ایرانیان جهان

آخرين مطالب

7 نهاد و کشتی به دلیل ارتباط با نفت و پتروشیمی ایران تحریم شد ایالات متحده آمریکا

7 نهاد و کشتی به دلیل ارتباط با نفت و پتروشیمی ایران تحریم شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج
​، روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد: وزارت خزانه داری ایالات متحده چهار نهاد و سه کشتی دخیل در تجارت نفت و پتروشیمی ایران را تحریم می کند. این نهادها و کشتی ها میلیاردها دلار درآمد برای حکومت ایران ایجاد کرده اند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرد: « این درآمد از برنامه هسته‌ای ایران، توسعه و تکثیر موشک‌های بالستیک و تامین مالی گروه‌های وابسته تروریستی مانند حزب‌الله، حماس و حوثی‌ها (انصارالله) حمایت می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کشتی‌های حمل‌ونقل نفت و پتروشیمی ایران اغلب از روش‌های مبهم و فریب برای مخفی کردن این تجارت استفاده می‌کنند که خطر قابل‌توجهی برای صنعت دریایی محسوب می‌شود.»
همزمان با وزارت خزانه داری؛ اقدام وزارت خارجه آمریکا علیه 4 نهاد به بهانه انتقال نفت ایران 
همزمان، وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا نیز علیه چهار نهاد در حوزه های مختلف که در انتقال نفت ایران نقش دارند، اقدام می کند. 
« بردلی تی اسمیت» معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی ادعا کرد: «ایران برای تامین مالی برنامه هسته‌ای، گسترش سیستم‌های تسلیحاتی و حمایت از نیروهای وابسته خود، به استفاده از شبکه پنهانی از کشتی‌ها، شرکت‌ها و تسهیل‌کنندگان خود ادامه می‌دهد.»
این مقام آمریکایی ادامه داد: «ایالات متحده آمریکا متعهد به هدف قرار دادن جریان‌های درآمدی کلیدی ایران است که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده آن را تامین مالی می‌کند.»
وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه نیز اعلام کرد: «دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) دو نهاد و دو شخص را به دلیل نقش آنها در توسعه و تهیه قطعات سامانه های ناوبری حساس برای ارتش ایران تحریم کرد. سازمان جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر سازمان‌های ایرانی بر این سامانه های راهبردی تکیه دارند که برای تولید و تکثیر پهپادها و موشک‌ها ضروری است.»
وزارت خزانه داری آمریکا اضافه کرد: «همزمان با این اقدام، وزارت امور خارجه آمریکا یک فرد و دو نهاد را که در توسعه پهپاد و موشک ایران نقش دارند، تحریم کرد. اقدام وزارت خزانه داری با هماهنگی وزارت بازرگانی و وزارت دادگستری آمریکا صورت گرفت که وزارت دادگستری یکی از افرادی را که امروز تحریم کرد، متهم و بازداشت کرد.»
متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز همان روز اعلام کرد: « ایالات متحده تحریم‌هایی را علیه یک فرد و دو نهاد مستقر در ایران اعمال می‌کند که ازتولید موشک‌های بالستیک و پهپادهای ایران حمایت می‌کنند، که این اقدامات همچنان به بی‌ثباتی در خاورمیانه ادامه می‌دهد و جنگ روسیه علیه اوکراین را ممکن می‌سازد.»
وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد: این دو نهاد، به تولید پهپادهای انفجاری شهید-136 توسط ایران کمک می کنند که تهران برای استفاده علیه اوکراین، از جمله علیه غیرنظامیان و زیرساخت های غیرنظامی، به روسیه عرضه کرده است.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «سردار سرتیپ پاسدار سید حسین مجید موسوی افتخاری جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر اساس حکم E.O. 13382 به دلیل تلاش برای کمک مادی به برنامه موشکی بالستیک ایران تحریم شده است.»
«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن در پاسخ به سوالی درباره تاثیر تحریم های دولت بایدن در 4 سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد:«به دلیل ادامه تحریم‌های این دولت، حکومت ایران تنها بخشی کوچک از قیمت بازار را برای نفتی که می‌تواند بفروشد، دریافت می‌کند. »
