ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آیا آلمان نیز به سبک برگزیت از اتحادیه اروپا جدا می‌شود؟ آلمان

آیا آلمان نیز به سبک برگزیت از اتحادیه اروپا جدا می‌شود؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / رئیس حزب راست افراطی آلترناتیتو برای آلمان (َAfD) می‌گوید: "خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) الگویی برای حزبش است"؛ اظهاراتی که این بار به گمانه زنی‌ها در باره تکرار خروج آلمان از اتحادیه اروپا را دامن زده است.
روزنامه گاردین در این خصوص نوشت: آلیس وایدال رهبر حزب افراطی آلترناتیو برای آلمان گفت که در صورت پیروزی، با شعار خروج آلمان از اتحادیه اروپا وارد کارزار انتخاباتی پارلمان اتحادیه اروپا می‌شود.
وایدال در مصاحبه اختصاصی با فایننشال تایمز گفت: تصمیم انگلیس بشدت برای آلمان صحیح خواهد بود و «دگزیت» (خروج آلمان از اتحادیه اروپا) خودمختاری کشور را تقویت خواهد کرد.
بازار
این یکی از اولین اعلامیه‌های حزب آلترناتیو از زمان آغاز موج اعتراضات سراسری علیه این حزب بود. این اعتراضات پس از آن در آلمان شکل گرفت که فاش شد اعضای رهبری حزب در یک جلسه مخفیانه که در آن طرح اصلی اخراج جمعی خارجی‌ها و دارندگان گذرنامه آلمانی مورد بحث قرار گرفت، شرکت کردند. گمان می‌رود این حزب در صورت به‌قدرت رسیدن این برنامه‌ها را اجرا کند.
وایدال این افشاگری را «رسوایی» خوانده و مدعی شد که حزب متبوعش فقط می‌خواهد از قانون برای بازگرداندن افرادی استفاده کند که حق ماندن در آلمان را ندارند و حزب آلترناتیو طرفدار اجرای قوانین در کشور است.
با این حال، اعتراضات خیابانی در آلمان علیه حزب راست افراطی این کشور در واکنش به چنین افشاگری‌هایی در این هفته، شدت گرفت و برآورد می‌شود بیش از یک میلیون نفر در 90 تظاهرات مختلف در سراسر آلمان شرکت کرده‌اند.
وایدال، بانکدار سابق و سرمایه‌گذاری که از سال 2022 رهبری این حزب را برعهده دارد گفته است که قبل از اجرای دگزیت دولت تحت رهبری حزب آلترناتیو ابتدا قصد دارد برای از بین بردن کمبودهای دموکراتیک، اصلاحاتی را از جمله کاهش اختیارات کمیسیون اروپا به عنوان یک مجری غیرمنتخب در اتحادیه اروپا ایجاد کند.
وی گفت اما اگر اصلاحات موفق نباشد و ما نتوانیم حاکمیت کشورهای عضو اتحادیه را بازسازی کنیم باید به مردم اجازه دهیم مثل مردم انگلیس خودشان برای سرنوشت خود تصمیم بگیرند.
نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهند که حمایت عمومی از عضویت آلمان در اتحادیه اروپا بسیار بالا و حدود 80 درصد است و پایین‌ترین آن در سطح رای‌دهندگان حزب آلترناتیو است.
چالش‌هایی مانند بحران اوکراین، افزایش هزینه‌های زندگی و برنامه‌های آب‌وهوایی که همگی با بحران بودجه مواجه‌اند، فشار بر دولت اولاف شولتس صدر اعظم آلمان را افزایش داده است.
نارضایتی از مدیریت دولت تا حدی به افزایش حمایت از حزب افراطی آلترنانتیو برای آلمان کمک کرده است.
گاردین نوشت: اختلافات حزبی در آلمان در حالی بروز کرده که سارا واگن کنشت از حزب چپ افراطی جدا شد و اعلام کرد که قصد دارد حزب جدید ضد مهاجرتی جدیدی را تاسیس کند.
در عین حال هانس گئورگ ماسن این هفته گفت که جنبش مردمی محافظه کار متبوعش در اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان (CDU) و حزب خواهر آن (CSU) را برای تشکیل یک حزب جدید تبدیل می‌کند.
فردریک مِرز رئیس CDU گفت که اعضای این حزب و حزب CSU در صورت ملحق شدن به حزب جدید باید از عضویت در حزب انصراف دهند.
هانس گئورک ماسان عضو جنبش محافظه کاران در حزب اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان گفته بر خلاف این حزب، خود را آماده همکاری با حزب آلترنانتیو می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1105010/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترکیه در آستانه یک دستاورد بزرگ در والیبال اروپا

