ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ستون فقرات رشد اقتصادی کشور تولید داخلی است/فراکسیون تمام تلاش خود را برای تسهیل در صدور مجوز‌های کسب و کار می‌کند اخبار ایران

ستون فقرات رشد اقتصادی کشور تولید داخلی است/فراکسیون تمام تلاش خود را برای تسهیل در صدور مجوز‌های کسب و کار می‌کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش می‌متالز، سیدکریم معصومی رییس فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی در نشستی خبری که در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه 28 بهمن‌ماه) مجلس، ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های فراکسیون متبوعش، گفت: به یقین مشکلاتی در حوزه اقتصادی داریم و با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه به تولید داخلی در بخش‌های مختلف صنعتی و خدمات در حال پیگیری و انجام اقداماتی برای رفع موانع کارآفرینان هستیم.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید پذیرفت ستون فقرات رشد اقتصادی کشور تولید داخلی است، افزود: باید ظرفیت‌های بازار‌های داخلی و خارجی شناسایی ونیازسنجی شوند چراکه این فراکسیون فرصت خوبی است که بتواند اهداف تولید و اشتغال را محقق سازد.
وی ادامه داد: مهم‌ترین اهداف فراکسیون حمایت از کارآفرینان و تولید‌کنندگان، اصلاح قوانین و کاهش موانع اداری و افزایش اشتغال و رشد اقتصادی کشور است و باید با توجه وضعیت اقتصادی حاکم، قوانین بانکی مالیاتی و بسیاری از قوانین دیگر را که مانعی برای کارآفرینان ایجاد می‌کنند را با استفاده از ظرفیت‌های مجلس به نفع کارآفرینان در جهت رشد و توسعه انسانی و در نهایت کمک به تولید داخل اصلاح کنیم.
این نماینده مجلس اظهار کرد: باتوجه به وضعیت اقتصادی حاکم، نیازمند این هستیم که به سراغ قوانین موجود و موانع این مسیر در این حوزه رویم لذا تاکنون چند جلسه نیز با مجمع کارآفرینان کشور برگزار کرده‌ایم.
معصومی با اشاره به اینکه برنامه‌های خوبی برای دستیابی به اهداف آماده کرده‌ایم، بیان کرد: همچنین باید در استان‌های دیگر حضور پیدا کنیم و کارآفرینان شناسایی شوند و با رفع مشکلات آنها به افزایش تولید در کشور کمک شود.
وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم پیشرفت رشد 8 درصدی پیش‌بینی شده است، اضافه کرد: لازمه تحقق رشد 8 درصدی، تقویت بخش خصوصی است، البته تقویت بخش خصوصی صرفا با شعار به دست نمی‌آید بلکه لازمه آن اصلاح یک سری از قوانین ازجمله قوانین بانکی و مالیاتی به نفع کارآفرینان است، البته ما در آینده جلساتی در مورد این موضوعات برگزار خواهیم کرد تا این قوانین را با کار کارشناسی مورد بررسی قرار داده و قوانینی که مانع کار می‌شوند را اصلاح کنیم.
رییس فراکسیون رفع موانع تولید و اشتغال مجلس همچنین درباره نمایشگاه‌های بین‌المللی در حوزه تولید و اشتغال و کارآفرینی، مطرح کرد: این نمایشگاه‌ها فرصت خوبی در جهت استفاده بهتر از ظرفیت تولیدکنندگان و کارآفرینان است. باید قوانین موجود در این حوزه را به نفع کارآفرینان اصلاح کنیم لذا در حال اصلاح روند صدور مجوز‌ها را مطابق قانون مجلس پیگیری هستیم.
معصومی در پاسخ به پرسشی درباره موانع اشتغال در کشور، توضیح داد: در حوزه اشتغال یک سری قوانین منسوخ شده وجود دارند لذا ما در فراکسیون به دنبال اصلاح قوانین موجود به نفع کارآفرینان و در راستای اشتغال‌آفرینی هستیم، البته یکی از مشکلات اصلی در حوزه صدور مجوز‌ها است بنابراین در فراکسیون تسهیل‌گری در صدور مجوز‌ها اهداف اصلی به شمار می‌آید.
وی ادامه داد: ما باید به سمت حذف بروکراسی اداری و پیچیده برویم و هر قدر این بروکراسی را کاهش پیدا کند و در صدور مجوز‌ها تسهیل‌گری کنیم، نتیجه بهتری خواهیم گرفت، در این زمینه باید بخشی از قوانین، بخشنامه‌ها و قوانین صادره از وی وزارتخانه‌ها اصلاح شده تا پیچیدگی حاکم بر بروکراسی اداری برطرف شود.
رییس فراکسیون رفع موانع تولید و اشتغال مجلس با تاکید بر ضرورت نتیجه محور بودن جلسات فراکسیون کارآفرینی، رفع موانع تولید و اشتغال اظهار کرد: باید تا جایی که امکان‌پذیر است قوانین را به سمت حمایت از بخش‌های تولیدی حمایت سوق داد، در وضعیت فعلی نیازمند سبک کردن بار دولت هستیم؛ هر چقدر که در این زمینه موفق باشیم، دولت راحت‌تر عمل خواهد کرد چراکه تجربه نیز نشان داده، بخش خصوصی موفق‌تر عمل می‌کند، لذا باید در این مسیر از فعالیت‌های کارآفرینان مانع‌زدایی شود.
منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1367112/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاخ سفید استراتژی اوباما را تکرار خواهد کرد؟

