ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بازگشت ترامپ با پذیرش دانشجو در آمریکا چه می‌کند؟ ایالات متحده آمریکا

بازگشت ترامپ با پذیرش دانشجو در آمریکا چه می‌کند؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش forbes، مؤسسات آموزش عالی آمریکا با میزبانی از یک میلیون و 126 هزار و 690 دانشجوی بین‌المللی برای سال تحصیلی 2024- 2023 بیشترین رکورد را به خود اختصاص دادند به‌طوری که این تعداد دانشجوی خارجی، بالاترین تعداد دانشجویان خارجی ثبت‌شده از سوی مؤسسه آموزش بین‌المللی بوده که نشان‌دهنده افزایش 7 درصدی سالانه در دانشجویان بین‌المللی است و پس از همه‌گیری کرونا روند صعودی ثابتی را طی کرده است.
طبق گزارش وزارت بازرگانی آمریکا، دانشجویان بین‌المللی در سال 2023، چیزی حدود 50 میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا کمک کردند که بخش عمده آن از طریق شهریه و هزینه‌های زندگی تأمین شده است. به‌رغم رقابت شدید از سوی مقاصد تحصیلی مانند انگلیس، کانادا و استرالیا، آمریکا همچنان محبوب‌ترین کشور میزبان برای دانشجویان بین‌المللی در دنیا محسوب می‌شود. 
دانشجویان خارجی، 6 درصد آموزش عالی آمریکا
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد بیشترین سهم را از ثبت‌نام‌های بین‌المللی شامل می‌شوند که با افزایش 7.6 درصدی به 502 هزار و 291 نفر رسیده است و این رکورد بالایی محسوب می‌شود که براساس افزایش 21 درصدی سال گذشته و جهش 17 درصدی نسبت به دو سال قبل محاسبه شده است. همچنین، هند برای اولین بار از سال 2009، با 331 هزار و 602 دانشجو توانست چین را به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده دانشجوی بین‌المللی به آمریکا، پشت سر بگذارد و به این ترتیب، افزایش قابل‌توجه 23 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.
تعداد دانشجویانی که از هند در کالج‌ها و دانشگاه‌های آمریکا ثبت نام کرده‌اند در مقایسه با دوران همه‌گیری کرونا تقریباً دوبرابر شده است. با تلاش مؤسسات آمریکایی برای جذب بیشتر دانشجو و با پتانسیل قابل‌توجهی که دانشجویان بین‌المللی برای رشد بیشتر دارند دانشجویان بین‌المللی تاکنون 5.9 درصد از کل بدنه دانشجویان آموزش عالی آمریکا را تشکیل داده‌اند.
سرپرست معاونت برنامه‌های دانشگاهی دفتر امور آموزشی و فرهنگی و وزارت امور خارجه آمریکا معتقد است: «با توجه به این که تعداد دانشجویان بین‌المللی در آمریکا در سال 2024 یک رکورد بی‌سابقه بوده است، قرار است طیف وسیعی از برنامه‌های تبادلی را در سطح کالج‌های محلی، تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه کنیم.» 
نیمی از دانشجویان خارجی آمریکا هندی و چینی‌اند
تعداد دانشجویان بین‌المللی از چین نیز روند کاهشی را طی کرده و به عنوان دومین کشور صادرکننده دانشجوی بین‌المللی به آمریکا، تعداد آن‌ها با 4.2 درصد کاهش به 277 هزار و 398 نفر رسید. به عبارتی، هند و چین به اتفاق هم 54 درصد از کل دانشجویان بین‌المللی در آمریکا را به خود اختصاص داده‌اند. باوجوداین، آمار‌ها حکایت از افزایش چشمگیر دانشجویان بین‌المللی از سایر کشور‌ها در آمریکا دارد. همچنین تعداد دانشجویان بین‌المللی آمریکا از مناطقی چون آسیای جنوبی، جنوب صحرای آفریقا و آمریکای لاتین هم رشد داشته و کشور‌هایی مانند بنگلادش، نپال، غنا و کلمبیا نیز از نظر تعداد دانشجویانی که به آمریکا فرستاده‌اند، به بالاترین سطح خود رسیده‌اند. 