با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ‎ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

کاخ سفید کناره‌گیری ماسک را تکذیب کرد

کاخ‌سفید: ایلان ماسک کناره‌گیری می‌کند

کابینه مکرون درمورد تهران تشکیل جلسه داد

پایان ماه عسل ترامپ و ایلان ماسک/ رئیس جمهور در سایه به آخر خط رسید

حمله آمریکا به استان صعده یمن

کاخ سفید آماده مذاکره غیرمستقیم با ایران

جنگنده‌های آمریکا صعده یمن را بمباران کردند

حملات جنگنده‌های اسرائیل به مناطق مختلف در سوریه

واکنش زیدآبادی به سخنان لاریجانی در مورد بمب اتم/ راه یا چاه؟

پیشنهاد استقلال به سرمربی سابق تیم ملی

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

تاکید وزیر خزانه‌داری آمریکا بر ادامه فشار اقتصادی بر ایران

فشار اقتصادی بر ایران را ادامه خواهیم داد

جزییات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404

سفر السودانی به آنکارا در سایه تحولات مهم منطقه‌ای و جهانی

رافینیا با یک فصل درخشش توپ طلا می‌گیرد!

افشاگری درباره بن یدر: از پرونده‌های آزار جنسی تا پناه بردن به فوتبال ایران | وسام بن یدر تجاوز کرده است؟

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ با حضور نویر، لام، ریبری و مولر

طوفان فلزی چین

دور تازه حملات وحشیانه آمریکا به یمن!

شرط ایران برای مذاکره با آمریکا: به رسمیت شناختن حجاب و بستن وب سایت‌های پورن!

اظهارات ترامپ درباره مذاکره و تهدید ایران: سناریوهای احتمالی در صورت عدم توافق

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی

ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران

نخستین تحریم‌های دولت ترامپ علیه روسیه وضع شد

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی (+عکس)

موضع عبدالکریم سروش درباره دولت آمریکا: وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

توحش دولت آمریکا در موضع عبدالکریم سروش / وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

سفر وزیر خارجه اسرائیل به پاریس برای رایزنی درباره ایران

ممنوعیت حریم هوایی کشورهای خلیج‌فارس برای حمله به ایران

خبرهای ضدونقیض درباره کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن

بنیامین نتانیاهو: می‌خواهیم غزه را تجزیه کنیم

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

پیروزی آویسپا با پاس گل شهاب زاهدی

ژاپن لرزید

رویارویی چین و روسیه با کارت کریدورها؛ پکن پشت متحدش را خالی می‌کند؟/ آماده‌باش ترکیه برای مانور در حیاط خلوت روسیه

شاهین: اقدام روسیه فرصت‌های جدیدی با افغانستان ایجاد می‌کند

تحریم‌های تازه آمریکا علیه انصارالله یمن

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی و نزدیک است

کاهش بازار سهام آمریکا در آستانه اعلام تعرفه‌ها توسط ترامپ

احتمال جدا شدن ماسک از کابینه ترامپ قوت گرفت

تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن همزمان با تشدید حملات و تهدیدات

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به فرانسه برای رایزنی درباره ایران

ادعاهای جدید وزیر خارجه فرانسه علیه ایران

سی‌ان‌ان: طرح ترامپ بزرگترین تشدید تعرفه‌های آمریکا در 100 سال گذشته است

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی است!

تصمیم قاطع ترامپ برای فروش تیک‌تاک!