ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اسرار جنگ تحمیلی به روایت اسرای عراقی- 134 عراق

اسرار جنگ تحمیلی به روایت اسرای عراقی- 134
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - باید اعتراف کنم که ما جنایات زیادی را در سرزمین شما مرتکب شدیم که نمی‌توان حدی برای آن قائل شد. اما رزمندگان و مردم شما آنقدر درباره ما مهربانی و محبت کردند که ما واقعاً شرمنده هستیم. تا زمانی که در عراق بودیم هیچ‌چیز نمی‌فهمیدیم و فکر می‌کردم شما متجاوز و شرور هستید. اما وقتی اسیر شدیم فهمیدیم کاملاً برعکس است.
ما در حق ملت و میهن شما ظلم کرده‌ایم و چشم امید داریم که خداوند گناهان بزرگ ما را ببخشد و ما هم بتوانیم مانند ملت شما یک ملت بزرگ و شکست‌ناپذیر باشیم.
با اینکه شش ماه بیشتر در جنگ نبودم اما در بسیاری از جبهه‌ها و حملات شرکت داشتم؛ زیرا یگان ما یک واحد تقریباً ‌با قدرت و نیرومند بود که فرماندهان سعی می‌کردند از این نیرو در مواضع دفاعی استفاده کنند: از آبادان تا مندلی،‌ که می‌دانید مسافت بسیار زیادی است. این رفت‌وآمدها و نقلِ ‌مکان کردن‌ها واحد ما را خسته می‌کرد. طی شش ماه نیروهای ما نتوانستند چند شب متوالی استراحت کنند و از این که همیشه در حال جابه‌جایی بودند عذاب می‌کشیدند ولی چاره‌ای نبود. وقتی آدم در اختیار حزب بعث کافر باشد نباید توقع زنده‌ماندن و سلامتی فکر و جسم داشته باشد.
خدا شاهد است در هیچ گوشه‌ای از تاریخ جمعیتی به این رذالت و خباثت ظهور نکرده و این‌طور سرنوشت ملتی را به بازی نگرفته است ـ جمعیتی که هم به امریکا وابستگی دارد و هم به شوروی و هم به صهیونیسم جهانی، خط فکری این جمعیت تلفیقی از این مکتب‌های الحادی است. حالا ببینید چه معجونی به دست می‌آید. خدا به ملت عراق رحم کند.
ما که اسیر رزمندگان شما شدیم و از چنگال آنها گریختیم، ولی ملت عراق واقعاً به دست این جماعت کافر و جنایتکار اسیر است. امیدواریم به همین زودی‌ها رزمندگان شما با حملات خود این باقیمانده بیچاره ارتش عراق را در هم کوبند و از بین ببرند. از ارتش عراق دیگر چیزی نمانده است. صدام هم آن قدرت را ندارد که یک ارتش را اداره کند. عده‌ای از نظامیان پی به باطل بودن صدام برده‌اند؛ گرچه عده‌ای هم هستند که به صدام وفادارند و در کشور اسلامی شما، جنایات بسیار کرده‌اند. البته بیشتر این افراد در همان جبهه تقاص خود را پس می‌دهند و به طرز فجیعی کشته می‌شوند.
این حادثه را خودم در جبهه آبادان شاهد بودم. در قریه سلمان، روزی نیروهای ما نزدیک همین قریه حمله کردند و خاکریز اول شما را گرفتند. پشت این خاکریز چند شهید شما به جای مانده بود. یکی از سربازهای احتیاط به نام محمود عجلان اهل موصل ساعت یکی از اجساد را از مچ دستش باز کرد و مقداری هم پول از جیب او برداشت. چند نفر از افراد او را نصحیت کردند که این کار را نکند ولی او بی‌اعتنا و با غرور تمام به طرفی رفت. باور کنید هنوز سه متر از جنازۀ شهید شما دوره نشده بود که یک گلوله خمپاره جلو پای او منفجر شد و تکه‌تکه‌اش کرد؛ طوری که ما به زحمت توانستیم تکه‌های بدن سرباز محمود عجلان را جمع‌آوری کنیم. با تمام این امدادهای الهی هنوز عده زیادی از افراد ما تنبیه نمی‌شوند و همچنان به غارت و کشتار مردم شما ادامه می‌دهند. ولی باید بدانند که فرجام سختی در انتظار آنان است.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1350391/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار اروپا به ترامپ؛ برای جنگ تجاری آماده‌ایم

تحلیل و بررسی چشم‌انداز بازار گندم، ذرت و سویا در اتحادیه اروپا در سال 2025 در کنفرانس BLACK SEA GRAIN. EUROPE

لحظه سقوط یک کامیون در گودالی عظیم در چین + فیلم

سینماهای میزبان جشنواره فیلم فجر در مشهد افزایش یافت

جشنواره فیلم فجر در مشهد آغاز به کارکرد

دست ترامپ برای حماس رو شد!

