ایرانیان جهان
بازار 400 میلیارد دلاری آفریقا در انتظار سرمایه‌گذاران ایرانی
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 15:01:58
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، کنستانتینو چونگا امروز در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا که با حضور رئیس جمهوری ایران در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: باعث مباهات و افتخار است که در این کنفرانس مهم اقتصادی حضور دارم و گردهمایی امروز گواه ظرفیت بالای همکاری بین ایران و آفریقا است.
معاون اول رئیس جمهوری کشور زیمباوه افزود: اگرچه تفاوت‌هایی در برخی حوزه ها وجود دارد، اما هر دو طرف دارای جمعیت جوان، اقتصادهای رو به رشد و تاب آوری اقتصادی هستند که می‌تواند مسیر رشد و ارتقای اقتصادی را هموار کند.
بازار 400 میلیارد دلاری در انتظار سرمایه‌گذاران ایرانی
چونگا به ظرفیت‌های تجاری آفریقا اشاره کرد و گفت: آفریقا امروز به بازاری 1.4 میلیارد نفری با ارزش بالقوه 400 میلیارد دلار تبدیل شده که می‌تواند برای سرمایه‌گذاران ایرانی بسیار جذاب باشد.
وی ادامه داد: سه حوزه استراتژیک همکاری‌ها شامل ایجاد پلتفرم‌های برخط برای تبادل اطلاعات تجاری، توسعه همکاری‌ها در بخش‌های کشاورزی، گردشگری و انرژی و تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری برای تجار ایرانی است.
معاون اول رئیس جمهوری کشور زیمباوه با اعلام آمادگی کامل زیمباوه برای همکاری با ایران گفت: آمادگی داریم زیرساخت‌های لازم برای تسهیل تجارت با ایران را فراهم کنیم و به تجار ایرانی اطمینان خاطر می‌دهیم که شرایط مناسبی برای فعالیت‌هایشان در زیمبابوه ایجاد خواهیم کرد.
چونگا از برنامه‌های مشترک نمایشگاهی خبر داد و اظهار کرد: نمایشگاه ایران اکسپو و همکاری‌های تجاری B2B می‌تواند روابط دو جانبه را تقویت کند. زیمباوه آماده مشارکت تجاری با ایران و سایر کشورهای دنیا است.
کد خبر 6448507

ایرانیان جهان


http://www.ilandnews.ir/fa/News/1423201/بازار-400-میلیارد-دلاری-آفریقا-در-انتظار-سرمایه‌گذاران-ایرانی
بستن   چاپ