رشد 15درصدی دانشجویان ایرانی در آمریکا
Opendoors که منبع اطلاعات جامع دانشجویان بین‌المللی در مؤسسات آموزش عالی آمریکاست گزارش داده که غنا با رشد 45 درصدی، رتبه نخست بالاترین رشد دانشجویان بین‌المللی را در دانشگاه‌های آمریکا به خود اختصاص داده است. بعد از آن، بنگلادش با رشد 26 درصدی و هند با رشد 23 درصدی رده‌های دوم و سوم را از آن خود کرده‌اند. علاوه براین، ایران با رشد 15 درصدی دانشجویان بین‌المللی در آمریکا در رده چهارم جا خوش کرده است. سپس نیجریه با رشد 14 درصدی، کلمبیا و نپال هر کدام با 11 درصد رشد و پاکستان با 8 درصد افزایش در رده‌های بعدی بالاترین رشد دانشجویان بین‌المللی در آمریکا قرار گرفته‌اند. 
دانشگاه نیویورک میزبان بیشترین دانشجوی خارجی در آمریکا
محبوب‌ترین ایالت‌ها برای دانشجویان بین‌المللی در آمریکا شامل کالیفرنیا، نیویورک و تگزاسند و به‌طورکلی، 44 ایالت افزایش جمعیت دانشجویان بین‌المللی را گزارش کرده‌اند. در این میان، دانشگاه نیویورک با 27 هزار و 247 دانشجوی خارجی میزبان بیشترین تعداد دانشجویان بین‌المللی در آمریکاست.
تعداد دانشجویان شرکت‌کننده در آموزش‌های عملی اختیاری (OPT) که به دانشجویان بین‌المللی امکان می‌دهد پس از فارغ‌التحصیلی تجربه کاری در حوزه خود را کسب کنند، با افزایش 22 درصدی به 242 هزار و 782 دانشجو رسید که رکورد بالایی به حساب می‌آید. افزایش دانشجویان بین‌المللی دوره‌های OPT بیانگر افزایش تعداد دانشجویان فارغ‌التحصیلی است که بسیاری از آن‌ها از این طرح به عنوان سکویی برای ورود به نیروی کار آمریکا استفاده می‌کنند. درمجموع، ثبت‌نام دانشجویان بین‌المللی جدید به دلیل همه‌گیری کرونا و کاهش ثبت‌نام‌های جدید، ثابت بوده اما در سال 2023 تثبیت ثبت‌نام‌های جدید با افزایش متوسط 0.1 درصدی روبه‌رو شده است.
علاوه براین، رشته‌های STEM همچنان به عنوان محبوب‌ترین حوزه‌های تحصیلی شناخته می‌شوند به طوری که 56 درصد از دانشجویان بین‌المللی، این رشته‌ها را انتخاب کرده‌اند. این تقاضا با روند‌های جهانی نیروی کار به‌ویژه در اقتصاد‌های مبتنی بر فناوری مطابقت دارد. در این بین، رشته مهندسی 19 درصد از دانشجویان بین‌المللی را به خود جذب کرده است. 
همه‌گیری کرونا و آموزش‌های از راه دور در کنار سیاست‌های دونالد ترامپ در سال‌های گذشته باعث شد روند جذب دانشجویان بین‌المللی در آمریکا تقریباً ثابت شود و در صورت تداوم حضور ترامپ ممکن بود این روند بیشتر به سمت کاهشی نیز حرکت کند. اما بعد از روی کار آمدن جو بایدن سیاست‌های ویزای دانشجویی برای دانشجویان بین‌المللی تسهیل شد و آن‌ها با سهولت بیشتری توانستند آمریکا را به عنوان مقصد نهایی تحصیلی خود انتخاب کنند. حالا بعد از برنده شدن ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری نگرانی‌ها بار دیگر بروز کرده و مدیران دانشگاهی و درمجموع، آموزش عالی آمریکا از سیاست‌های آینده ترامپ در مواجهه با دانشجویان بین‌المللی ابراز نگرانی کرده‌اند. 
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1273373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر جهاد: صادرات پنیر ایرانی به ژاپن تسهیل می‌شود

