ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مرتضوی در قم:

پوشش صندوق‌های بازنشستگی از 16 درصد در قبل از انقلاب، امروز به 80 درصد رسیده است/ عضویت یک میلیون و 800 هزار نفر در صندوق بیمه روستایی و عشایر وزارت رفاه

پوشش صندوق‌های بازنشستگی از 16 درصد در قبل از انقلاب، امروز به 80 درصد رسیده است/ عضویت یک میلیون و 800 هزار نفر در صندوق بیمه روستایی و عشایر
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس گزارش‌های آماری مجموع ایرانیانی که قبل از انقلاب تحت پوشش صندوق‌های بازنشستگی بودند کمتر از 16 درصد بود اما امروز با قاطعیت عنوان می‌کنیم که این رقم به 80 درصد رسیده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در گردهمایی سراسری مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سالن اجتماعات اداره‌کل تأمین اجتماعی استان قم اظهار داشت: یکی از مأموریت‌ها و مؤلفه‌های عدالت اجتماعی موضوع تکافل اجتماعی است که جمهوری اسلامی ایران در این حوزه گام‌های بلندی برداشته است.
وی افزود: به‌واسطه خدمات بزرگی که در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در کشور صورت گرفته، نرخ امید به زندگی به‌ شدت افزایش پیدا کرده است و ما برای تداوم این نرخ باید در حوزه تکافل اجتماعی و توسعه بیمه‌های اجتماعی تلاش کنیم.
مرتضوی یادآور شد: اکنون یک میلیون و 800 هزار نفر در کشور بیمه فعال روستایی و عشایر هستند و دولت منابع لازم را در این زمینه پیش‌بینی کرده است و کمتر کشوری را داریم که در حوزه بیمه‌های اجتماعی، بیمه‌گذار یک سوم هزینه‌های بیمه‌ای را پرداخت کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تأیید نهایی حدود 15 هزار نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: حضور این تعداد از نامزدهای انتخاباتی نشان‌دهنده وجود بسترهای لازم جهت رقابت برای سلایق مختلف اقتصادی و سیاسی است. 
وی افزود: فراهم‌بودن «امنیت مردم‌پایه» در کشور به برکت انتخابات است و مشارکت مردم در انتخابات نشان‌دهنده آن است که آنان مملکت را از آن خود می‌دانند.
مرتضوی ادامه داد: در حوزه سلامت انتخابات، شورای نگهبان و وزارت کشور با تمام توان خود پای‌ کار هستند و هیئت‌های اجرایی انتخابات نیز از اقشار مختلف مردم تشکیل شده است و سلامت انتخابات را مثل همیشه مانند حق‌الناس رعایت خواهند کرد.
وی افزود: در بحث امنیت، کشور ما مرکز امن جهان است و کمتر کشوری سراغ داریم که امنیت در آن مردم‌پایه باشد.
وزیر رفاه اجتماعی ابراز داشت: در خصوص انتخابات، مقام معظم رهبری تأکید دارند که انتخابات اقتدارآور و امنیت‌آور است و در این بین تبلیغ دشمنان برای شرکت‌نکردن در انتخابات است چون انتخابات سرنوشت مملکت را رقم می‌زند و تمام رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند که مردم ما در انتخابات شرکت نکنند.
وی با اشاره به این‌ که انتخابات امنیت‌آور است و اقتدار مملکت را تأمین می‌کند، بیان کرد: دشمنان ما تا دیروز قسم‌خورده بودند که همه گزینه‌های ما روی میز است اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم همه گزینه‌های آنان به زیر میز فرو رفت و این به برکت اقتدار و امنیت ایران است از این رو امروز رسالت همگانی بر دوش همه مردم کشور است که به امر انتخابات که نوعی امر به معروف است، اهتمام جدی داشته باشند.
26 بهمن 1402 20:22
کد خبر : 335,656
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1112572/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترکیه در آستانه یک دستاورد بزرگ در والیبال اروپا

با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ‎ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

کاخ سفید کناره‌گیری ماسک را تکذیب کرد

کاخ‌سفید: ایلان ماسک کناره‌گیری می‌کند

کابینه مکرون درمورد تهران تشکیل جلسه داد

پایان ماه عسل ترامپ و ایلان ماسک/ رئیس جمهور در سایه به آخر خط رسید

حمله آمریکا به استان صعده یمن

کاخ سفید آماده مذاکره غیرمستقیم با ایران

جنگنده‌های آمریکا صعده یمن را بمباران کردند

حملات جنگنده‌های اسرائیل به مناطق مختلف در سوریه

واکنش زیدآبادی به سخنان لاریجانی در مورد بمب اتم/ راه یا چاه؟

پیشنهاد استقلال به سرمربی سابق تیم ملی

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

تاکید وزیر خزانه‌داری آمریکا بر ادامه فشار اقتصادی بر ایران

فشار اقتصادی بر ایران را ادامه خواهیم داد

جزییات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404

سفر السودانی به آنکارا در سایه تحولات مهم منطقه‌ای و جهانی

رافینیا با یک فصل درخشش توپ طلا می‌گیرد!

افشاگری درباره بن یدر: از پرونده‌های آزار جنسی تا پناه بردن به فوتبال ایران | وسام بن یدر تجاوز کرده است؟

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ با حضور نویر، لام، ریبری و مولر

طوفان فلزی چین

دور تازه حملات وحشیانه آمریکا به یمن!

شرط ایران برای مذاکره با آمریکا: به رسمیت شناختن حجاب و بستن وب سایت‌های پورن!

اظهارات ترامپ درباره مذاکره و تهدید ایران: سناریوهای احتمالی در صورت عدم توافق

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی

ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران

نخستین تحریم‌های دولت ترامپ علیه روسیه وضع شد

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی (+عکس)

موضع عبدالکریم سروش درباره دولت آمریکا: وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

توحش دولت آمریکا در موضع عبدالکریم سروش / وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

سفر وزیر خارجه اسرائیل به پاریس برای رایزنی درباره ایران

ممنوعیت حریم هوایی کشورهای خلیج‌فارس برای حمله به ایران

خبرهای ضدونقیض درباره کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن

بنیامین نتانیاهو: می‌خواهیم غزه را تجزیه کنیم

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

پیروزی آویسپا با پاس گل شهاب زاهدی

ژاپن لرزید

رویارویی چین و روسیه با کارت کریدورها؛ پکن پشت متحدش را خالی می‌کند؟/ آماده‌باش ترکیه برای مانور در حیاط خلوت روسیه

شاهین: اقدام روسیه فرصت‌های جدیدی با افغانستان ایجاد می‌کند

تحریم‌های تازه آمریکا علیه انصارالله یمن

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی و نزدیک است

کاهش بازار سهام آمریکا در آستانه اعلام تعرفه‌ها توسط ترامپ

احتمال جدا شدن ماسک از کابینه ترامپ قوت گرفت

تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن همزمان با تشدید حملات و تهدیدات

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به فرانسه برای رایزنی درباره ایران

ادعاهای جدید وزیر خارجه فرانسه علیه ایران

سی‌ان‌ان: طرح ترامپ بزرگترین تشدید تعرفه‌های آمریکا در 100 سال گذشته است

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی است!

تصمیم قاطع ترامپ برای فروش تیک‌تاک!