ایرانیان جهان

آخرين مطالب

عبدی :اندونزی رقیب خیلی سختی است آسیا و اقیانوسیه

عبدی :اندونزی رقیب خیلی سختی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سایت رسمی فدراسیون فوتبال، حسین عبدی در خصوص شرایط تیم ملی فوتبال جوانان ایران در آستانه بازی نخست خود در جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا مقابل اندونزی گفت: جام ملت‌های آسیا آغاز شد و امروز هم نخستین بازی میزبان را مقابل قطر دیدیم تا شرایط این جام را بهتر لمس کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران افزود: دیدار بین چین و قطر را دیدیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سطح بازی‌ها بالاست. حساسیت مسابقات هم بسیار بالا به نظر می‌رسد چراکه دیگر خبری از تیم ضعیف به هیچ وجه نیست. صراحتا باید بگویم خیلی بازی‌ها نزدیک به هم خواهد بود. دیگر اسامی کشور‌ها اصلا مهم نیست. نتیجه گیری در بازی خیلی مهم است و همه تیم‌های حاضر با تمام وجود آمده‌اند و مبارزه خیلی نزدیکی را شاهد خواهیم بود.
وی در خصوص شرایط رقیبان جوانان ایران در گروه C تصریح کرد: هیچکس از پیش برنده و از پیش باخته نیست. همه باید این را بدانند که باید سخت تمرین و کار کرد و دنبال نتیجه بود. ما هم اینگونه کار کرده‌ایم و همین روند را ادامه خواهیم داد. اگر خدا بخواهد بتوانیم بازی‌های قابل قبول و در خور شأن نام کشور عزیزمان انجام دهیم.
عبدی درباره نحوه میزبانی کشور چین در جام ملت‌های زیر 20 سال که در شهر شن ژن برگزار می‌شود، گفت: میزبانی چین همیشه خوب بوده است. فقط یک جلسه تمرینی خود را در چمن نامرغوب داشتیم، اما سایر موارد کاملا خوب بوده است. فکر می‌کنم این بازی‌ها و حتی افتتاحیه فوق العاده بود که انجام شد.
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در خصوص دیدار با اندونزی تصریح کرد: آنها فوق العاده قوی هستند. می‌دانم بازی خیلی سختی با اندونزی داریم. حریف برنامه‌ریزی خیلی بزرگی کرده است. این تیم تورنمنت‌های زیادی را در کشور خود با هزینه خودش و دعوت از تیم‌های دیگر برگزار کرده تا با آمادگی هرچه تمام در این بازی‌ها حاضر شود. رقیب بسیار سختی است و با علم به این موضوع وارد زمین می‌شویم. تمام تلاش خود را می‌کنیم و امیدوارم نتیجه بگیریم. امید دارم بازیکنان ما در زمین مسابقه خودشان را به خوبی نشان دهند تا سربلند از بازی خارج شویم.
او در خصوص روند آماده سازی تیم ملی جوانان ایران تصریح کرد: روز‌های پرفراز و نشیبی داشتیم که گاهی وحشتناک می‌شد. چون مشکلاتی برای برگزاری بازی‌های دوستانه و اردو‌ها بود. از سوی دیگر ندادن بازیکن برای ما خیلی آزاردهنده بود، اما به هرحال این راه را طی کردیم و توقفی در کار نداشتیم. 2 بازیکن به دلیل امتناع باشگاه خود نتوانستند به تیم ملی بیایند.
عبدی عنوان کرد: این مشکل بزرگی برای برند تیم ملی است که نباید اصلا ریشه بدواند. همه برای اعتلای پرچم کشور کار می‌کنیم و هیچ چیز مهم‌تر از این نیست. در بدو ورود به چین با عربستان بازی کردیم که دیدار خوبی بود و حالا باید هارمونی خودمان را پیدا کنیم که زمان‌بر و سخت است، چون بازیکنان ما در باشگاه‌ها با شیوه‌ای متفاوت بازی می‌کردند.
وی درباره کلیدواژه “نسل متفاوت” که از این تیم یاد می‌شود و آن را امیدی برای آینده فوتبال ایران می‌دانند، گفت: خیلی امیدوارم که این نسل بتواند نسل جدیدی در تیم ملی باشد. امیدوارم پوست اندازی اینچنینی کنیم تا رو به جلو حرکت داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی جوانان افزود: وقتی در انگلیس برای فوتبال تحصیل می‌کردم شاهد بودم 11 بازیکن حاضر در لیست تیم‌ملی بزرگسالان از نوجوانی با هم بودند تا به بزرگسالان رسیدند. این نکته ملموسی بود که با چشم دیدم و روی تخته تدریس کلاس روانشناسی در آن دوره نوشتند تا اهمیت این موضوع از هر لحاظ بررسی شود. امیدوار هستیم این اتفاق برای نسل فعلی هم رخ دهد.
عبدی افزود: همیشه گفتم من این تیم را درست نکردم برای دیروز یا امروز بلکه این تیم برای فرداست. فردایی که دیروز در تهران بودیم و تمرین کردیم و امروز در جام هستیم تا در آینده هم بدرخشند.
او در پاسخ به اینکه فکر می‌کنید تا چه روزی در چین خواهید بود گفت: امیدوارم آخرین روز جام ملت‌ها برگردیم. این آرزوی قلبی من است. اگر با لطف خدا این اتفاق بیفتد کار بزرگی را رقم زدیم. تمام تلاش خودمان را می‌کنیم و سعی می‌کنیم. باقی به تقدیر و مصلحت خدا بر می‌گردد.
منبع