این مقام وزارت خارجه دولت بایدن همچنین ادعا کرد: « ایران در نتیجه این تحریم‌ها نتوانسته است درآمدهای پیش‌بینی‌شده در بودجه خود را محقق کند و ارزش ریال ایران در پایین‌ترین سطح خود در برابر دلار آمریکا قرار گرفته است.»
پاتل همچنین مدعی شد: «تحریم‌ها، تعیین و اعمال دقیق آنها، ایجاد موانع در شبکه‌های انتقال مالی، دسترسی ایران به منابع مالی، کالاها، خدمات و فناوری را مختل کرده و توانایی این کشور را برای ادامه اقدامات بی‌ثبات‌کننده در منطقه کاهش داده است.»
این معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که دولت بایدن در روزهای پایانی عمر خود به سر می برد، ادامه داد: «ما در تلاش‌های خود برای افشا و قطع توانایی درآمدزایی ایران ثابت‌قدم خواهیم ماند و این موضوع همچنان یک اولویت برای ایالات متحده، متحدان و شرکای ما و همچنین گروه هفت است.»
متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیش از این، اعلام کرده بود: « ما (ایالات متحده آمریکا) از آغاز این دولت بیش از 600 تحریم علیه ایرانی و نهادهای ایرانی وضع کرده ایم.برخی از این تحریمها برای حمایت از تروریسم و سایر اقدامات بی‌ثبات‌کننده هستند، اما تعدادی از آنها برای سرکوب مردم ایران هستند.»
آمریکا اردیبهشت سال 1398 به طور یکجانبه و غیرقانونی از برجام خارج شد و شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران به اجرا گذاشت. دولت جو بایدن رئیس جمهور دموکرات کنونی آمریکا نیز با ادامه این تحریم ها به بهانه های مختلف و در راستای رویکرد دوگانه دیپلماسی و فشار، جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشد بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرد.
دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان و رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر 2024 (15 آبان 1403) این کشور با کسب312 رای الکترال، بر رقیب دموکرات خود، کامالا هریس پیروز شد. ترامپ قرار است به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا پس از یک دوره غیرمتوالی، ژانویه سال 2025 (بهمن ماه امسال) سوگند یاد کند.
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی ادعا کرده است که ترامپ قصد دارد در دور دوم ریاست جمهوری خود، کارزار موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران را با هدف محدود کردن صادرات نفت و نفوذ آن در خاورمیانه تشدید کند.
سیاست‌های دور اول دولت ترامپ علیه ایران شامل خروج از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بود.
یکی از مقامات سابق کاخ سفید در گفتگو با وال استریت ژورنال به رغم عدم موفقیت واشنگتن در پیشبرد سیاست فشار حداکثری مدعی شد: «من فکر می‌کنم که ما شاهد بازگشت تحریم‌ها خواهیم بود و دولت ترامپ سعی خواهد کرد که خیلی بیشتر چه از نظر دیپلماتیک و چه از لحاظ مالی، ایران را منزوی کند. ایران قطعاً در حال حاضر در موضع ضعف قرار دارد و اکنون فرصتی برای بهره برداری از این ضعف است.»
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران نیز 22 آبان 1403 اعلام کرد: نسخه اول سیاست «فشار حداکثری» لاجرم با «مقاومت حداکثری» مواجه شد و نهایتاً به «شکست حداکثری» برای آمریکا منجر گردید. مدرک می‌خواهید؟ به عنوان فقط یک مثال کافی است وضعیت برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را قبل و بعد از به اصطلاح سیاست «فشار حداکثری» مقایسه کنید.
عراقچی تصریح کرد: تلاش برای اِعمال «نسخه دوم فشار حداکثری» تنها به «نسخه دوم شکست حداکثری» منجر خواهد شد. ایده بهتر آن است که «عقلانیت حداکثری» را امتحان کنید - به نفع همه است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1300981/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ملی‌پوش هندبال زنان: در آسیا جنگنده و شجاع بودیم/ کمپ برای تیم ملی مناسب نیست

