نشنال اینترسپت: اسرائیل درایستگاه پایانی کمک های نظامی از آمریکا قرار دارد
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - خبرگزاری آریا - مجله آمریکایی «نشنال اینترسپت» در گزارشی « به اسرائیل نسبت به روابطش با آمریکا هشدار داد» و اینکه «تلآویو باید مراقب خواستههایش باشد زیرا شاید این آخرین درخواستی باشد که در واشنگتن به عنوان یک وزنه ی استراتژیک مورد بررسی قرار می گیرد.
این مجله با انتشار مطلب فوق، به اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی مبنی بر اینکه «اسرائیل با ایستادگی در برابر تهران از منافع آمریکا محافظت می کند» ، « سریعتر وسایل را به دست ما برسانید تا ماموریت را انجام دهیم » اشاره کرد .
این نشریه با مقایسه ی درخواست نتانیاهو و وینستون چرچیل نخست وزیر وقت بریتانیا برای گرفتن کمک مالی و نظامی از آمریکا جهت مبارزه با آلمان، خاطرنشان کرد: «چرچیل درخواست مهم تری نسبت به نتانیاهو داشت زیرا در صدد تحت فشار قرار دادن فرانکلین روزولت و مردم آمریکا برای پیوستن به جنگ اروپا بود، و متوجه شده بود که بریتانیا نمی تواند ماشین جنگی آلمان را شکست دهد، مگر اینکه آمریکایی ها دوشادوش آنها بجنگند.
نشنال اینترسپت خاطرنشان کرد: واقعیت این است که گمانهزنیهای سالهای اخیر در واشنگتن این بود که نتانیاهو، مانند چرچیل در آغاز جنگ جهانی دوم، امیدوار است شرایطی را ایجاد کند که آمریکاییها را به مداخله مستقیم نظامی در کنار اسرائیل علیه ایران سوق دهد .»
اما مداخلات نظامی شکست خورده طولانی مدت آمریکا در عراق و افغانستان، " حاکی است که آمریکایی ها علاقه ای به ورود به جنگ دیگری در خاورمیانه ندارند ."
از این رو، آمریکا نگران است که حمله اسرائیل به تأسیسات هستهای ایران، واکنش گسترده ایران را برانگیزد و آمریکا را به اعزام نیروهای نظامی برای دفاع از اسرائیل وادار کند.
«جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا برای جلوگیری از وقوع چنین سناریویی، از نشان دادن چراغ سبز به اسرائیل برای حمله به تأسیسات نفتی و هستهای ایران خودداری کرد.
این مجله خاطرنشان کرد خروج آمریکا از توافق هسته ای 2015 و تحرکات نظامی اسرائیل از 7 اکتبر 2023، به "یک رویارویی نظامی مستقیم اسرائیل و ایران و تغییر وضعیت و مجبور کردن آمریکا به مداخله مستقیم برای حفاظت از اسرائیل منجرشد سناریویی که آمریکایی ها هیچ تمایلی بدان نداشتند اما نتانیاهو امیدوار بود محقق شود .»
بدین ترتیب «اولین گام در این مسیر، تصمیم آمریکا برای استقرار یک سامانه دفاعی هوایی موشکی برد بلند (THAAD) و اعزام 100 سرباز آمریکایی برای کمک به دفاع از اسرائیل در برابر تهدید موشکی قدرتمند ایران ومتحدان منطقه ای آن و از همه مهم تر حزب الله لبنان بود. "
شایان ذکر است « به دنبال حمله رژیم اسرائیل به ایران، نیروهای آمریکایی اکنون دوشادوش با این رژیم میجنگند» زیرا «واکنش احتمالی ایران به چنین اقدامی میتواند شرایطی را ایجاد کند که سربازان آمریکایی مستقیماً وارد جنگ با ایران شوند.»
اگرچه اعضای جمهوری خواه کنگره " درخواست نتانیاهو از ایالات متحده برای همکاری مستقیم در درگیری با ایران را تحسین کردند"، اما حتی دولت دونالد ترامپ نیز برای جلب حمایت مردمی برای یک جنگ جدید در خاورمیانه با دشواریهایی روبرو خواهد بود.
مجله آمریکایی نشنال اینترسپت خاطرنشان کرد: «این استدلال که اسرائیل، ایالات متحده را به مداخله نظامی بکشاند (با تمام خسارات و هزینههایی که در پی خواهد داشت) می تواند احساسات ضد اسرائیلی عمومی و نه فقط اعضای چپ مترقی را برانگیزد .
به گزارش المیادین، پنتاگون، با تغییر مرکز ثقل استراتژیک به شرق آسیا که منعکس کننده دیدگاههای ژئوپلیتیک ترامپ است، « علاقهای به پیوستن به رزمایش نظامی جدید در خاورمیانه که هدف اصلی آن حفاظت از اسرائیل است، ندارد.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1248939/