ایرانیان جهان
چین خواستار مقابله با «زورگویی یکجانبه» آمریکا در تجارت شد
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 12:08:55
ایرانیان جهان - چین خواستار حمایت از اقتصاد و مقابله با تعرفه‌های یک‌جانبه آمریکا شد و بر تقویت مصرف و چندجانبه‌گرایی تأکید کرد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رهبران ارشد چین امروز جمعه (25 آوریل 2025) در نشستی به ریاست رئیس‌جمهور «شی جین‌پینگ» خواستار تقویت حمایت از اقتصاد داخلی و مقابله با «زورگویی یک‌جانبه» در تجارت جهانی شدند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، این اظهارات پاسخی غیرمستقیم به تعرفه‌های سنگین اخیر آمریکا علیه چین بود که به گفته مقامات چینی، به جنگ تجاری پرتنشی میان دو اقتصاد بزرگ جهان دامن زده است.
کمیته سیاسی حزب کمونیست چین در این نشست متعهد شد که با همکاری جامعه جهانی، از چندجانبه‌گرایی دفاع کرده و با اقدامات یک‌جانبه مقابله کند.
رهبران چین بر تقویت نقش مصرف در رشد اقتصادی تأکید کردند و خواستار اقداماتی برای افزایش درآمد مردم، توسعه مصرف خدمات و اجرای کاهش نرخ بهره در زمان‌های مناسب شدند. این تصمیمات در راستای تلاش پکن برای تحریک اقتصاد و کاهش اثرات جنگ تجاری با آمریکا اتخاذ شده است.
وال استریت ژورنال: آمریکا کاهش تعرفه علیه چین را در نظر داردچین: آمریکا باید بر اساس احترام متقابل با ما گفت‌وگو کندنامه نخست‌وزیر چین به ژاپن برای مقابله با تعرفه‌های آمریکا انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1420852/چین-خواستار-مقابله-با-«زورگویی-یکجانبه»-آمریکا-در-تجارت-شد
بستن   چاپ