ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انقلاب اسلامی ریشه در مهدویت دارد ایالات متحده آمریکا

انقلاب اسلامی ریشه در مهدویت دارد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امام جمعه قم گفت: انقلاب اسلامی ریشه در مهدویت و چشمی به جهان با نگاه فرهنگی، علمی، معنوی و عمیقی ایمانی دارد.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله علی رضا اعرافی در نماز جمعه این هفته شهر مقدس قم که در مصلی قدس برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی ریشه در مهدویت دارد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ریشه در مهدویت دارد و چشمی به جهان با نگاه فرهنگی، علمی، معنوی و عمیقی ایمانی دارد.
وی ادامه داد: تاب آوری ملت ایران و ماندگاری انقلاب است دیگر ویژگی انقلاب است. هیچ کسی تصور نمی‌کرد حدود نیم قرن ملتی با این مقاومت و صلابت ایستادگی کند. امروز نیز دشمنان بدانند ملت ایران ایستادگی خواهد کرد و به فضل خداوند باز هم این پرچم را نگه خواهد داشت و برافراشته‌تر خواهد کرد.
خطیب جمعه قم تصریح کرد: مهم‌ترین کار ملت ایران و امامین انقلاب این بود که الگوی جدیدی به جهان معاصر و اسلام بر اساس قرائت اصیل و اجتهادی از اسلام، با نگاه به تحولات زمانه، پاسخگوی به نیاز‌های زمانه و تامین کننده مصالح انسان معاصر ارائه کرد.
مدیر حوزه‌های عملیه کشور در ادامه با بیان اینکه حضور مردم در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس معادلات امنیتی و نظامی دشمنان را برهم زد، عنوان کرد: ملت ایران که در صحنه انقلاب و دفاع مقدس آمد معادلات امنیتی، نظامی و قدرت ظاهری را در دنیا و منطقه تغیر نداد بلکه معادلات عمیق قدرت را تغیر داد.
چهره واقعی آمریکا را در ویرانی غزه قابل مشاهده است
امام جمعه قم در ادامه خاطرنشان کرد: آن چهره باطنی آمریکا به شکل دیگری در مسائل امروز در حال ظهور است. چهره باطنی آمریکا را در آواره‌ها و مظلومیت‌ها غزه و ضاحیه ببینید. این چهره واقعی آمریکا است. اگر راه برای آمریکا باز شود همان غزه در انتظار هر جایی است. واقعیت آمریکا یاوه گویی مردکی است که می‌گوید باید غزه را از مردمان آن گرفت.
وی افزود: ویرانی غزه، نسل در غزه، قانون شکنی در دنیا و بی رحمان با دوستان خودشان از عناصر ذاتی هویت مستکبران آمریکایی است.
انقلاب اسلامی در تاریخ ایران و جهان بی نظیر است
مدیر حوزه‌های علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انقلاب اسلامی نهضتی بود که از دل ملت جوشید و خیزش همگانی ملت بود و ملت از همه تعینات و تشخصات گروهی و فردی و هر چه خیر خدا بود تهی شد و پیرامون انقلاب اسلامی جمع شد. این پدیده پر حجم حضور یک دست فارغ از هر تعین و تشخص دیگر در تاریخ ایران و جهان کم نظیر است.
وی اشاره کرد:‌ای کاش نسل جوان امروز عظمت و شکوه طلوع فجر انقلاب اسلامی و مفاسد و ذلت‌های عصر ستم شاهی را می‌دید تا متوجه شود انقلاب اسلامی یک خیزش درونی همه ملت فراتر از هر احساس تشخص و تعین بود.
اعرافی مطرح کرد: در انقلاب اسلامی به شکل کم نظیری همه آمال ملت ایران سربلند پیرامون اسلام تمرکز پیدا کرد و این در بین غیرمسلمانان نیز بود. همه خواسته‌های ملت در یک نقطه یعنی اسلام عزیز جمع شده بود و ارزش‌های ملت با اسلام گره خورده بود. ایران و اسلام به ترکیب اتحادی دقیق رسیدند و ایران محو در آن آرمان‌های اسلام عزیز شد.
وی ابراز کرد: انقلاب اسلامی دستاورد‌های بی نظیر داشت. فتنه جویان تلاش کردند تا عظمت و شکوه انقلاب را نادیده بگیرند و به محاق ببرند؛ اما دستاورد‌های انقلاب اسلامی کم نیست. استقلال و آزادی ملت ایران و سیر در مسیر رشد و تعالی با تکیه بر خود و با استغنای از قدرت‌های شیطانی عالم در هیچ جای عالم نیست.
اعرافی گفت: چالش‌های بزرگی نیز داشتیم که در برابر این چالش‌ها شاهد مقاومت بی نظیر ملت بودیم. رویش‌های درونی و بازسازی پیوسته ملت و انقلاب اسلامی دیگر ویژگی انقلاب اسلامی است. در چالش‌های گوناگونی ریزش‌ها و آسیب‌هایی داشتیم، اما شما ملت روییدید و این انقلاب را حفظ کردید.
وی اضافه کرد: دشمنان و رقیبان انقلاب اسلامی و ملت ایران بیشتر از دوستان درباره انقلاب اسلامی مطالعه کردند و مقاله و کتاب نگارش کردند و این پدیده بزرگ را از زوایای مختلف مورد مطالعه قرار دارند.
خطیب جمعه قم در پایان گفت: دانشگاه و حوزه در برابر این پدیده بزرگ قصور و کم کاری داشته است. این حقیقت ناب انقلاب اسلامی فراتر از اقدامات انجام شده نیازمند تأمل، تفکر؛ الگو پردازی و نظریه پردازی است. دشمنان روی آن کار کردند. ما نیز باید کار کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355879/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح کشورهای عربی برای مقابله با طرح ترامپ درباره کوچاندن فلسطینیان

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

عربستان برنامه فوتبال اروپا را تغییر می‌دهد!