القسام: 6 اسیر اسرائیلی فردا آزاد می‌شوند

گوشه ای از ویرانه‌های تجاوز صیهونیست‌ها به اردوگاه طولکرم در کرانه باختری

وضعیت فرودگاه بیروت و واکنش مردم به شایعات برخی تصمیمات بر ممنوعیت تصاویر شهید نصرالله

رئیس‌جمهور آرژانتین به ایلان ماسک «اره برقی» هدیه داد

نه چینی‌ها به شهر رویایی «شی»

کالاهای آمریکایی روی دست فروشندگان ماند!

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت

فروش جدید متری مسکن از سال آینده

سیب زمینی 15 درصد ارزان شد

روایت رسانه فرانسوی از «تنهایی زلنسکی»

ورود 5 کامیون حامل خانه‌های پیش ساخته از مصر به نوار غزه

حضور میهمانانی از سراسر جهان برای وداع با شهید نصرالله

ترامپ: میزان محبوبیت من 70 درصد است!

تمجید چین از میانجی‌گری‌های عربستان

صادرات 15 میلیون دلاری چای ایرانی

سهم ملوانان و کولبران در بودجه غیب شد

کشتی آرای: پیش‌فروش سکه، حباب را ثابت نگه داشت

سایه سنگین رکود بر سر بازار خودرو

بن‌‌گویر خواستار حمله به نوار غزه شد

تکاپوی جمهوری‌خواهان برای خروج آمریکا از سازمان ملل

تازه‌ترین تصاویر از انفجار اتوبوس‌ها در شهر «بت یام» تل‌آویو

پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین

متوسط دستمزد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چقدر است؟

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت

خروج بیش از 3 همت پول حقیقی در هفته پرتلاطم بورس تهران

بهبود اندک وضعیت پاپ فرانسیس در بیمارستان

انهدام 28 پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه

روبیو: طرح ترامپ برای غزه را نمی‌پسندید، جایگزین بدهید

مدیرعامل بانک مسکن: وام 650 میلیونی ساخت مسکن هنوز ابلاغ نشده است

یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

واشنگتن-مسکو-پکن؛ آیا نیکسون معکوس در پیش است؟

پاکستان: هیچ فشاری از سوی آمریکا را نمی‌پذیریم

خنثی‌سازی طرح عملیات‌های تروریستی اوکراین در روسیه

حمله معاون ترامپ به زلنسکی

افزایش استقبال مودیان مالیاتی از سامانه مودیان

واگذاری بیش از 10 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی

طلای جهانی برای هشتمین هفته متوالی صعودی ماند

سهم تسهیلات کلان در بانک‌های خصوصی و دولتی

ماسک: زلنسکی انتخابات برگزار کند تا ثابت کند دیکتاتور نیست

اسرائیل هویت یک جسد تحویلی از حماس را تایید نکرد

روبیو: دولت بایدن مسئول قطع روابط با روسیه است

حماس: درباره اداره غزه انعطاف زیادی نشان دادیم

ارائه آموزش‌های مهارت آموزی به بیش از 1 میلیون سرباز

احیای بیش از 60 واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان تهران

2500 جایگاه سوخت جوابگوی تمامی خودرو‌های دوگانه‌سوز هستند

دستور نتانیاهو برای تشدید عملیات نظامی در کرانه باختری

تاکید دوباره ترامپ بر مالکیت کانال پاناما و جزیره گرینلند

پاپ جدید کیست؟

تغییر بازه واریز وجه حراج سکه روز شنبه 4 اسفند