ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ایران برای ورود آمریکا به مذاکرات هسته‌ای شرط گذاشت ایالات متحده آمریکا

ایران برای ورود آمریکا به مذاکرات هسته‌ای شرط گذاشت
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، منصور حقیقت‌پور، با اشاره به اظهارات علی لاریجانی درموردمباحث مطرح شده در رابطه بامذاکره با آمریکایی‌ها در دولت جدید این کشور، گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای منطق است و از افراد توانمندی در حوزه مذاکره بهره می‌برد.
بیشتر بخوانید: لاریجانی: آمریکا باید شروط هسته‌ای ایران را بپذیرد وی اظهار کرد: رئیس‌جمهور جدید آمریکا که با شعار پایان دادن به جنگ ها در تبلیغات انتخاباتی خود وارد شده بود، امروز می‌گوید که برجام دیگر خاصیتی ندارد، ما قائل به ایران هسته‌ای هستیم، اما نه ایرانی که اقدام به ساخت سلاح هسته‌ای کند.
نماینده ادوار مجلس افزود: پاسخ من به این بخش از صحبت‌های رئیس‌جمهور جدید آمریکا این است که ما دشمنانی مثل رژیم صهیونیستی داریم که آنها دارای سلاح هسته‌ای هستند. حال تکلیف ما با این دشمنان چیست؟ «دونالد ترامپ» چه تضمینی می‌دهد که رژیم صهیونیستی از سلاح هسته‌ای خود علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده نکند؛ پس بگویید رژیم صهیونیستی هم سلاح هسته‌ای خود را کنار بگذارد.
حقیقت‌پور خاطرنشان کرد: درمورد «برجام» هم باید بگویم که جمهوری اسلامی ایران به طور کامل این توافق را اجرا کرد، اما آمریکایی‌ها به صورت یکجانبه از آن خارج شده و تعهدات خود را زیر پا گذاشتند، ما میلیاردها دلار از این اقدام آمریکا در نقض تعهدات بین المللی متحمل ضرر و زیان شده‌ایم، این خسارت را چه کسی می‌خواهد جبران کند؟ آمریکایی‌ها چگونه می‌خواهند اشتباه خود درمورد ایران را اصلاح و این خسارت تحمیل شده را جبران کنند؟
وی با بیان اینکه رئیس‌جمهور جدید آمریکا امروز می‌گوید که مذاکره کنیم اما خود ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری اش مذاکره‌ای که رئیس‌جمهور قبل از او داشت را زیر پا گذاشت و توافق را پاره کرد، و باید این پرسش را مطرح کرد که چه تضمینی وجود دارد که او در صورت مذاکره و حصول توافق، توافق جدید را پاره نکند؟
کارشناس مسائل سیاسی افزود: علاوه بر این از آنجایی که این دور آخرین دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا است، چه تضمینی وجود دارد که اگر ترامپ در دوره جدید به توافقی با جمهوری اسلامی ایران رسید، رئیس‌جمهور بعدی آمریکا به آن پایبند باشد و از آن خارج نشود؟ آمریکا باید این تناقضات را در مجموعه حاکمیت خود برطرف کند.
حقیقت‌پور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دارای منطق است، نه از مذاکره می ترسد و نه از آمریکا ترس و وحشتی دارد، چرا که دارای ظرفیت‌های قابل قبولی برای دفاع از خود است.
وی اظهار کرد: آمریکا از یک سو باید تناقضات را در درون حاکمیت خود حل کند و در مرحله بعد تضامین لازم را برای جبران خسارات قبلی و انجام تعهداتش در صورت حصول توافق و پایبندی به هرگونه توافقی بدهد تا اگر توافقی حاصل شد آن را آتش نزند و از آن خارج نشود و پس از این تضامین، پای میز مذاکره بنشیند.
نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه ما از مذاکره نمی‌ترسیم و این آمریکایی‌ها هستند که از مذاکره وحشت دارند و برای همین است که به مذاکرات پایبند نیستند، گفت: ما به تمام تعهدات قبلی خود در مذاکرات عمل کردیم و اگر امروز غنی‌سازی 60 درصد در ایران انجام می شود،در پاسخ به خلف وعده غربی‌ها در انجام تعهداتشان در برجام است. اگر هم دشمنی‌ کشورهای غربی در قالب آژانس بین المللی انرژی هسته ای بخواهد ادامه پیدا کند، ما غنی سازی اورانیوم را با غنای بالاتر ادامه خواهیم داد.
علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که هفته گذشته با سفر به سوریه و لبنان، پیامی را از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، به بشار اسد رئیس‌جمهوری سوریه و نبیه‌بری رئیس مجلس لبنان ابلاغ کرد،پس از بازگشت از این سفر در توئیتی درباره موضوع هسته ای، با بیان اینکه آمریکا توافق قبلی(برجام) را بهم زد و از آن خارج شد و از این طریق به ایران خسارت وارد کرد، نوشت: ایران غنی‌سازی خود را آغاز کرد و درجه‌ی خلوص را به بالای 60٪ رساند.
او در مطلب خود به این نکته هم اشاره کرد که دو طرف در موقعیت جدید قرار دارند، اگر مسئولان جدید آمریکا می‌گویند در موضوع هسته‌ای ایران صرفاً با سلاح هسته‌ای مخالف‌اند باید در ازای این امر شروط ایران را بپذیرند و امتیاز لازم من‌جمله جبران خسارات ایران و نظایر آن را قبول کنند تا توافق جدید به‌دست آید نه اینکه یک طرفه امریه صادر کنند نظیر تصمیم آنان در آژانس!
سخنگوی وزارت امور خارجه روز گذشته اعلام کرد جمعه 9 آذرماه نشست ایران و سه کشور اروپایی برای رایزنی درخصوص موضوعات فلسطین، لبنان و هسته‌ای برگزار می‌شود.
اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با خبرنگاران حوزه سیاست خارجی از برگزاری نشست معاونان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، فرانسه، آلمان و انگلیس برای گفت‌وگو در مورد مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی در تاریخ جمعه ٩ آذر خبر داد.
بقایی با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تعامل و همکاری با دیگر کشورها بر مبنای اصول عزت، حکمت و مصلحت، گفت‌وگوهای آتی با سه کشور اروپایی را در ادامه گفت‌وگوهای انجام شده با آنها در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک توصیف کرد و گفت: در این دور از گفت‌وگوها که از همان نیویورک برنامه‌ریزی شده است، طیفی از مباحث و موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع فلسطین و لبنان و نیز موضوع هسته‌ای مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
کد خبر: 1250329 برچسب‌ها ایران

