ایرانیان جهان
ایران اکسپو باید دستاورد‌های توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را به همراه داشته باشد
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 13:33:51
ایرانیان جهان - - محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید حداکثر بهره‌برداری اقتصادی، تقویت دیپلماسی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور را در نمایشگاه اکسپو داشته باشیم و پیام‌های روشن و واضح از جمهوری اسلامی ایران به مسئولان و مقامات ارشد سیاسی و فعالان اقتصادی سایر کشور‌ها از توانمندی‌های صادراتی داخلی و دستاورد‌های دانش‌بنیان کشور داده شود، برپایی این نمایشگاه را فرصتی بسیار مناسب برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و سیاسی دانست و گفت‌: باید از فرصت این رویداد در کنار بهره‌برداری‌های اقتصادی در راستای تقویت اهداف سیاسی و فرهنگی استفاده شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی مهمترین نهادی است که می‌تواند اهداف راهبردی کشور را در بخش تجارت و صادرات پیگیری کند و سامان دهد، افزود: راهبرد دولت وفاق ملی در توسعه اقتصادی و تجاری جدی‌تر از گذشته است.
وی با اشاره به عضویت جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اوراسیا به‌عنوان عضو ناظر و همچنین حضور فعال ایران در پیمان‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای حوزه تمدنی مشترک ایران و کشور‌های منطقه تصریح کرد: انعقاد قرارداد تجارت آزاد با اوراسیا و همچنین رویکرد سیاست خارجی دولت چهاردهم در تقویت همکاری‌ها با همسایگان و کشور‌های همسو با جمهوری اسلامی ایران فرصتی مناسب برای فعالان اقتصادی، بخش خصوصی و همچنین تجار ایرانی و کشور‌های منطقه است چراکه منطقه اوراسیا به‌عنوان یکی از بازار‌های هدف جمهوری اسلامی ایران در دولت چهاردهم محسوب می‌شود.
عارف با اشاره به اهمیت توسعه روابط جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های قاره آفریقا و برگزاری چندین جلسه و نشست با سفرا و نمایندگان کشور‌های آفریقایی و همچنین فعال‌شدن ستاد آفریقا در دولت چهاردهم، تاکید کرد: آفریقا بازاری بکر است که باید راهبرد توسعه با این قاره را در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی با قوت پیگیری کنیم.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1422109/ایران-اکسپو-باید-دستاورد‌های-توسعه-همکاری‌های-منطقه‌ای-و-فرامنطقه‌ای-را-به-همراه-داشته-باشد
بستن   چاپ