ایرانیان جهان

آخرين مطالب

صدرنشینی «کاپیتان آمریکا: دنیای نو شگفت‌انگیز»/ رقابت نزدیک فیلم‌های خانوادگی ایالات متحده آمریکا

صدرنشینی «کاپیتان آمریکا: دنیای نو شگفت‌انگیز»/ رقابت نزدیک فیلم‌های خانوادگی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، باکس آفیس آخر این هفته (14 تا 16 فوریه 2025) شاهد رقابت جذابی در گیشه بود، جایی که فیلم «کاپیتان آمریکا: دنیای نو شگفت‌انگیز» (Captain America: Brave New World) توانست با فروش خیره‌کننده خود صدر جدول باکس آفیس را تصاحب کند.
به گزارش تجارت نیوز،این فیلم ابرقهرمانی، که اولین اثر سینمایی مارول در سال 2025 محسوب می‌شود، با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد و توانست در اولین هفته اکران خود در داخل آمریکا به فروش 100 میلیون دلاری دست یابد.
در همین حال، فیلم‌های خانوادگی و انیمیشن‌ها نیز توانستند عملکردی قابل قبول داشته باشند و در کنار فیلم‌های ژانر وحشت و اکشن، جدول فروش سینمایی را پررونق نگه دارند.
صدرنشینی «کاپیتان آمریکا 4» فیلم «کاپیتان آمریکا: دنیای نو شگفت‌انگیز» که به عنوان جدیدترین اثر دنیای سینمایی مارول معرفی شده، نه‌تنها در بازار داخلی بلکه در سطح بین‌المللی نیز عملکردی موفق داشته است. این فیلم در اولین هفته اکرانش در گیشه‌های بین‌المللی به فروش 92.4 میلیون دلاری دست یافت و در مجموع توانست با فروش 192.4 میلیون دلاری در سطح جهانی، یک شروع طوفانی را رقم بزند.
این فیلم که توسط استودیو مارول و کمپانی دیزنی توزیع شده، در بیش از 4100 سالن سینما در سراسر آمریکا اکران شد و توانست میانگین فروش 21.5 هزار دلار به ازای هر سالن را ثبت کند.
همچنین، بررسی‌ها نشان می‌دهد که 65 درصد از مخاطبان این فیلم را مردان تشکیل داده‌اند و بیشترین گروه سنی آن در بازه 18 تا 34 سال قرار دارند.
دومین پرفروش هفته با استقبال گرم خانواده‌ها فیلم «پدینگتون در پرو» (Paddington in Peru) سومین فیلم از مجموعه «پدینگتون» محسوب می‌شود که این هفته با فروش 16 میلیون دلاری در بازار داخلی آمریکا، جایگاه دوم را به خود اختصاص داد.
این فیلم که مدتی قبل در انگلستان و برخی بازارهای بین‌المللی به نمایش درآمده بود، تاکنون در بازارهای بین‌المللی 115.8 میلیون دلار فروش داشته است. با احتساب فروش داخلی، این اثر توانسته در مجموع به فروش 131.8 میلیون دلاری دست یابد.
با توجه به استقبال گسترده خانواده‌ها و میانگین امتیاز 92 درصدی در وب‌سایت Rotten Tomatoes، پیش‌بینی می‌شود که «پدینگتون در پرو» بتواند در هفته‌های آینده نیز عملکرد قابل قبولی داشته باشد و فروش خود را افزایش دهد.
پایداری در رتبه سوم جدول انیمیشن «مرد سگی» (Dog Man) محصول استودیوی دریم‌ورکس، در سومین هفته اکران خود توانست 12.5 میلیون دلار دیگر در گیشه داخلی آمریکا کسب کند و مجموع فروش داخلی خود را به 69.5 میلیون دلار برساند.
این انیمیشن که بر اساس مجموعه کتاب‌های پرطرفدار «Dog Man» ساخته شده، در بازار بین‌المللی نیز 17.6 میلیون دلار فروش داشته و مجموع فروش جهانی آن به 87.2 میلیون دلار رسیده است.
این فیلم همچنان مورد استقبال خانواده‌ها و کودکان قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود که در هفته‌های آینده نیز بتواند در جمع 5 فیلم پرفروش جدول باقی بماند.
موفقیت ژانر وحشت فیلم ترسناک «‌چشمان قلب» (Heart Eyes) که توسط سونی پیکچرز تولید و توزیع شده، این هفته با فروش 11.1 میلیون دلاری در جایگاه چهارم جدول باکس آفیس قرار گرفت.
این فیلم که دومین هفته اکران خود را پشت سر گذاشت، در مجموع توانسته 22.6 میلیون دلار در آمریکا فروش داشته باشد. نکته قابل توجه این است که «چشمان قلب» هنوز در بازار بین‌المللی اکران نشده و تمامی فروش آن از بازار داخلی آمریکا به دست آمده است.
رکوردشکنی در گیشه چین انیمیشن چینی «Ne Zha 2» که در چین به موفقیت بزرگی دست یافته، این هفته وارد بازار آمریکا شد و در اولین هفته اکران خود در این کشور 8.3 میلیون دلار فروش داشت.
این انیمیشن پیش از ورود به سینماهای آمریکا، در چین و دیگر بازارهای آسیایی به فروش چشمگیر 1.35 میلیارد دلاری دست یافته بود و اکنون به یکی از پرفروش‌ترین انیمیشن‌های تاریخ تبدیل شده است.
تحلیل اقتصادی و تاثیرات بازار افزایش قیمت بلیت و تأثیر آن بر فروش با افزایش نرخ تورم، قیمت بلیت‌های سینما نیز بالا رفته است. میانگین قیمت بلیت در آمریکا به بیش از 10 دلار رسیده و این موضوع می‌تواند بر تعداد مخاطبان تأثیر بگذارد. با این حال، فیلم‌های بلاک‌باستر مانند «کاپیتان آمریکا: دنیای نو شگفت‌انگیز» همچنان توانسته‌اند مخاطبان زیادی را جذب کنند.
244245
کد خبر 2026813

