ایرانیان جهان

آخرين مطالب

«زلنسکی» آمریکا را به فساد مالی متهم کرد ایالات متحده آمریکا

«زلنسکی» آمریکا را به فساد مالی متهم کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین با تأکید بر این مسئله که اوکراین کمک نظامی به ارزش بیش از 70 میلیارد دلار از ایالات متحده دریافت کرده است، مدعی شد: «ادعاها مبنی بر اینکه حمایت ایالات متحده از اوکراین بین 100 تا 200 میلیارد دلار بوده است، نادرست است.»
به گزارش «تابناک»، او در گفت‌وگو با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» اظهار داشت: «به عنوان رئیس‌جمهور یک کشور در حال جنگ، می‌توانم بگویم که ما بیش از 75 میلیارد دلار کمک از ایالات متحده دریافت کرده‌ایم.
اما ادعاهایی مبنی بر اینکه اوکراین 100 میلیارد دلار از مجموع 177 میلیارد دلار یا حتی 200 میلیارد دلار دریافت کرده، به سادگی درست نیست. این موضوع مهم است زیرا ما در مورد جزئیات صحبت می‌کنیم. ما این کمک‌ها را به صورت نقدی دریافت نکرده‌ایم، بلکه به صورت سلاح دریافت کرده‌ایم. ارزش کل سلاح‌هایی که دریافت کرده‌ایم کمی بیش از 70 میلیارد دلار است.»
رئیس جمهور اوکراین تصریح کرد: «وقتی می‌شنوم که آمریکا صدها میلیارد دلار به اوکراین داده است باید تأکید کنم که ما بیش از 75 میلیارد دلار دریافت کرده‌ایم. یعنی 100 میلیارد دلار از این 177 میلیارد یا حتی 200 میلیارد دلار، که برخی می‌گویند، ما هرگز آن را دریافت نکرده‌ایم.»
زلنسکی که دولتش به فساد مالی گسترده متهم است، مدعی شد: «وقتی می‌گویند که اوکراین 200 میلیارد دلار در طول جنگ برای حمایت از ارتش و غیره دریافت کرده است، این درست نیست. من نمی‌دانم همه این پول کجاست.»
او افزود که ایالات متحده انواع کمک‌ها از جمله برنامه‌های بشردوستانه و اجتماعی، آموزش و پرورش را ارائه داده است. با این حال، او تأکید کرد که ادعای دریافت 200 میلیارد دلار کمک نظامی توسط اوکراین گمراه‌کننده است.
زلنسکی در حالی که از این حمایت‌ها تشکر کرد، گفت که ارقام 75 تا 76 میلیارد دلار و 200 میلیارد دلار قابل مقایسه نیستند. او همچنین اشاره کرد که کمک‌های بیشتری در بخش بشردوستانه، مانند حمایت از زیرساخت‌های انرژی اوکراین، ارائه شده است.
رئیس جمهور اوکراین همچنین گفت که کمک‌های بخش انرژی به 200 میلیون دلار رسیده است، در حالی که کمک‌های مرتبط با بهداشت و درمان حدود 100 میلیون دلار بوده است.
او گفت: «این 300 تا 400 میلیون دلار به برنامه‌های دولتی اختصاص داده شده است، اما ما این نیازها را یا با شرکای اروپایی یا از طریق منابع داخلی تأمین خواهیم کرد.»
پیش از این گزارش‌هایی منتشر شده بود که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، کمک‌های خارجی را به مدت 90 روز متوقف کرده بود.
از طرفی، اخیرا «کیت کلاگ» فرستاده ویژه ترامپ در امور اوکراین و روسیه، در مصاحبه‌ای به خبرگزاری رویترز گفت انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی اوکراین که در طول جنگ با روسیه به حالت تعلیق درآمده‌اند، «باید انجام شوند.»
کلاگ گفت: «بیشتر کشورهای دموکراتیک در زمان جنگ خودشان هم انتخابات دارند. فکر می‌کنم مهم است که این کار را انجام دهند. من فکر می‌کنم این برای دموکراسی خوب است. این زیبایی یک دموکراسی استوار است که شما بیش از یک نفر را دارید که احتمالا نامزد شود.»
ترامپ و کیت کلاگ هر دو گفته‌اند که در حال کار بر روی طرحی برای میانجی‌گری توافقی در چند ماه اول دولت جدید برای پایان دادن به جنگ همه‌جانبه‌ای هستند که با حمله روسیه در فوریه 2022 آغاز شد.
آنها جزئیات کمی در مورد استراتژی خود برای پایان دادن به مرگبارترین درگیری در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم ارائه کرده‌اند و همچنین مشخص نیست که چه زمانی ممکن است از چنین طرحی رونمایی کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1349630/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان ملل: اسراییل به دنبال پاکسازی اردوگاه جنین است

