ایرانیان جهان

آخرين مطالب

هشتمین عجایب جهان باستان کشف شد آسیا و اقیانوسیه

هشتمین عجایب جهان باستان کشف شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش تیم وبگردی ایونا به نقل از فرادید، در مارس 1974، در میانه یک خشکسالی طولانی، گروهی از کشاورزان برای جستجوی آب به مزرعه‌ای نزدیک کوه لیشان در شمال شرقی استان شانشی چین رفتند. اما متأسفانه فقط تعداد انگشت‌شماری خرده سفال و نوک تیر برنزی پیدا کردند، نه چیزی که تشنگی و گرسنگی‌شان را برطرف کند.
اگر بخاطر ژائو کانگمین نبود، این کشاورزان یافته‌هایشان را دوباره دفن می‌کردند، اما کانگمین اهمیت چیزهایی که پیدا کرده بودند شد.
او که خودش هم در گذشته کشاورز بود و حالا موزه‌داری در استان شانشی شده بود، می‌دانست آن خرده سفال‌ها و تیرها بسیار مهم هستند چون نزدیک محل دفن احتمالی اما هنوز کشف‌نشده‌ی «چین شی هوانگ»، بنیان‌گذار افسانه‌ای سلسله چین پیدا شده بودند. چین شی هوانگ متحدکننده بزرگ و نخستین امپراتور چین بود.
تحت نظارت ژائو، کشاورزان به مزرعه بازگشتند و پس از کمی حفاری، دو مجسمه سفالی جنگجویان این سلسله را که هر یک کمی بیش از پنج فوت ارتفاع داشتند، کشف کردند. در طول پنج دهۀ بعد، باستان‌شناسان چینی حدود 2000 جنگجو را همراه با 130 ارابه و 520 اسب کشف کردند و تخمین زدند 6000 جنگجوی دیگر نیز هنوز در انتظار کاوش هستند. تهران رکورد زد و آلوده ترین شهر جهان شد بخوانید
مجسمه‌ها هر کدام به دقت در جای خود گذاشته شده‌اند و در یک آرایش نظامی باشکوه انگار از دل زمین بیرون آمده‌اند. آن‌ها با توجه به اندازه و وزنی که دارند (از 272 تا 600 پوند) به درستی هشتمین عجایب جهان نامیده شده‌اند.
گمان می‌رود ارتش سفالی چین شی هوانگ بین سال‌های 247 تا 208 پیش از میلاد، یعنی بیش از 2200 سال گذشته برپا شده باشد. منشأ آن تا حد زیادی در هاله‌ای از ابهام پنهان شده، اما در یک منبع اصلی (یک متن تاریخی معاصر معروف به شی چی) گفته شده که امپراتور زمانی که فقط 13 سال داشته دستور ساخت آن را داده، یعنی او از پیش به میراث خود پس از مرگ فکر کرده است.
روند ساخت این ارتش با دیوار بزرگ چین رقابت می‌کند. کارشناسان معتقدند که این کار به بیش از 700 هزار کارگر نیاز داشته، از کارگران عادی که وظیفه جابجایی بلوک‌های سفالی را داشتند تا صنعتگران ماهر که برای هر جنگجو سلاح‌ها، زره‌ها و ویژگی‌های چهره‌ی منحصربه‌فردی ساختند.
هر مجسمه از پا به بالا، با قسمت‌های مختلف بدن از جنس خاک رس ساخته شده است. اما سرها جداگانه ساخته شده بودند. پیش از اینکه مجسمه‌ها وارد کوره شوند، جزئیات بیشتری روی آن‌ها کار شده، از مو گرفته تا لباس. سیدبندی جام باشگاه‌های جهان 2025 مشخص شد! بخوانید

ایرانیان جهان

به علاوه این جنگجویان سفالی در اصل با رنگ‌های روشن رنگ‌آمیزی شده بودند. نقاشی از لحظه‌ای آغاز میشده که مجسمه‌ها از کوره بیرون آورده می‌شدند. روی آن‌ها با نوعی لاک پوشانده میشد و با رنگ‌هایی تزئین می‌شدند که نمایانگر درجه نظامی آن‌ها بود. اگرچه بیشتر رنگ‌ها به مرور زمان محو شدند، اما بقایای کمرنگی از آن‌ها روی حداقل دو جنگجو باقی مانده است.
باستان‌شناسان و مورخان باور دارند که هدف از ساخت این مجسمه‌ها این بوده که مقبره چین شی هوانگ را تزیین و از آن در برابر دشمنان بسیارش در زندگی پس از مرگ دفاع کنند. اتاقک تدفین خود امپراتور به دستور دولت چین، با وجود ثروت‌های تاریخی بی‌شماری که شاید داخل آن وجود داشته باشد، همچنان مهروموم‌شده است. این دستور برای این است که مبادا در جریان حفاری آسیبی جبران ناپذیر به مقبره وارد شود.
در حال حاضر، تنها توصیف فضای داخلی اتاقک تدفین مربوط به یک سند تاریخی باستانی می‌شود، متنی که سیما چیان (Sima Qian) وقایع‌نگار سلسله‌ی هان نوشته و در آن، کاخ‌ها و برج‌های دیدنی برای صد مقام را توصیف کرده که مملو از هنر و مصنوعات هستند، سقف‌ها با صور فلکی پوشیده شده‌اند و شبیه آسمان شب هستند و ماکت‌هایی از بزرگترین رودخانه‌های چین، یانگ‌تسه و رودخانه زرد زیر آن‌ها جریان دارد. عبدولی از مسابقات جهانی کشتی جا ماند: آسیب‌دیدگی در یک درگیری بخوانید

