ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی دشمن را ناکام خواهد گذاشت اخبار ایران

انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی دشمن را ناکام خواهد گذاشت
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امام‌جمعه کرمانشاه گفت : دشمنان بدانند که همان‌گونه که انقلاب اسلامی در سایر عرصه‌ها به موفقیت رسیده است، در حوزه اقتصادی نیز دشمن را ناکام خواهد گذاشت. هرچند مشکلات معیشتی و تورم وجود دارد، اما ملت ایران این چالش‌ها را نیز پشت سر خواهد گذاشت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ جمعه نوزدهم بهمن _ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه ضمن دعوت همگان به تقوای الهی با تبریک نوزدهم بهمن‌، روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: این روز به پاسداشت اقدام تاریخی همافران نیروی هوایی در سال 1357 نام‌گذاری شده است؛ اقدامی که در بحبوحه انقلاب، با وجود خطرات بسیار، در مدرسه رفاه رقم خورد و همافران با لباس نظامی در مقابل امام خمینی (ره) ادای احترام کردند.
وی افزود: این حرکت شجاعانه، نشان داد که ارتش از مردم جدا نیست و در کنار آنان ایستاده است. رژیم ستم‌شاهی که به ارتش تکیه داشت، تصور می‌کرد نیروهای نظامی در برابر مردم خواهند ایستاد، اما این اقدام همافران، کمر رژیم را شکست و نشان داد که ارتش به ملت پیوسته است. شعار «ارتش فدای ملت، ملت فدای ارتش» در آن دوران، بیانگر پیوند عمیق میان مردم و نیروهای مسلح بود.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در بیست‌ودوم بهمن‌ماه، این روز را به تمام ملت ایران، جبهه مقاومت، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، آزادگان و تمام کسانی که برای این انقلاب فداکاری کرده‌اند، تبریک گفت و اظهار داشت: راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن امسال نیز همچون سال‌های گذشته، باشکوه برگزار خواهد شد. مردم بار دیگر با حضور حماسی خود، به دشمنان نشان خواهند داد که پای انقلاب و آرمان‌های آن ایستاده‌اند.
وی همچنین با اشاره به هم‌زمانی 22 بهمن‌ماه با سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) تأکید کرد: انتظار می‌رود جوانان و نوجوانان کشور، با الگوگیری از حضرت علی‌اکبر (ع)، حضوری پرشور و پررنگ در راهپیمایی 22 بهمن داشته باشند و بار دیگر ثابت کنند که پیروان واقعی اهل‌بیت (ع) هستند.
حجت الاسلام غفوری در ادامه، به صدور بیانیه گام دوم انقلاب در سال 1397 اشاره کرد و آن را از اسناد مهم تاریخ انقلاب دانست و بیان داشت: این بیانیه، نقشه راه جمهوری اسلامی برای چهل سال آینده است و لازم است که جوانان، دانشجویان، فرهنگیان و همه اقشار جامعه، این سند را به‌دقت مطالعه کرده و سرلوحه حرکت خود قرار دهند.
وی در ادامه به تشریح نقش انقلاب اسلامی در توقف انحطاط تاریخی ایران پرداخت و با اشاره به دوران رضاخان، بیان کرد: رضاخان را انگلیسی‌ها بر سر کار آوردند. او از ابتدا عنصری وابسته بود و تصمیماتش کاملاً در راستای منافع غربی‌ها اتخاذ می‌شد. در نتیجه، کشور با سرعت زیادی دچار انحطاط شد و مردم روزبه‌روز فقیرتر و ضعیف‌تر شدند. در جریان جنگ‌های جهانی اول و دوم، میلیون‌ها نفر از ایرانیان در اثر قحطی جان باختند، درحالی‌که ارتشی که وجود آن تنها اسمی بود، نتوانست از کشور دفاع کند.
خطیب جمعه کرمانشاه بیان کرد: در دوران محمدرضا پهلوی نیز ابتدا انگلیسی‌ها و پس از کودتای 28 مرداد، آمریکایی‌ها او را سر کار آوردند. ایران به کشوری کاملاً وابسته تبدیل شد و مستشاران خارجی بر همه امور مسلط بودند. حتی ارتش ایران بدون اجازه مستشاران آمریکایی حق هیچ‌گونه اقدامی نداشت.
وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، مسیر 200 ساله انحطاط را متوقف کرد و عزت، استقلال و شکوفایی استعدادها را به ملت ایران بازگرداند. انقلاب، کشور را از وابستگی نجات داد و با وجود همه تحریم‌ها، جنگ‌ها و فشارهای دشمنان، مسیر پیشرفت و تعالی را برای ایران اسلامی هموار کرد.
حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به پیشرفت‌های علمی و نظامی ایران گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به جایگاهی از قدرت و عزت رسیده است که حتی دشمنان نیز به آن اذعان دارند. در حوزه دفاعی، صنایع موشکی و فضایی، کشور به خودکفایی رسیده و با وجود تحریم‌ها، ماهواره‌های متعددی را به فضا پرتاب کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از رئیس‌جمهور آمریکا خواسته است که به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند. اما رئیس‌جمهور آمریکا اعتراف کرده که جمهوری اسلامی ایران امروز بسیار قوی‌تر از گذشته است.
امام‌جمعه کرمانشاه در ادامه افزود: دشمنان بدانند که همان‌گونه که انقلاب اسلامی در سایر عرصه‌ها به موفقیت رسیده است، در حوزه اقتصادی نیز دشمن را ناکام خواهد گذاشت. هرچند مشکلات معیشتی و تورم وجود دارد، اما ملت ایران این چالش‌ها را نیز پشت سر خواهد گذاشت.
وی در پایان با اشاره به دیدار فرماندهان نیروی هوایی ارتش با مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند که مذاکره با آمریکا خسارت‌بار و بی‌ثمر است و تجربه نشان داده که آمریکا به هیچ‌یک از تعهدات خود پایبند نیست و مذاکره با این کشور نه شرافتمندانه است و نه نتیجه‌ای دارد.
کد خبر 837834

