتباه راهبردی پی بردیم و باید عقب‌ماندگی‌های 40 سال گذشته جبران شود.
عارف همچنین از منطقه بین‌المللی نوآوری ایران خواست تا به طور خاص و ویژه فعالیت‌های خود را در حوزه میکرو‌الکترونیک متمرکز کند و گسترش دهد.
آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 کلمات کلیدی پارک فناوری پردیس محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور ما را در پیام رسان های زیر دنبال کنید.
تلگرام اینستاگرام بله ایکس لینک کوتاه کپی شد اخبار مرتبط

ایرانیان جهان

بررسی عملکرد مصوبات و رفع چالش‌های اجرایی در خصوص توسعه میادین مشترک نفت و گاز جنوب و غرب کشور 1404/2/1 15:54:59

ایرانیان جهان

باید در مقابله با ایران‌هراسی از شخصیت‌های برجسته و شاخص در عرصه بین‌الملل استفاده کنیم 1403/12/21 13:03:57 دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر نام ایمیل متن پیام ارسال مهمترین اخبار سیاسی: منطقه بین‌المللی نوآوری ایران مایه آبروی نظام است سیاسی: مجلس بررسی طرح تغییر ساعت رسمی کشور را وارد فاز عادی کرد سیاسی: وزیر امور خارجه، مقام ارشد چین را در جریان روند مذاکرات ایران و آمریکا قرار داد مجلس: مجلس به منظور بررسی لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور وارد شور علنی شد سیاسی: پانزدهمین دور گفت‌وگوی حقوق بشری ایران و ژاپن برگزار شد سیاسی: دولت برای واردات پنل های خورشیدی با چین قرار داد بسته است سیاسی: اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران در سایه مذاکرات هسته ای چه معنایی دارد؟ سیاسی: ایران، چین و روسیه را به عنوان دو شریک راهبردی فراموش نمی‌کند سیاسی: وزیر خارجه ایران وارد چین شد سیاسی: وزیر کشور سالگرد تأسیس سپاه پاسداران را تبریک گفت آرشیو گفتگو دولت برای واردات پنل های خورشیدی با چین قرار داد بسته است وزارت بهداشت باید مصوبه افزایش ظرفیت رشته پزشکی را اجرایی کند لزوم پرداخت یارانه به جایگاه های عرضه سوخت/ باید بر توسعه نیروگاه های تولید برق هسته ای متمرکز شویم ارتش از میدان رزم تا قلب بحران ها در کنار ملت بوده است+ فیلم ارتش در بالاترین سطح آمادگی رزمی قرار دارد / ارتش فدای ملت است+ فیلم آرشیو آخرین اخبار گروه منطقه بین‌المللی نوآوری ایران مایه آبروی نظام است مجلس بررسی طرح تغییر ساعت رسمی کشور را وارد فاز عادی کرد وزیر امور خارجه، مقام ارشد چین را در جریان روند مذاکرات ایران و آمریکا قرار داد مجلس به منظور بررسی لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی کشور وارد شور علنی شد پانزدهمین دور گفت‌وگوی حقوق بشری ایران و ژاپن برگزار شد دولت برای واردات پنل های خورشیدی با چین قرار داد بسته است اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران در سایه مذاکرات هسته ای چه معنایی دارد؟ ایران، چین و روسیه را به عنوان دو شریک راهبردی فراموش نمی‌کند وزیر خارجه ایران وارد چین شد وزیر کشور سالگرد تأسیس سپاه پاسداران را تبریک گفت پربازدیدترین گروه انتشار جزئیات لایحه اختیار تغییر ساعت رسمی کشور دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا پایان یافت + فیلم وقفه‌ای در واردات خودرو نداریم عارف اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را ابلاغ کرد در مذاکرات پیش رو فقط به خدا دل ببندیم نتایج مذاکرات هسته ای در رم چه بود؟/چه تضمینی برای رفع تحریم ها وجود دارد؟ اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران در سایه مذاکرات هسته ای چه معنایی دارد؟ از توسعه واقعی غافل بوده‌ایم وزارت بهداشت باید مصوبه افزایش ظرفیت رشته پزشکی را اجرایی کند به پشتوانه ارتش، با قدرت مواضع خود را برای ایجاد صلح و امنیت در منطقه بیان می‌کنیم وب گردی فروش اقساطی خودرو
وکیل طلاق
سایت مزایدات و مناقصات کشور
خرید اینترنتی بلیط قطار
بهترین وکیل در تهران
آموزش خرید بیت کوین
خدمات سئو
پرده پانچ
ال بانک
خرید قفسه فلزی
آموزش ارز دیجیتال در مشهد
سطل زباله شهرداری
توبیت
فیبرنوری مخابرات
پلاس ps5
خرید یو ووچر
چت جی پی تی برای دانشجویان
بهترین وکیل در تهران

ایرانیان جهان

قیمت طلا و سکه امروز 3 اردیبهشت 1404 مشخص شد ارتباط با ما | درباره ما | تبلیغات | rss Rss تلگرام اینستاگرام بله ایکس تمام حقوق برای خبرگزاری موج محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

ایرانیان جهان


http://www.ilandnews.ir/fa/News/1418592/منطقه-بین‌المللی-نوآوری-ایران-مایه-آبروی-نظام-است
بستن   چاپ