ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ تکلیف جنگ اوکراین را روشن کرد ایالات متحده آمریکا

ترامپ تکلیف جنگ اوکراین را روشن کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد که اسکات بسنت وزیر خزانه داری این کشور به اوکراین سفر خواهد کرد تا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین دیدار و گفت‌و‌گو کند؛ اما وی مشخص نکرد چه زمانی این سفر انجام خواهد شد.
رئیس جمهوری آمریکا در یک پیام کوتاه در شبکه‌های اجتماعی، خواستار پایان دادن به جنگ اوکراین شد.
او نوشت: "این جنگ باید و به زودی پایان می‌یابد - مرگ و ویرانی بسیار زیادی وجود داشته است. "
ترامپ ادامه داد: «ایالات متحده آمریکا میلیارد‌ها دلار در سطح جهان خرج کرده، اما به چشم نیامده است. وقتی آمریکا قوی است، جهان در صلح است.»
رئیس جمهوری جدید آمریکا وعده داده است که در 100 روز اول ریاست جمهوری خود به جنگ اوکراین پایان دهد.
ترامپ که در سخنرانی‌های انتخاباتی خود بار‌ها وعده پایان دادن به جنگ تقریباً سه ساله میان روسیه و اوکراین را مطرح کرده بود، در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس نیوز گفت: «آن‌ها (روسیه و اوکراین) ممکن است معامله کنند، ممکن است معامله نکنند. آن‌ها ممکن است روزی روس باشند، یا ممکن است روزی روس نباشند.»
رئیس جمهوری آمریکا همچنین اعلام کرده است که کی یف باید هزینه‌هایی را که این مدت واشنگتن در این جنگ متحمل شده است را برگرداند و به همین منظور پیشنهاد کرد که برای جبران این هزینه‌ها می‌توان از زمین‌های طبیعی و منابع و معادن کمیاب اوکراین استفاده کند.
ترامپ همچنین خاطرنشان کرد که به زودی فرستاده ویژه خود «کیت کلوگ» را به اوکراین اعزام خواهد کرد تا طرح پیشنهادی برای توقف این جنگ را با مقامات این کشور در میان بگذارد.
بر اساس گزارش ها، رئیس جمهوری جدید امریکا برای پایان دادن سریع به این درگیری و مناقشه به دنبال اعمال فشار به طرفین است، در حالی که زلنسکی خواستار تضمین‌های امنیتی سخت از سوی واشنگتن به عنوان بخشی از هرگونه توافق با روسیه است. کی یف نگران است که هرگونه توافقی که شامل تعهدات نظامی سخت نباشد، به کرملین این فرصت را بدهد تا دوباره نیرو‌های خود را سازماندهی کند و برای یک حمله جدید مسلح شود.
ترامپ، برای ادامه حمایت آمریکا از اوکراین در جنگ با روسیه، شرط اعلام کرده و گفته بود که اوکراین باید منابع معدنی کمیاب خود را در اختیار آمریکا بگذارد تا حمایت این کشور را داشته باشد.
او تصریح کرده است: تفاوت زیادی میان آنچه که ما به اوکراین ارائه می‌دهیم و آنچه اروپایی‌ها به آنها ارائه می‌دهند، وجود دارد. رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که به دنبال توافقی با اوکراین است که در قبال دریافت مواد معدنی کمیاب آن کشور، به کی یف کمک کند و مدعی شد پیامی از دولت اوکراین دریافت کرده است آماده انجام این توافق هستند.
خبرگزاری «آسوشیتدپرس» با بیان اینکه «مواد معدنی کمیاب اوکراین می‌توانند به حفظ جریان کمک‌های نظامی آمریکا کمک کنند»، گزارش داد که کی‌یف پیشنهاد داده است با ترامپ برای تداوم ارائه این کمک‌ها در ازای توسعه صنعت معدنی اوکراین توافق کند. اوکراین پیشنهاد کرده است که توافقی با ایالات متحده برای تداوم ارائه کمک‌های نظامی واشنگتن به کی‌یف، در ازای مشارکت در توسعه صنعت معدنی اوکراین که شامل منابع ارزشمندی از عناصر خاکی کمیاب قابل استفاده در انواع فناوری‌هاست، منعقد کند.
رئیس‌جمهوری آمریکا اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرده بود که خواهان چنین توافقی است، اما در ابتدا رئیس‌جمهوری اوکراین پاییز گذشته این پیشنهاد را به عنوان بخشی از طرح او برای تقویت موقعیت کی‌یف در مذاکرات آتی با مسکو، مطرح کرد.
آندری یرماک رئیس دفتر رئیس‌جمهوری اوکراین در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: ما به واقع این پتانسیل بزرگ را در قلمرو تحت کنترل خود داریم. ما علاقه‌مند به همکاری و توسعه با شرکای خود، اول از همه، با ایالات متحده هستیم.
به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند 1400 در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.
آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بار‌ها شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، لغو تمام تحریم‌های غرب علیه روسیه و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1361405/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ دلار به 80 هزار تومان بر می گردد؟