چشم انداز رویکرد رسانه‌ای طالبان

سازمان ملل برای چهارمین سال پیاپی نماینده طالبان را نپذیرفت

10 هزار سرباز کره شمالی به‌زودی وارد جنگ اوکراین می‌شوند

نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله ایران

آمریکا و انگلیس علیه اروپا می‌جنگند

فرهنگ ارزشمند بسیجی در تمام دنیا در حال گسترش است

تصمیم آمریکا برای تحریم گازپروم بانک

تصاویر فیلمی که شهاب حسینی در آمریکا ساخت | ببینید

چرا شلوغ‌کاریِ خیابانی علیه فدراسیون فوتبال و قلعه‌نویی نمی‌گیرد؟!

فرایند نزدیکی امارات و روسیه

آغاز ثبت ‎نام آزمون استخدامی با بیش از 31 هزار فرصت شغلی

تعلل بانک مرکزی در ابلاغ افزایش وام مسکن

ادعای مهم دستیار پزشکیان درباره قیمت بنزین

طبق بودجه 1404 افرادی که در خارج از کشور ارز دارند می‌توانند خودرو وارد کنند

جدیدترین موضع گیری مشاور امنیت ملی عراق درباره ایران

قیمت دینار عراق 3 آذر 1403 + جدول

اجاره جرثقیل: راهکاری سریع و اقتصادی پروژه‌های سنگین

زنان سرپرست خانوار بیمه می‌شوند

دادگاه کلاهبرداری 8 هزار میلیاردی‌ برگزار شد

جلسه رسیدگی به اتهامات 28 متهم پرونده کثیرالشاکی برگزار شد

روند نزولی درآمد سرانه کشور/ درآمد هر ایرانی 80 درصد سال 90

جزییات رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی یک شرکت خودرویی

شاهد تحلیل محیط زیست هستیم و نقش تحولگرای زنان برای تقویت رویه‌های پایدار مهم است

کلاهبرداری شبکه‌ای به میزان بیش از 8 هزار میلیارد تومان/ تنها 4 درصد از مشتریان به صورت واقعی خودرو تحویل گرفتند/ خرید ملک 30 میلیاردی در دبی توسط متهم اول پرونده

از خرید ملک 30میلیاردی برای همسر در امارات تا کشف اسناد از درون کیسه‌های زباله | جزئیات عجیب از پرونده طراوت نوین

سردار سلامی: شریان اقتصادی اسرائیل باید از زمین و دریا قطع شود

پنیر ایرانی راهی ژاپن می شود

بازگشت ترامپ و دیپلماسی پنهان تروییکای اروپا؛ 3 کشور عضو برجام به دنبال بازگشت کمپین فشار حداکثری علیه ایران

بازی اروپا در پازل اسرائیل  | رای شجاعانه دادگاه کیفری بین‌المللی

فرمول ترامپ برای افزایش بازدارندگی هسته‌ای/ واشنگتن برای عبور از اژدرهای روسیه و چین و کره شمالی چه نقشه‌ای دارد؟

مصاحبه تسنیم با سفیر چین

بهبود رابطه ایران با عربستان بر رویکرد ترامپ مقابل تهران تاثیر دارد/ ترامپ دوست دارد معامله کند و در مذاکرات برنده محسوب شود/ حق با پزشکیان است

استراتژی جدید اسرائیل برای تضعیف حزب الله/ چرا فشار اسرائیل پس از انتخابات آمریکا تشدید شد؟

ترامپ به دنبال انتصاب فرستاده ویژه برای جنگ اوکراین است

مدودف: روسیه در صورت لزوم از سلاح هسته‌ای استفاده می‌کند

شرط عضو کمیسیون امنیت ملی برای مذاکره با آمریکا: ابتدا گذشته را جبران کنید

اینفوگرافی/ کدام رئیس جمهور در آمریکا بیشتر ایران را تحریم کرد؟

«آبراهام لینکلن» پس از فرار از غرب آسیا وارد آب‌های مالزی شد

پم باندی؛ اولین زنی که وزیر دادگستری آمریکا شد/ گزینه ترامپ را بشناسید+ بیوگرافی

سرمقاله رسالت/ غرب علیه غرب

سرمقاله وطن امروز/ پاسخ ایران به قطعنامه

کرسی افغانستان به طالبان واگذار نشد

اوکراین اطلاعات درباره حضور سربازان کره شمالی در خارکیف را رد کرد

سودان از توقیف تجهیزات نظامی ارسال‌شده امارات خبر داد

موضعگیری دوباره ترکیه علیه بشار اسد

هتل گرانفروش 7 میلیارد ریال جریمه شد

مجوز واردات خودرو برای جانبازان بالای 50 درصد

وزیر ارتباطات: ر‌فع فیلترینگ در دست اقدام است

جزئیات موارد ابطال گارانتی خودرو منتشر شد