ایرانیان جهان
به هیچ تیم ملی یا باشگاهی فکر نمی‌کنم
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 16:34:25
ایرانیان جهان - به گزارش آفتاب نو، فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران از حدود دو ماه دیگر آغاز می‌شود.
برخی باشگاه‌ها پا را فراتر گذاشته و از حالا برای بستن تیمی قدرتمند اقدام کرده‌اند.
با توجه به اینکه مسابقات مقدماتی جام جهانی 2026 خرداد به پایان می‌رسد، مطرح شدن یک نام بزرگ در میان گزینه‌های مربیگری در لیگ برتر ایران چندان عجیب نخواهد بود.
این نام، برانکو ایوانکوویچ است. سرمربی فعلی تیم ملی چین که تلاش می‌کند اژدهای قرمز را به جام جهانی برساند. چین در گروه C رقابت‌های مقدماتی جام جهانی در منطقه آسیا، با کسب 6 امتیاز از 8 بازی در رده ششم جدول قرار دارد. فاصله اندکِ امتیازها با تیم سوم که به پلی‌آف صعود می‌کند، باعث شده تا برانکو و چین همچنان با امیدواری به دیدارهای آینده نگاه کنند.
عربستان، تیم سوم گروه C که از 6 بازی، 10 امتیاز اندوخته است. بنابراین چین همچنان این شانس را دارد که با برتری مقابل اندونزی( 15 خرداد ) و بحرین ( 20 خرداد ) و البته توقف عربستان برابر بحرین و استرالیا، راهی پلی‌آف شود.
برانکو ایوانکوویچ که از سوی فدراسیون فوتبال چین ممنوع‌المصاحبه است، در گفت‌وگویی کوتاه با ایرنا به سوالی درباره احتمال بازگشت به فوتبال ایران پاسخ داد. از او پرسیدیم اگر چین به جام جهانی نرود، آیا ممکن است بعد از پایان رقابت‌ها در خردادماه راهی لیگ ایران شود و هدایت باشگاهی مدعی را بر عهده بگیرد؟
برانکو اینگونه پاسخ داد: ببینید دوست من. همچنان با چین قرارداد دارم و هنوز هم شانس برای ما باقی مانده تا به جام جهانی صعود کنیم. بنابراین من به هیچ تیم ملی یا باشگاهی فکر نمی‌کنم؛ تنها هدفم تمرکز برای حضوری موفق در تیم ملی چین و چه بسا حضور در جام جهانی 2026 است.
با توجه به جدول مسابقات، تیم ملی چین شانس اندکی برای صعود به پلی‌آف دارد اما برانکو به هیچ وجه ناامید نیست: وظیفه من این است تا پایان تعهدم به تیم ملی چین، تلاش کنم. برای خردادماه تیم خوبی خواهم ساخت. ضمن اینکه در فوتبال چیزی قابل پیش‌بینی نیست و کسی نمی‌تواند به طور دقیق بگوید که چه اتفاقاتی در رقابت‌های آتی رخ خواهد داد.
از سرمربی اسبق پرسپولیس، درباره شرایط این روزهای این تیم و همچنین لیگ ایران سوال کردیم که او در پاسخ گفت: متأسفانه اجازه مصاحبه ندارم. الان هم چون در مورد تیم ملی چین پرسیدید، توانستم جواب بدهم. متشکرم؛ موفق باشید.
بیشتر بخوانید: واکنش برانکو به سرمربی جدید صادق محرمی
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1419204/به-هیچ-تیم-ملی-یا-باشگاهی-فکر-نمی‌کنم
بستن   چاپ