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355927/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه مهم حزب الله در واکنش به اظهارات ترامپ درباره نوار غزه

دیدار کروبی با عارف/ کروبی: هیچ انتظار شخصی از دولت ندارم و دولت هر کار می‌تواند برای مردم انجام دهد

همتی اینگونه به آغاز جنگ تجاری ترامپ واکنش نشان داد

سازمان ملل: تحریم‌های آمریکا علیه دادگاه کیفری بین‌المللی باید فوراً لغو شود

حماس: فردا سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کنیم

ترمز ترامپ در طرح غزه؛ عجله‌ای برای اجرا نیست

واکنش حزب‌الله به توطئه شوم آمریکا علیه مردم غزه

تاکید السیسی و گوترش بر بازسازی غزه

پیش بینی بورس شنبه 20 بهمن 1403

آینده ای روشن و موفق، برای بچه‌های 7 تا 17 سال

پیش بینی بورس هفته چهارم بهمن 1403

ادای احترام ظریف به مقام شهید ابومهدی المهندس

عکس/ادای احترام ظریف به مقام شهید ابومهدی المهندس

تصویری حضور ظریف بر سر مزار ابومهدی المهندس

اژه‌ای: با یک توییت از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنید | گلایه اژه‌ای،رئیس قوه قضاییه از فضاسازی‌ها +ویدئو

سفرهای تان را لغو کنید

چاره ای جز توانمندسازی بخش خصوصی نداریم

علت اصلی گرانی و وضعیت بد اقتصادی از دیدگاه علم‌ الهدی

طرح کشورهای عربی برای مقابله با طرح ترامپ درباره کوچاندن فلسطینیان

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

عربستان برنامه فوتبال اروپا را تغییر می‌دهد!

اعلام حمایت 79 کشور جهان از دیوان کیفری بین المللی

ونزوئلا آمریکا را به دزدی متهم کرد

سازمان عفو بین الملل: ترامپ از جنایات «اسرائیل» حمایت می‌کند

موضع و تحلیل شوروی در قبال وقوع انقلاب اسلامی در ایران

واکنش لبنانی‌ها به اظهارات مورگان اورتگاس علیه حزب‌الله: نه، شکست نخورده

تنها راه حل مساله فلسطین، پایان اشغالگری و تشکیل دولت مردمی است

متن کامل یادداشت اجرایی ترامپ برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران

79 کشور اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی را محکوم کردند

پیام قدرتی که رهبر ایران به جهان مخابره کرد

پیش بینی قیمت دلار فردا 20 بهمن 1403/ قیمت دلار گران می‌شود؟

79 کشور جهان اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی را محکوم کردند

ریاست جمهوری لبنان به اظهارات معاون فرستاده آمریکا درباره حزب‌الله واکنش نشان داد

برنت 74 دلار و 63 سنت شد

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات ندارد/ اگر آمریکایی‌ها ما را تهدید کنند، تهدیدشان می‌کنیم

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا در خبرگزاری آسوشیتدپرس

به آتش کشیده شدن آدمک ترامپ در این کشور + فیلم

رسانه‌های روسیه سخنان رهبر معظم انقلاب را درباره مذاکره ایران و آمریکا بازتاب دادند

سازمان عفو بین‌الملل: ترامپ از جنایات رژیم صهیونی حمایت می‌کند

قیمت نفت به سمت سومین کاهش هفتگی گام برداشت

پای ایلان ماسک به ارتش آمریکا کشیده شد

گسیل اف 16 و میراژ به اوکراین؛ آیا موازنه هوایی به هم می‌خورد؟

نتانیاهو بخش‌هایی از محور گفت‌وگوهای خود با ترامپ را فاش کرد

بازندگان بزرگ تصمیم ترامپ در موضوع کمک‌های خارجی

دردسر ترامپ برای سازمان بهداشت جهانی

پیش بینی قیمت دلار 20 بهمن 1403

تحلیل اکوایران از لحظه‌شماری بورس برای اوج‌گیری

نخست‌وزیر عراق: تا سال 2028 به واردات گاز از ایران پایان می‌دهیم

نخست‌وزیر عراق: روابط همزمان با ایران و آمریکا، یک مزیت برای ماست

عراق: به واردات گاز از ایران پایان می‌دهیم