ایرانیان جهان
کاوازاکی ژاپن 3-2 السد قطر/ سامورایی‌ها تنها نماینده شرق آسیا در نیمه نهایی
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 10:18:17
ایرانیان جهان -

ایرانیان جهان

09:02 – 08 اردیبهشت 1404
کاوازاکی فرونتیل ژاپن چهارمین و آخرین تیمی بود که به نیمه‌نهایی لیگ نخبگان آسیای فصل 25-2024 صعود کرد و حریف کریستیانو رونالدو و یارانش در تیم النصر شد.
در آخرین بازی مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا 25-2024، تیم کاوازکی فرونتیل پیروزی 3-2 مقابل السد قطر را جشن گرفت تا به جمع 4 تیم برتر جام راه یابد.
برای نماینده ژاپن در این دیدار اریسون (4)، مارسینو (21) و یاسوتو واکیزاکا (98) گلزنی کردند، در مقابل پائولو اتاویو (9) و کلودینیو (71) گل‌های السد را به ثمر رساندند.
این نتیجه به نوعی به نفع فوتبال ایران هم بود، چرا که ایران و قطر برای کسب سهمیه 1+2 رقابت دارند و در صورتی که السد می‌توانست جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را کسب کند اختلاف امتیاز بین قطر و ایران افزایش پیدا می‌کرد. 
با صعود کاوازاکی، نیمه‌نهایی این رقابت تکمیل شد و از روز سه‌شنبه شاهد این مرحله از مسابقات خواهیم بود. نکته جالب و تامل برانگیز اولین دوره لیگ نخبگان آسیا، حضور هر 3 نماینده فوتبال عربستان در مرحله نیمه‌نهایی است و به‌نظر می‌رسد در نهایت قهرمان جام هم از میان این تیم‌ها باشد. البته اگر السد می‌توانست حریف ژاپنی را شکست دهد، هر چهار تیم پایانی از منطقه غرب آسیا بودند.
برنامه مرحله نیمه‌نهایی لیگ نخبگان آسیا:
الهلال عربستان – الاهلی عربستان؛ سه‌شنبه ساعت 20؛ ورزشگاه ملک عبدالله جده
النصر عربستان – کاوازاکی فرونتیل ژاپن؛ چهارشنبه ساعت 20؛ ورزشگاه شاهزاده فیصل جده
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
گردشگری پایتخت ؛ خسته در دود و ترافیک تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1423758/کاوازاکی-ژاپن-3-2-السد-قطر--سامورایی‌ها-تنها-نماینده-شرق-آسیا-در-نیمه-نهایی
بستن   چاپ