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1277132/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از وعده رفع فیلترینگ چه خبر؟ / توضیحات سخنگوی دولت

سخنگوی دولت: اگر خودروی گشت ارشاد هم وجود داشته باشد اتفاقی نمی‌افتد

عارف: آگاهانه در مقابل حملات غیرمنصفانه سکوت کرده‌ایم

معجزه‌ای برای پیشگیری از پیری/ اسیدی که چین و چروک پوست را ترمیم می‌کند

حکم دیوان بین المللی علیه نتانیاهو نشان از بیداری وجدان جامعه جهانی نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی دارد

واکنش تند گوترش به ارسال مین‌های ضدنفر آمریکایی به اوکراین

تابوشکنی لاریجانی با طرح گفتگوی مستقیم با آمریکا؛ شروطی که دیده نشد!

سایه جنگ جهانی سوم بر جهان

سرمقاله وطن امروز/ در حکم دیوان لاهه چه دستاوردی نهفته است؟

سرمقاله سازندگی/ علیه سیاست‌های دفعی

تصاویری از ویرانی گسترده در ضاحیه بیروت در پی حملات سنگین جنگنده های رژیم صهیونیستی

امارات: مظنونان قتل خاخام اسرئیلی تابعیت ازبکستانی دارند

گزارش حسینی بای از آخرین بمباران‌های بیروت

تیراندازی در غرب لندن

ارسال مقررات رمزپول به زودی به هیات عالی بانک مرکزی

نامه 108 نماینده مجلس به رئیس‌جمهور برای افزایش وام مسکن

جزئیات تازه از ماجرای ادعای هک بانک‌ها و دستگیری یک نفر

کاهش 12 درصدی ورودی آب به سدها؛ 56 درصد ظرفیت سدها خالی است

ایران فلکه گاز را به روی عراق بست/ ماجرا چیست؟

پرورش کبک و بلدرچین در استان بوشهر حمایت می‌شود

ضررورت جذب سرمایه‌گذاران گردشگری برای اطراف کارون 4

چرا دادگاه چای دبش علنی نبود؟

در جلسه شورای عالی فضای مجازی، در فاز نخست بر سر رفع فیلترینگ به وفاق رسیده‌ایم

سرمایه‌گذاری 5 میلیون دلاری شرکت چینی در اسدآباد

عارف: هدف‌مان تثبیت وضع اقتصادی و جلوگیری از افزایش تورم است

جزئیات تازه از جلسه شورای عالی فضای مجازی؛ منتظر رفع فیلترینگ باشیم؟

محموله پوشاک قاچاق در اهواز توقیف شد

برای رشد 8 درصدی در اقتصاد باید همه تولیدکنندگان نقش آفرینی کنند

استاندار جدید مازندران: سیاسی نیستم/ نیروی تکراری نمی‌‌آورم

با هیچ کشوری دعوا نداریم/ اولویت ما ارتباط با همسایگان است

استاندار جدید مازندران‌: برنامه محور و میدانی هستم؛ بکارگیری نیروهای معتدل و کاردان

کارخانه های روغن کشی رغبتی برای واردات ندارند| قیمت گذاری روغن توجیه اقتصادی ندارد

دادگاه بزرگترین پرونده فساد اقتصادی کشور علنی برگزار نشد !

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس، افزایش قیمت خودرو را غیرمنطقی و غیرمعقول دانست

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اجرای صحیح اصل 44 قانون اساسی، کلید پیشرفت خصوصی‌سازی در کشور

تاثیرات آزاد شدن ریجستری تلفن همراه آیفون برقیمت ها

دیدار پزشکیان با مولوی عبدالحمید جزو مصادیق بارز وفاق ملی بود / تغییر نگاه امنیتی به توسعه اقتصادی؛ کلید حل بحران‌های سیستان و بلوچستان

مزارع پرورش مرغ مادر در زنجان به طور مداوم تحت پایش قرار می‌گیرند

رکورد خاص مهدی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا با حضور در اینتر

از ادعای مظلومیت تا جنایت جنگی: مقاومت چگونه روایت اسرائیل را متزلزل کرد؟

چرا اروپایی ها تا قبل از آمدن ترامپ می خواهند با ایران مذاکره کنند؟ | دو پرونده باز ایران و اروپا

آغاز دوباره بحث امکان اعزام نیرو به اوکراین در اروپا

مذاکرات هسته‌ای برای برجام2 آغاز می‌شود؟

چین و اتحادیه اروپا دشمن یکدیگر نیستند

معجزه این اسید برای رفع چین و چروک صورت

توافق خرید برق از تاجیکستان امضا شد

عربستان آماده توافق جدید با آمریکاست

واقعه تاریخی در اواخر دهه هشتاد درباره موضوع مذاکرات هسته‌ای از زبان رهبری

به قتل رسیدن یک اسرائیلی در آمریکا

ماجرای تحریم ایلان ماسک چیست؟