ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پرهیز ترامپ از اقدام نظامی عیله ایران آسیا و اقیانوسیه

پرهیز ترامپ از اقدام نظامی عیله ایران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - اخیرا پیرامون بحران ها ی ورود ترامپ به کاخ سفید مطالب زیادی منتشر شده و واکنش ها ،اظهار نظرهایی وجود داشت و پیش بینی هایی می شد که ترامپ چه واکنش هایی نسبت به ایران خواهد داشت.ما می دانیم به دستور ترامپ قطعا وزارت خزانه داری آمریکا اقدام به اعمال فشارحداکثری و تحریم های بیشتری را علیه ایران خواهد داشت.
این فشار ها اقتصادی خواهد بود واین موضوعی که برخی از رسانه ها و افراد در مورد موارد دیگر و خصوصا اقدام نظامی اظهار می کنند مردود است . سیاست کلی ترامپ پرهیزاز ورود به اقدام نظامی علیه ایران است .تحریم و اعمال یک سیستم مکانیزم برای کسانی که قادر به دور زدن تحریم ها هستند در ایران یکی از روش ها است که قطعا ترامپ از این روش برای اعمال فشار علیه ایران استفاده خواهد کرد.
یکی از دکترین های ترامپ علیه ایران ابتدا به حداقل رساندن و سپس صفر کردن فروش نفت ایران خواهد بود.این اقداماتی است که البته ترامپ در پروژه های خود قصد دنبال کردن آن را دارد اما به نتیجه رساندن این برنامه ها قطعا جای صحبت دارد که شدنی است یا نشدنی.
ما شبکه متعددی برای فروش نفت داریم که این اهمیت بسیار زیادی دارد و ما هم برای مقابله با این رفتارهای خصمانه ای که کلا غرب علیه مردم ایران اتخاذ می کند تغییراتی رادر نحوه عملکرد و کنتزل ظرفیت های مان انجام داده ایم.
جند سال پیش ما یک قرارداد 25 ساله نفتی با چین امضا کردیم که نه چین می توانداین قرارداد را نقض کند و نه ما می توانیم خلاف آن عمل کنیم.دوم اینکه رفتارهای اخیر ترامپ مختص به یک کشور و یا تفکر نیست،ترامپ یک سیاستی عیله چین اتخاذ می کند و می خواهد چینی ها را در یک آمپاس اقتصادی فرو برد و در واقع برای استفاده از همین منظور است که در بزنگاه هایی که چین باید از این سیاست های تحریمی ایران در حوزه نفت حمایت بکند آن آوانس را به چین می دهد و این سیاست هایی که در این زمان اتخاذ کرده بود را آزاد می کند.به همین دلیل از دیدگاه خودش فکر می کند که دارد این موضوع را درست پیش می برد.
ترامپ یک دیدگاه چکشی دارد و همواره در همه سیاست های خود سعی دارد برای جهان یک سیاست هولناک ایجاد کند.از همسایگان خود گرفته تا اروپاو هم پیمانانش واین سیاست صرفا مختص مسلمانان وآسیا نیست.یکی از سیاست های لاینفک ترامپ این است که طرف مقابل را به مرگ می گیرد تا به تب راضی شود.
هیچ وقت نباید فراموش کنیم که این سیاست ها منحصرا به شخص ترامپ ختم نمی شود ،اینها سیاست های کلی آمریکا است که از پیش تعیین شده است.این دستورات از جایی خاص صادر شده،آمریکا بدون میلیمتری جابجایی در این حوزه سیاسی باید بپذیرد که آمریکا و غرب اجراکننده سیاست های دستوری صهیونیسم بین الملل هستند.
صهیونیست بین الملل موضوعی است که بااسرائیل و رژیم صهیونیستی فاصله دارد.صهیونیست بین الملل مجموعه ای است که سیاست های کلی غرب را د رهمه جوزه های نظامی،اقتصادی،فرهنگی ،اجتماعی و حتی رسانه ای تعیین می کندو رژیم صهیونیتسی یکی از بازوهای دست چندم آنها محسوب می شود و اصلا جزو بازوهای مهم آن نیست،بازوهای مهم آن کشور های اروپایی و آمریکا هستند .باید در نظرداشته باشیم سیاست ها از سمت آنها تعیین شده و قطعا هم بایدن ،اوباما ،بوش و ...می دانستندوحتی ترامپ هم می داند تفکراتی مانند اقدام نظامی و ورود به معرکه درگیری با ایران برای هیچ طرف حتی رژیم صهیونیتسی منافعی ندارد.
معمولا آمریکا با یک سیاست روتین چماق و هویج سعی دارد ایجاد رعب و وحشت کندو سپس با رفتار فریبکارانه طرف را وادار به گفتگو کند.البته این نوع سیاست گذاری می تواند مانند دارویی باشد که علایم یک بیماری را از بین می برد اما باعث درمان آن نمی شود.
کارشناس مسائل بین الملل
21212
کد خبر 2022149