خارجی جدید الشرطه، آماده بازی با استقلال (عکس)

مکزیک: حاکمیت ما قابل مذاکره نیست

الشرطه؛ آبی به وسعت آزادی +اطلاعات، ترکیب و ساعت بازی | اخبار ورزشی

​​​​​​​اتحادیه اروپا اجرای قوانین جدید هوش مصنوعی را آغاز می‌کند

استقلال – الشرطه؛ آبی به وسعت آزادی +اطلاعات، ترکیب و ساعت بازی

اعتراض مصری‌ها به طرح کوچ اجباری فلسطینیان از غزه

مقابله شریکان با آشوب ترامپی

آمادگی اروپا برای اعمال تعرفه گمرکی بر کالاهای آمریکا

استقلال - الشرطه؛ آبی به وسعت آزادی +اطلاعات، ترکیب و ساعت بازی

اتحادیه اروپا برای ایران شمشیر از رو بست

تظاهرات گسترده در لس‌آنجلس علیه سیاستهای ضدمهاجر ترامپ

دفاع معاون ترامپ از جنجال تعرفه‌های تجاری آمریکا

عبدالناصر همتی: تکرار فشار حداکثری علیه ایران بیهوده است!

نرخ گواهی سپرده کاهش می‌یابد

سیوهای برتر هفته هشتم لیگ اروپا

نتانیاهو در آستانه مذاکرات سرنوشت‌ ساز؛ دیدار با رییس جمهور آمریکا در کاخ سفید

باز هم سانحه برای یک هواپیمای مسافربری در آمریکا

ادامه واکنش‌های جهانی به اعمال تعرفه‌های آمریکا/ آلمان محکوم کرد

عکس جدید از سقوط آمبولانس هوایی در آمریکا

ادامه تقابل تعرفه‌ای کانادا و آمریکا/ پیگیری نقض تعهد تجاری واشنگتن در سازمان تجارت جهانی

ترکیب احتمالی استقلال در بازی با الشرطه عراق در لیگ نخبگان آسیا

استقلال ایران - الشرطه عراق؛ جستجوی حیثیت گمشده با رنگ‌وبوی روزهای طلایی گذشته در آسیا | پیش بازی

استقلال ایران – الشرطه عراق؛ جستجوی حیثیت گمشده با رنگ‌وبوی روزهای طلایی گذشته در آسیا | پیش بازی

میدان گازی امارات در سلیمانیه عراق مورد حمله پهپادی قرار گرفت!

تمجید سرمربی الشرطه عراق از تیم فوتبال استقلال

عملکرد امباپه و هالند زیر ذربین

آشنایی با فردی که دنیای فناوری را به وحشت انداخت

کسی که دنیای فناوری را به وحشت انداخت!

واکنش مکزیک به اعلام جنگ اقتصادی ترامپ علیه این کشور/ حاکمیت ما قابل مذاکره نیست

ترامپ دلیل ضعف دلار را اعلام کرد

خروج اضطراری مسافران هواپیما در فرودگاه هیوستون در آمریکا + ویدئو

ترامپ دست‌بردار نیست/ کانادا باید ایالت 51 آمریکا شود!

سانحه برای هواپیمای مسافربری آمریکا

هلاکت والی و سرکردگان داعش در کرکوک

استقلال - الشرطه؛ بازی مرگ و زندگی در آزادی

استقلال – الشرطه؛ نبرد مرگ و زندگی در آسمان آبی آزادی/ فرصت طلایی استقلال برای اعاده حیثیت در آسیا

استقلال – الشرطه؛ نبرد مرگ و زندگی در آسمان آبی آزادی/ فرصت طلایی آبی‌پوشان برای اعاده حیثیت در آسیا

امیدواری رئیس سازمان انرژی اتمی به گفت‌وگوها با 3 کشور اروپایی

افشای طرح صهیونیست ها برای اخراج فلسطینیان به مصر در نیم قرن پیش

تهدید پاناما توسط وزیر خارجه آمریکا /واکنش رئیس‌جمهور پاناما

مسافران یک هواپیما در آمریکا تخلیه شدند/ علت چیست؟

نظر رئیس جمهور پاناما درباره اظهارات جنجالی ترامپ

زلنسکی: نمی دانم 200 میلیارد دلار کمک آمریکا به اوکراین کجاست

سانحه برای هواپیمای مسافربری آمریکا/مسافران تخلیه شدند

آمریکا: خواستار تغییرات فوری در کانال پاناما هستیم

چرا تعرفه‌ها به صحنه اقتصاد جهان برگشتند؟

گل های برتر هفته هشتم لیگ اروپا

اسلامی: تحت شدیدترین بازرسی‌های آژانس هستیم ولی از رو نمی‌روند

واکنش مقامات اتحادیه اروپا به تهدیدات تعرفه‌ای ترامپ: از دعوت به آرامش تا وعده پاسخ گزنده