اعلام حمایت 79 کشور جهان از دیوان کیفری بین المللی

ونزوئلا آمریکا را به دزدی متهم کرد

سازمان عفو بین الملل: ترامپ از جنایات «اسرائیل» حمایت می‌کند

موضع و تحلیل شوروی در قبال وقوع انقلاب اسلامی در ایران

واکنش لبنانی‌ها به اظهارات مورگان اورتگاس علیه حزب‌الله: نه، شکست نخورده

تنها راه حل مساله فلسطین، پایان اشغالگری و تشکیل دولت مردمی است

متن کامل یادداشت اجرایی ترامپ برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران

79 کشور اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی را محکوم کردند

پیام قدرتی که رهبر ایران به جهان مخابره کرد

پیش بینی قیمت دلار فردا 20 بهمن 1403/ قیمت دلار گران می‌شود؟

79 کشور جهان اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی را محکوم کردند

ریاست جمهوری لبنان به اظهارات معاون فرستاده آمریکا درباره حزب‌الله واکنش نشان داد

برنت 74 دلار و 63 سنت شد

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات ندارد/ اگر آمریکایی‌ها ما را تهدید کنند، تهدیدشان می‌کنیم

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا در خبرگزاری آسوشیتدپرس

به آتش کشیده شدن آدمک ترامپ در این کشور + فیلم

رسانه‌های روسیه سخنان رهبر معظم انقلاب را درباره مذاکره ایران و آمریکا بازتاب دادند

سازمان عفو بین‌الملل: ترامپ از جنایات رژیم صهیونی حمایت می‌کند

قیمت نفت به سمت سومین کاهش هفتگی گام برداشت

پای ایلان ماسک به ارتش آمریکا کشیده شد

گسیل اف 16 و میراژ به اوکراین؛ آیا موازنه هوایی به هم می‌خورد؟

نتانیاهو بخش‌هایی از محور گفت‌وگوهای خود با ترامپ را فاش کرد

بازندگان بزرگ تصمیم ترامپ در موضوع کمک‌های خارجی

دردسر ترامپ برای سازمان بهداشت جهانی

پیش بینی قیمت دلار 20 بهمن 1403

تحلیل اکوایران از لحظه‌شماری بورس برای اوج‌گیری

نخست‌وزیر عراق: تا سال 2028 به واردات گاز از ایران پایان می‌دهیم

نخست‌وزیر عراق: روابط همزمان با ایران و آمریکا، یک مزیت برای ماست

عراق: به واردات گاز از ایران پایان می‌دهیم

عراق: به واردات گاز از ایران پایان می‌دهیم | باعربستان قرارداد برق بستیم

نخست‌وزیر عراق: روابط همزمان با ایران و آمریکا، یک مزیت برای کشور ماست

تلاش‌های خستگی ناپذیر شهید قهاری سعید برای بازگرداندن هلی کوپتر ربوده شده به ایران

پیش‌بینی بورس هفته/ بازار سهام تشنه حمایت دولت

وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ راهبرد وزارت اقتصاد برای تقویت بخش خصوصی

معرفی محصولات غیرمجاز پاک‌سازی و شستشوی پوست

بورس تهران فردا تطعیل نیست

اژه‌ای: مشکلات اقتصادی با مردم حل می‌شود | سرمایه‌گذار را باید تحمل کنیم حتی نماز شب نخواند | با توییت عقب‌نشینی نکنید (فیلم)

دولت به فکر بهبود وضعیت اقتصادی باشد

39 پروژه عمرانی و اقتصادی در مهران افتتاح و کلنگ زنی می شود

آیت الله نورمفیدی: جوانان ما حضرت علی اکبر(ع) را الگوی خود قرار دهند

ولادیمیر پوتین: رشد اقتصادی روسیه بالاتر از سطح انتظار بود

عکس/«گوگوش» در اروپا در 30 سالگی و 70 سالگی

لیست چلسی برای لیگ کنفرانس اروپا؛ اضافه شدن کول پالمر و تروو چالوبا

چطور از DeepSeek به‌طور امن استفاده کنیم؟

آغاز نهمین دوره بازی‌های آسیایی زمستانی 2025 هاربین

ماجرای واگذاری ایران‌خودرو به بخش خصوصی/ چین در پی تلافی تعرفه‌های ترامپ/ درآمد مالیاتی 30 همتی دولت از خودرو‌

شرکای اقتصادی ایالت های آمریکا + نقشه