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1357180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفری به دنیای مدرن و سنتی، بهترین هتل‌های چین و شانگهای برای اقامتی بی‌نظیر

ترکمنستان به‌دنبال تسریع پروژه تاپی

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: دولت در تعامل سازنده با جهان پیشینه بدقولی آمریکا را فراموش نمی‌کند

درخواست لبنان از واشنگتن

سرقت هواپیمای ونزوئلا توسط آمریکا | کاراکاس واکنش نشان داد

خردورزی و مصلحت‌اندیشی دو اصل مهم در سیاست خارجی است

ارزیابی آذری جهرمی از مذاکره با آمریکا

مذاکره با دولت ترامپ ممکن است به دردها و مشکلات کشور نیز بیفزاید

پکن: از توقف تفاهم‌نامه همکاری میان پاناما و چین متأسفیم

واکنش کاراکاس به سرقت هواپیمای ونزوئلا توسط آمریکا

آمریکا در قفقاز برای اعمال فشار بر ایران به جمهوری آذربایجان تکیه خواهد کرد

ترامپ: رها کردن تجهیزات نظامی در افغانستان میلیاردها دلار هزینه دربرداشت

سفر وزیر خارجه آمریکا به خاورمیانه: تلاشی برای جابه‌جایی جمعیت غزه

سردرگمی در خطبه‌های جمعه

تندروها و مذاکرات ایران و آمریکا/ سرنوشت دیپلماسی چه خواهد شد؟

نسخه رهبر انقلاب برای حل مشکلات کشور هوشمندانه بود

پشت پرده فشار حداکثری: اهداف و پیامدها

هگست: جنگ نافرجام در افغانستان، دیدگاه جهانی نسبت به آمریکا را تضعیف کرد

هگست: جنگ نافرجام در افغانستان، دیدگاه جهانی نسبت به قدرت آمریکا را از بین برد

صـادرات صفر؟

ذره‌بین روی اردوی تلخ

دریابان بار دیگر جنجالی شد

محتوای سند ترامپ؛ نرمش در کلام، خشونت در متن

ادامه توقف FATF در مجمع

شهادت و جراحت 8 لبنانی در حمله پهپاد اسرائیلی به شرق بعلبک

رئیس جمهور لبنان به ارتش دستور داد به حملات سوریه پاسخ داده شود

رسانه عبری: غزه ویران شد، اما شکست نخورد

کوبا: اسرائیل به دنبال مشروعیت بخشی پاکسازی نژادی در غزه است

ارتش لبنان از تبادل آتش در مرز سوریه خبر داد

حماس: اسرائیل آتش‌بس را به مرز فروپاشی کشانده است

10 هزار اسیر فلسطینی همچنان در زندان‌های اسرائیل هستند

هیات اسرائیلی برای بررسی توافق تبادل اسرا به قطر اعزام شد

هگست: جنگ ما در افغانستان، دیدگاه جهانی قدرت آمریکا را از بین برد

بیش از نیم قرن اسارت پدر و پسر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل

سرمایه گذاری، حتی بالاتر از سود بانکی!

نهنگ‌های بازار رمزارز در هفته‌ اول فوریه چه آلت کوینی را خریداری کردند؟

نظر مهم کارشناسان از رفتار و آینده بازار سهام در هفته های پیش رو

ظریف از عراق به ایران برگشت

ظریف بغداد را به مقصد تهران ترک‌ کرد

کمک بزرگ ایران به 4 کشور

32 تفاهم‌نامه و 7 قرارداد بین المللی در کیش اکسپو منعقد شد

حمایت مجلس از توسعه صنعت پتروشیمی با هدف رشد تولید

شرایط استفاده از کارت رفاهی 300 میلیونی اعلام شد

مشکلات آزادراه شیراز ـ اصفهان رو به بهبود است

افتتاح و کلنگ‌زنی 58 طرح در شهرستان دنا

کشورهای حوزه بالتیک از شبکه برق روسیه جدا شدند

دو سناریوی محتمل پس از نفی مذاکره با دولت ترامپ

ناراحتی کارگردان «1968» از اسراییلی خطاب کردن فیلمش/ایرج محمدی: من بلد نیستم فیلمی بسازم که در آن رقص بندری باشد

آلن دلون: دیپلم و از این حرف‌ها ندارم، جواز قصابی دارم/ در جنگ هند و چین شرکت کردم

چین به تصمیم جدید پاناما واکنش نشان داد