قیمت دلار در بازار کاهش می یابد؟ + پیش‌بینی جدید کارشناسان

صادر کنندگان برگزیده استان گلستان را بشناسید

رشد مسکن و ترانزیت علی‌رغم تحریم‌/ دلیل؛ تجربه

قیمت دلار برگشت

مبلغ یارانه دهه فجر چقدر خواهد بود؟ | دولت چهاردهم برای 7 دهک یارانه کمک معیشتی پرداخت می‌کند

آب سردی روی سر طرفداران مذاکره | چرا آمریکا شیطان بزرگ است؛ پاسخ را از زبان ترامپ بشنوید

ترامپ: هیچ معافیتی در تعرفه فلزات در کار نخواهد بود

ضربه 125 میلیون دلاری تعرفه‌ فولاد ترامپ به اوکراین

چرا آمریکا شیطان بزرگ است پاسخ را از زبان ترامپ بشنوید

ایران تهدیدهای ترامپ را در سازمان ملل محکوم کرد

گفت و شنود/ فلان زیادی!

کمپین طنزآمیز دانمارکی‌ها برای طرح جدید ترامپ

قیمت دلار آمریکا امروز چهارشنبه 24 بهمن ماه 1403 + جدول قیمت

ترامپ عجله ای برای گفت‌وگو با شی جین پینگ در بحبوحه جنگ تعرفه‌ای ندارد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ فروپاشی مرزها

ارتش رژیم صهیونیستی به حالت آماده‌باش درآمد

خروج بیش از 9 میلیون نفر از جمعیت کشور از محرومیت

جزئیات ثبت نام حراج سکه

تولید ماهانه شیرخشک نوزاد به 6.5 میلیون قوطی رسید

سرعت رشد دلار در دولت پزشکیان چقدر است؟

تیم اقتصادی دولت روی گسل

حکمرانی دلار یا استقلال مالی؟

فارین پالیسی: ترامپ در مقابل ایران سردرگم است | بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران کیست؟ | معمای استراتژیک کاخ سفید درمورد ایران

دستور تازه شی؛هیس! درباره ارتش صحبت نکنید/چین مخفیانه‌تر از همیشه به فعالیت نظامی ادمه می‌دهد

جابه‌جایی نخستین محموله ترانزیت ریلی هند از این مسیر ریلی

آماده‌باش ارتش مصر

آمریکا و هند در زمینه انرژی هسته ای همکاری می کنند

دانمارکی‌ها برای خرید ایالت کالیفرنیا پیشقدم شدند

سرمقاله خراسان/ راز پویایی یک جشنواره

انتقاد کره شمالی از ترامپ

اعلام آمادگی اوکراین برای تبادل زمین با روسیه

عملکرد دولت رئیسی در خصوص مسکن چگونه بود؟

بورس‌ها 24 بهمن‌ماه تعطیل هستند

تهاتر سهام شرکت‌های فولاد و فملی با مطالبات آستان قدس رضوی

قیمت جهانی طلا امروز 1403/11/24

قیمت جهانی نفت امروز 1403/11/24 |برنت 76 دلار و 80 سنت شد

واگذاری اراضی هندورابی به هواپیمایی ماهان

تحریم بندر چابهار توسط ترامپ؛ چالش ژئوپلیتیکی جدید برای هند

چگونه می توانم به یک سفر ارزان بروم؟

لیگ قهرمانان اروپا؛ برتری یوونتوس برابر آیندهوون – آفتاب نو | اخبار ورزشی

توپ لیگ قهرمانان اروپا در 15 سال اخیر چه تغییراتی کرد؟

لیگ قهرمانان اروپا؛ بازگشت شکوهمندانه رئال مادرید در اتحاد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مخالفت قاطع پادشاه اردن با آوارگی فلسطینیان از غزه

آمریکا به چیزی جز تسلیم و تضعیف ایران نمی‌اندیشد/ از مذاکره با یک فرد قاتل منفعتی نصیب ایران نمی‌شود

ترامپ: شنبه آخرین مهلت است

اوکراین محور گفت و گوی رئیس کمیسیون اروپا و معاون رئیس جمهور آمریکا

روزنامه نزدیک به قالیباف: چرخش مواضع پزشکیان و عراقچی که قبلا مدافع مذاکره بودند، اقدامی مثبت است

الجولانی ترامپ را با خاک یکسان کرد

اخطار جدی مقام ارشد سپاه درباره احتمال درگیری بین ایران و آمریکا