ایرانیان جهان
همکاری CATL با 5 خودروساز بزرگ چین در Auto Shanghai
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 00:55:15
ایرانیان جهان - به گزارش “پدال نیوز” در رویدادی اختصاصی در حاشیه نمایشگاه، مدیران ارشد CATL از جمله رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل این کمپانی به همراه نمایندگانی از گروه FAW ، Changan ، گروه BAIC، خودروسازی چری و گروه GAC از مدل های جدید سازگار با سیستم تعویض باتری رونمایی کردند. همزمان با این رویداد کمپانی CATL و گروه GAC یک توافق‌نامه جامع همکاری راهبردی امضا کردند.
این 10 مدل جدید که با سیستم Choco-SEB CATL سازگار هستند، در بخش‌های متنوعی عرضه شده‌اند که شامل سدان های لوکس، خودرو های خانوادگی و مدل‌ های شهری برای جوانان هستند.
در بخش زیر مدل های این 5 برند که با تکنولوژی تعویض باتری CATL سازگار هستند نام برده شده است:
FAW Hongqi:
معرفی سدان EH7 در کلاس B+ به عنوان اولین مدل سازگار با Choco-SEB
Changan Auto:
ارائه سدان اقتصادی Qiyuan A05، سدان سایز متوسط تا بزرگ Qiyuan A07 و سدان اسپرت Deepal SL03
BAIC Group:
رونمایی از سدان خانوادگی لوکس برقی با برند Arcfox
Chery Auto:
نمایش مدل iCAR V23 به‌ عنوان اولین کراس‌اوور کامپکت سازگار با Choco-SEB
GAC (Aion):
اعلام شد که مدل‌ های Aion UT، Aion RT، کراس‌اوور هوشمند Aion V با نام Tyrannosaurus و یک کراس‌اوور کوچک در کلاس A که همه نسخه ها با Choco-SEB سازگاری خواهند داشت.
همکاری GAC با CATL به‌ عنوان اولین همکاری جامع با یک خودروساز در سراسر اکوسیستم Choco-SEB تلقی می‌شود. این همکاری تنها به تطبیق مدل‌ ها با استاندارد ختم نمی‌شود بلکه شامل ساخت ایستگاه‌ های تعویض باتری، خدمات مالی مربوط به باتری، بازاریابی خودرو های سازگار با تکنولوژی تعویض باتری و استفاده مجدد از باتری‌ ها هم می‌شود.
همچنین چند مدل باتری با ظرفیت ها و قیمت های مختلف برای چند پلتفرم مشخص توسط یکی از مقامات رسمی CATL اعلام شد.
چنین رویکردی به کاربران این امکان را می‌دهد که به جای خرید کامل باتری، ظرفیت مورد نیاز را انتخاب کرده و به‌ صورت اشتراک ماهانه پرداخت کنند.
کمپانی CATL اعلام کرد شبکه Choco-SEB در حال حاضر در 16 شهر فعال است و قصد دارد تا پایان سال 2025 به 1000 ایستگاه در 30 شهر برسد. همکاری با شرکایی همچون Sinopec، Nio، Didi و حمایت سازمان های حمل‌ و نقل، زیرساختی مطمئن و اقتصادی را برای تعویض سریع باتری در ایستگاه ها فراهم خواهد کرد.
بنیانگذار و رئیس CATL بیان کرد: «همه نوآوری های آتی در فناوری باتری CATL روی مدل‌ های Choco-SEB پیاده‌سازی خواهند شد.»
او آینده‌ای را متصور است که در آن تعویض باتری، شارژ خانگی و شارژ عمومی در کنار هم 3 ستون اصلی تأمین انرژی خودروهای برقی خواهند بود.
+
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1419860/همکاری-CATL-با-5-خودروساز-بزرگ-چین-در-Auto-Shanghai
بستن   چاپ