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1368640/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضعیف نیستیم

فرستاده ترامپ: روز طولانی و سختی با رهبران ارشد اوکراین داشتیم

پیکر شهید صفی‌الدین کجا دفن خواهد شد؟

دستور نتانیاهو برای انجام عملیات نظامی بیشتر در کرانه باختری

اولین تصویر از تابوت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین

روایت تجارت نیوز از تاثیر معیشت ناپایدار و فقر در بروز آسیب های اجتماعی

خبر افزایش قیمت محصولات گروه سایپا صحت ندارد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 اسفند 1403

در عربستان چه خبر بود؟

واکنش حماس به ادعای صهیونیست‌ها درباره اجساد تحویل گرفته

بیانیه خانواده اسیر صهیونیست علیه نتانیاهو و فرافکنی بی‌بی

شکر باز هم کمیاب شد

گاردین: چرا «هنر معامله» ترامپ روی ایران جواب نمی‌دهد؟

کرملین: پوتین همچنان برای مذاکرات پایان جنگ اوکراین آماده است

تشییع نمادین پیکر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان در عراق

نگرانی استرالیا از رزمایش دریایی چین؛ هشدار به خطوط هوایی

واکنش کرملین به طرح خروج آمریکا از سازمان ملل

تاکید نخست وزیر لبنان بر لزوم فشار بر رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی کامل

یک کارشناس بازار طلا: پایه پولی کشور باید تقویت شود؛ ارزپاشی راهکار درستی نیست

مکاتبه بورس با دادستان برای اعلام نظردرباره مجمع ایران‌خودرو

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

نتانیاهو با پیشبندی خونین به مک‌دونالد رفت

آلمان فرمانده عملیات نظارتی ناتو در بالتیک می‌شود

دلایل توقف سرمایه گذاری خارجی در ترکیه

جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

کاخ سفید استراتژی اوباما را تکرار خواهد کرد؟

القسام: 6 اسیر اسرائیلی فردا آزاد می‌شوند

گوشه ای از ویرانه‌های تجاوز صیهونیست‌ها به اردوگاه طولکرم در کرانه باختری

وضعیت فرودگاه بیروت و واکنش مردم به شایعات برخی تصمیمات بر ممنوعیت تصاویر شهید نصرالله

رئیس‌جمهور آرژانتین به ایلان ماسک «اره برقی» هدیه داد

نه چینی‌ها به شهر رویایی «شی»

کالاهای آمریکایی روی دست فروشندگان ماند!

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت

فروش جدید متری مسکن از سال آینده

سیب زمینی 15 درصد ارزان شد

روایت رسانه فرانسوی از «تنهایی زلنسکی»

ورود 5 کامیون حامل خانه‌های پیش ساخته از مصر به نوار غزه

حضور میهمانانی از سراسر جهان برای وداع با شهید نصرالله

ترامپ: میزان محبوبیت من 70 درصد است!

تمجید چین از میانجی‌گری‌های عربستان

صادرات 15 میلیون دلاری چای ایرانی

سهم ملوانان و کولبران در بودجه غیب شد

کشتی آرای: پیش‌فروش سکه، حباب را ثابت نگه داشت

سایه سنگین رکود بر سر بازار خودرو

بن‌‌گویر خواستار حمله به نوار غزه شد

تکاپوی جمهوری‌خواهان برای خروج آمریکا از سازمان ملل

تازه‌ترین تصاویر از انفجار اتوبوس‌ها در شهر «بت یام» تل‌آویو

پیشنهاد آمریکا برای خروج زلنسکی از اوکراین

متوسط دستمزد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چقدر است؟