ایرانیان جهان

شاید جالب‌ترین داستان درباره ارتش سفالین مربوط به ساخت خود موزه باشد. وقتی ژائو کانگمین متوجه شد در حال حفاری چه چیزی است، شک داشت به ایالت اطلاع بدهد یا خیر. چین به تازگی از انقلاب فرهنگی بیرون آمده بود، دوره‌ای که در آن، هر کسی که برچسب ضدانقلابی به او زده شده بود، به شدت قربانی آزار و اذیت میشد و بسیاری از آثار باستانی چینی تخریب می‌شدند تا راه برای آینده‌ای جدید و کمونیستی باز شود.
اما خوشبختانه دولت چین برعکس عمل کرد و تلاش‌های حفاری را به عهده گرفت و یکی از چشمگیرترین موزه‌های باستان‌شناسی کره زمین را تأسیس کرد. در نتیجه، یک بار دیگر، ارتش سفالی پیروز ظاهر شد.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد. پر سرعت ترین هواپیمای جهان را بشناسید بخوانید

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1316997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انگلیس شیفته ایساک: او در اروپا بهترین است

نقشه تجاری جدید، از خاورمیانه تا اروپا

پوتین مسیرهای جدید صادرات گاز را بررسی می کند

تحولات اوکراین| تقسیم مسئولیت اعضای ناتو در حمایت از کی‌یف

ویروس جدید چینی وارد ایران شده است؟/ پاسخ وزیر بهداشت

واکنش وزیر بهداشت به ورود ویروس چینی به کشور/ توصیه های مهم برای پیشگیری

نگرانی‌ها درباره شیوع یک همه‌گیری جدید؛ چین هر سال یک پاندمی رو می‌کند!

آخرین وضعیت زلزله در چین/ آمار فوتی‌ها

مقام طالبان در دیدار با اهل تشیع: خدمت به مردم افتخار ماست

سیاست راستی آزمایی محتوا در اینستاگرام و فیس بوک تغییر می کند

قیمت جهانی نفت امروز 19 دی 1403/ روند قیمت افزایشی شد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا در هفته جاری

براندازی دولت سوریه؛ نقش نیابتی‌های سازمان سیا چه بود؟

مذاکرات آمریکا و طالبان برای مبادله زندانیان

چین اقدامات متقابل علیه محدودیت‌های آمریکا را بررسی می‌کند

قیمت دلار هرات | قیمت دلار سلیمانیه| قیمت دلار استانبول | قیمت دلار آمریکا امروز چهارشنبه 19 دی 1403

کیهان: دولت اسد شایسته تقدیر است

سقوط ارزهای رایج جهان در برابر دلار + اینفوگرافی

راهبرد امام در برابر کارتر و تغییر معادلات جهان

واکنش ترامپ به سوال در مورد حمله به ایران

سقوط ارزهای رایج جهان + اینفوگرافی

نرخ ارز امروز 19 دی 1403 + جزئیات

درگیری رژیم جولانی و نظامیان آمریکا بر سر منابع نفت و گاز سوریه

قیمت نفت افزایش یافت

درگیری رژیم جولانی و نظامیان آمریکا در سوریه

سرمقاله آرمان ملی/ یک همزمانی ارجمند

دولت از حامیان شکست‌خورده شوک‌درمانی تضمین بگیرد

واکنش قطر به نقشه‌های جعلی رژیم صهیونیستی

تغییرات دیپلماتیک طالبان در قطر و کابل

نخست وزیر گرجستان، ماکرون را به دروغگویی متهم کرد

تردد 385 هزار تاکسی فرسوده در کشور

پای دلار 20 هزار تومانی به مجلس باز شد!

فیش حقوقی دی 1403 بازنشستگان تامین اجتماعی بارگذاری شد

از زاهدان تا چابهار روی خط آهن

نخست وزیر عراق به تهران عازم تهران شد

سردار پاکپور: وجه امنیتی رزمایش «پیامبر اعظم 19» امروز در غرب کشور آغاز شده/ اتفاق خاصی رخ نداده؛ رزمایش جزو برنامه‌های سالانه ماست + فیلم

نخست وزیر عراق با رهبر انقلاب اسلامی دیدار می‌کند

نخست وزیر عراق عازم تهران شد

پرواز بغداد-تهران/ سفری حساس در دل تهدیدات منطقه

سردار پاکپور: وجه امنیتی رزمایش «پیامبر اعظم 19» امروز در غرب کشور آغاز شده/ اتفاق خاصی رخ نداده؛ رزمایش جزو برنامه‌های سالانه است + فیلم

السودانی وارد تهران شد

ورود نخست‌وزیر عراق به تهران

خبری مهم از حریف آسیایی استقلال رسید

نخست وزیر عراق وارد تهران شد

ترامپ خواستار تمدید سقف بدهی ملی برای جلوگیری از بحران اقتصادی شد

افزایش قیمت نفت به‌دلیل کاهش عرضه از روسیه و اوپک

بن‌بست اقتصادی در تل آویو

جریان پول تعیین کننده ادامه روند صعودی

محورهای مذاکرات نخست‌وزیر عراق در ایران

هدف بزرگ ستاره ماه: اول تیم ملی و بعد ترانسفر به اروپا!