ایرانیان جهان
گروسی: ایرانی در مذاکرات هسته‌ای جدی است
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 20:19:14
ایرانیان جهان - به گزارش سلام نو به نقل از مهر، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: خوب است که بین تهران و واشنگتن گفتگو شود. من با «ویتکاف» (نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا) در تماس هستم و نمی‌دانم مذاکرات ایران و آمریکا به چه نتیجه‌ای منجر خواهد شد.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این خصوص ادامه داد: آژانس اجرای توافق (احتمالی) بین ایران و آمریکا را راستی آزمایی خواهد کرد.
آژانس در صورت امضای توافقنامه بین تهران و واشنگتن اجرای آن را تایید خواهد کرد و ما آماده حمایت از آن (توافق احتمالی میان تهران و واشنگتن) برای افزایش اعتبارش هستیم. رافائل گروسی، در ادامه اضافه کرد: طرف ایرانی در مذاکرات هسته‌ای جدی است و تلاش می‌کند به توافق برسد. ما بخشی از مذاکرات ایران و آمریکا نیستیم.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1419589/گروسی--ایرانی-در-مذاکرات-هسته‌ای-جدی-است
بستن   چاپ