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1362816/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیات شب جذاب والیبال لیگ قهرمانان اروپا

کرملین:پوتین و ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند

صادرات خراسان جنوبی به کشور افغانستان 60 درصد افزایش یافت

طالبان: گزارش سازمان شفافیت بین‌الملل نادرست است

توسعه گردشگری سلامت در مناطق مرزی با افغانستان

پوتین و ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو کردند

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ پنج شنبه 25 بهمن

فراخوان حماس برای خیزش جهانی

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران

پکن خواهان توقف دخالت ژاپن و آمریکا در امور داخلی چین شد

برای مشاهده تأثیر تعرفه‌های آمریکا بر اقتصاد جهانی خیلی زود است

آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ پنج شنبه 25 بهمن ماه 1403

فراخوان حماس برای خیزش جهانی علیه توطئه کوچاندن فلسطینی‌ها

سرمقاله کیهان/ خبر آمد، خبری در راه است

پیش‌شرط مذاکره جدید

سرمقاله همشهری/ توانمندی نظامی؛ ستون استواری امنیت و پیشرفت ملی

قیمت طلای جهانی بالا رفت

سقوط بیت‌کوین با انتشار آمار تورم آمریکا

قیمت دلار و یورو پنجشنبه 25 بهمن؛ کاهش رسمی نرخ ارز در بازار تجاری

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده معظم شهید شعبانعلی احمدی

توسعه و پیشرفت امروزمان را مدیون شهدا و ایثارگران هستیم

تیم اقتصادی دولت پزشکیان، زنگ هشدار افزایش تورم را نمی شنید؟

برخی از اختیارات و تصمیمات شورای عالی معادن به بوشهر تفویض می‌شود

نوبخت: در شرایط فعلی نظریه‌های اقتصادی لیبرالی رافع مشکلات اقتصادی نیست

ببینید | خلاصه بازی فاینورد 1

خلاصه بازی سلتیک - بایرن مونیخ ( پلی آف رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا)

تجربه سفر خارجی و دیدن اروپا با یوتوپین

هوش مصنوعی DeepSeek چین؛ چگونه از این ابزار قدرتمند استفاده کنیم؟

قیمت افغانی پرواز کرد و دلار سقوط! / جدیدترین قیمت افغانی به تومان امروز پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403

جنایات تروریستی در افغانستان منشأ خارجی دارد

کاخ سفید: اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای به ایران نمی‌دهیم

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درمورد برنامه هسته‌ ای ایران

وزارت خارجه: مذاکره زیر فشار و تهدید عاقلانه نیست

کاخ سفید به ایران دوباره پیام داد؛ این اقدام شما خط قرمز ماست!

چین در مقابل خواسته‌های ترامپ تسلیم نمی‌شود

قتل دو نفر بخاطر سرقت نوزاد

ایران متعهد به یافتن راهکاری دیپلماتیک برای رفع تحریم است اما زیربار فشار نمی رود

رسانه عبری: «اسرائیل» 5 مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند

رئیس قوه قضاییه با آیت‌الله سبحانی دیدار کرد

عضویت اوکراین در ناتو امکان پذیر نیست

اوحدی: حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن بیعت با نظام و انقلاب و فرمایشات اخیر رهبری درباره مذاکره با آمریکا بود+فیلم

اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره ایران

چین به آمریکا و ژاپن هشدار داد

رایزنی پوتین و ترامپ درباره ایران و اوکراین

سرمقاله ایران/ از «پادشه خوبان» چه باید بدانیم؟!

خاموشی گران‌قیمت ‌

دلیل لغو جابجایی بازرسان آژانس انرژی اتمی در نیروگاه زاپروژیا

رسانه عبری: اسرائیل 5 مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند

88 میلیون تن سیمان در کشور تولید می‌شود

پیمان‌شکنی‌های آمریکا با عراق؛ از نقض «استقلال» و «حاکمیت» بغداد تا تکرار وعده‌های پوچ خروج