هدف فوتبالیست‌های جوان ایران: قهرمانی آسیا!

ممنوعیت پرواز پهپاد در نیوجرسی آمریکا پس از پرواز‌های مشکوک اشیای پرنده

پوتین آمریکا را به دوئل موشکی دعوت کرد!

اعتراف بلینکن به ناتوانی آمریکا در براندازی حکومت ایران

اعتراف مهم بلینکن درباره ایران

رئیس جمهوری که آمریکا را به دوئل موشکی دعوت کرد!

بازی عربستان در زمین ایران و آمریکا؛ چراغ سبز بن سلمان به ترامپ؟ / تلاش ریاض برای عبور از اقتصاد نفتی

نشریه بریتانیایی: گذشته جولانی در مورد آینده سوریه چه می‌گوید؟

سکوت ستاد مبارزه باقاچاق درباره گم شدن 20میلیون لیتر سوخت

اتحاد ژاپنی‌ها برای مقابله با چین / ادغام هوندا و نیسان شانس رقابت با خودروهای چینی را افزایش می‌دهد؟

کاپیتان تیم ملی جوانان: نیاز به بازی های بزرگ داریم

جدیدترین قیمت افغانی به تومان امروز جمعه 30 آذر ماه 1403

اهمیت سفر پزشکیان به مصر؛ قاره می‌تواند به ایران در تنش‌زدایی کمک کند؟

آمریکا زندان قزل حصار را تحریم کرد

وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار را تحریم کرد

پوتین آمریکا را به دوئل موشکی دعوت کرد

قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 30 آذر ماه 1403

تحریم‌های جدید آمریکا علیه زندان قزل حصار

ورود محموله تانک‌های آمریکایی به تایوان، چین را شاکی کرد

قیمت دینار تا کجا سقوط کرد؟

تحقق رشد اقتصادی 8درصدی به رویا پیوست؟

پیروزی تیم کریکت افغانستان

افتتاح شبکه آب رسانی در زابل افغانستان

بازی عربستان در زمین ایران و آمریکا؛ چراغ سبز بن سلمان به ترامپ؟/ تلاش ریاض برای عبور از اقتصاد نفتی

معمای ایران و روسای جمهور آمریکا؛ چرا حضور جمهوری‌خواهان برای تهران بهتر است؟

سرمایه‌گذاری کلان «تجلی صبا» در اکتشاف معادن، نویدبخش رونق اقتصادی

مقایسه عملکرد اقتصادی کشورها در سال 2024؛ بازار کار کجا داغ‌تر است؟ +جزئیات

می‌خواهم در یکی از بهترین تیم‌های اروپا بازی کنم

چه کسی مایک پمپئو را حذف کرد؟

بلینکن: امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند

شرایط واردات خودروهای نو تغییر کرد

وزیر خارجه عراق: داعش در سوریه توانمند شده است

خلاصه بازی چلسی 5-1 شامروک روورز (لیگ کنفرانس اروپا – 25-2024)

برنامه دیدار دیپلمات‌های ارشد آمریکا با «ابو محمد الجولانی»

شمار نظامیان آمریکایی حاضر در سوریه اعلام شد

یک هیئت عالی‌رتبه آمریکایی با جولانی دیدار می‌کند

ژاپن در کره ماه گنج پیدا کرد!

درخواست اتحادیه اروپا از اسرائیل و لبنان برای پایبندی به آتش‌بس

نگرانی کاخ سفید از توسعه قابلیت‌های موشک‌های دوربرد پاکستان

اذعان آمریکا به افزایش بی سر و صدای نظامیان خود در سوریه

5 نکته مهم برای نگهداری از دندان‌های مصنوعی

معروف‌ترین داور ژاپن خداحافظی کرد!

خاطرات فوتبالی با سان جیهای؛ اولین بازیکن آسیایی تاریخ منچستر سیتی

اتحادیه اروپا: اسراییل و لبنان به توافق آتش بس احترام بگذارند

جولانی خیال اسرائیل را راحت کرد!

عملیات مشترک عراق، اردن و ائتلاف بین‌المللی علیه داعش

آیت الله خامنه‌ای مانع دیدار «ظریف» و نماینده ترامپ شد/ رهبران ایران جمهوری خواهان را می‌پسندند/ «ماسک» با «ایروانی» دیدار کرد

دیدار همتی با دبیرکل سازمان دی 8

رکوردشکنی چینی‌ها در تولید آهن: چینی‌ها در 3 تا 6 ثانیه آهن می‌سازند!