افشای راهبرد ترامپ توسط رسانه عبری

واکنش مدودف به اتهام زنی زلنسکی

واکنش کره شمالی به اظهارات روبیو

اعتراف جنجالی «ایلان ماسک»؛ منشاء کرونا یک سازمان جنایت‌کار آمریکایی است

جنجال بر سر سرود ملی آمریکا در کانادا

مصر و کویت به دنبال توافق آتش‌بس در غزه

مطهری: رهبری با اصل مذاکره موافق هستند/ بعد از 40 و اندی سال مردم باید احساس رفاه کنند

مته فردریکسن: گرینلند فروشی نیست

شمارش معکوس برای آغاز جنگ تجاری بزرگ/ نقشه کانادا، مکزیک و چین برای مهار تصمیم جنجالی ترامپ

باید با همه مذاکره‌ کنیم به‌جز رژیم‌صهیونیستی، اما باید آمریکا را خوب بشناسیم

ایلان ماسک: منشا کرونا یک سازمان جنایت‌کار آمریکایی است

تکلیف مذاکره ایران با آمریکا روشن شد! +فیلم

دونالد ترامپ: جنگ با کانادا بر سر مواد مخدر است

اتحاد رهبران اروپا در مقابل ترامپ؛ تلافی می‌کنیم! | مکرون: اروپا باید به خود احترام بگذارد

هشدار رئیس قوه قضائیه: نفوذ با شعارهای انقلابی

فرهیختگان: برای رادیکال‌ها ظریف یا قهرمان است یا خائن

معامله‌گر؛ آیا ویتکاف می‌‏تواند معامله ترامپ را برای خاورمیانه جوش بدهد؟

تلاش اتحادیه اروپا برای بسط روابط اقتصادی‌اش از بیم ترامپ

کُردهای سوریه: انفجارهای منبج کار ما نیست

ترامپ: جنگ با کانادا بر سر مواد مخدر است

تعرفه‌های گمرکی کاخ سفید؛ احتمال عقب‌نشینی ترامپ وجود دارد

عملیات «دیوار آهنین»؛ هدف اسرائیل از حمله به کرانه باختری چیست؟

دمشق عاملان انفجارهای منبج تهدید کرد

واکنش سازمان گمرک به قاچاق 25 میلیون لیتری سوخت

ادامه روند افزایش قیمت طلا؛ ربع سکه ثابت ماند

رئیس قوه قضائیه: همواره پشتیبان محور مقاومت بوده‌ایم

اژه‌ای: به پشتیبانی از محور مقاومت ادامه می‌دهیم

دروازه‌بان الشرطه دیدار برابر استقلال را از دست داد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مشخص شدن 11 بازیکن اصلی استقلال و الشرطه

ترکیب «استقلال» برای دیدار با «الشرطه» اعلام شد

رئیس قوه قضاییه: امروز جریان مقاومت کاملاً زنده و پویا است

اعلام ترکیب استقلال و الشرطه/ دروازه‌بان نماینده عراق مصدوم شد + تصویر

روزبه در قلب استقلال برای آسیا (عکس)

رونمایی از ترکیب استقلال برابر الشرطه عراق

دروازه‌بان الشرطه دیدار برابر استقلال را از دست داد

اعلام حمایت اژه‌ای از «محور مقاومت» در دیدار با رئیس پارلمان عراق

رونمایی از ترکیب استقلال مقابل الشرطه عراق

اعلام ترکیب الشرطه برای دیدار با استقلال

ترکیب استقلال برابر الشرطه اعلام شد

ترکیب الشرطه عراق برابر استقلال مشخص شد

هوادار استقلال: 2 شب طول کشید تا از سایت بلیت خریدیم/ الشرطه را 3-1 می‌بریم +فیلم

2 شب طول کشید تا از سایت بلیت خریدیم/ الشرطه را 3-1 می‌بریم +فیلم

جانبازان، سرمایه های اجتماعی و الگوهای ایثار هستند

اقتصاد در بحران؛ دلار 85 هزار تومانی و سکوت مرگبار مسئولین!