ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت دلار 9 اسفند 1403 اخبار ایران

پیش بینی قیمت دلار 9 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تجارت نیوز / قیمت دلار در شروع معاملات روز چهارشنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد و با رشد 1300 تومانی در روند صعودی قرار گرفت. معامله‌گران، تعطیلی دو روز میانی هفته اخیر، استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و سیگنال‌های نامساعد در خصوص موضوعات سیاسی را دلیل رشد قیمت دلار می‌دانند.
قیمت دلار روز چهارشنبه با افزایش ارزش در کانال 93 هزار تومانی بازگشایی شد. قیمت دلار در آخرین معامله پنجمین روز هفته با رشد 1300 تومانی با قیمت 93 هزار و 700 تومانی بسته شد.
معامله‌گران روند عرضه را کمی بیشتر از تقاضا عنوان کردند. آنها افزایش حجم معاملات در بازار ارز در روز چهارشنبه را متاثر از تعطیلی بانک‌ها در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه و نیمه تعطیل بودن بازار ارز دانستند.

پیش بینی قیمت دلار
گفتنی است موضوع استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد از دیگر سیگنال‌های نامساعدی بود که مورد توجه معامله‌گران قرار گرفت.در همین راستا حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: «تاکنون 114 نفر از نمایندگان به استیضاح وزیر اقتصاد امضا داده‌اند و هیچ تزلزلی در این مسیر وجود ندارد.»
شایان ذکر است موضوع سفر سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به تهران نیز از اخبار مورد توجه فعالان بازارهای مالی بود. در شبکه ایکس عنوان شد که روسیه و آمریکا در ریاض خطوط قرمز و مشترکی برای ایران ترسیم کرده‌اند و همین مساله پالس نامساعد به قیمت دلار داد.
کارشناسان اقتصادی معتقدند قیمت دلار در حرکت به سمت قله 98 هزار تومانی است. آنها معتقدند اسکناس آمریکایی در هفته آتی سقف قبلی را می‌شکند.
تحلیلگران بازارهای مالی فارغ از تمام اتفاقات و تنش‌ها سیاسی معتقدند قیمت دلار حباب مثبت دارد و این حباب دوام زیادی نخواهد داشت. پیشنهاد آنها به افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در بازار ارز را دارند این است که در بازه‌های قیمتی بهتری به بازار ورود کنند. آنها هفته‌های پایانی سال را زمان مساعد‌تری برای خرید دلار می‌دانند.
قیمت درهم 500 تومان بالا رفت
قیمت درهم روز چهارشنبه روی رقم 25 هزار و 859 تومانی بسته شد و رشد 500 تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 93 هزار و 500 تومانی در حال معامله است و هزار و 100 تومان رشد قیمت داشت.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 118 هزار و 510 تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح 98 هزار و 380 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه با رشد 62 تومانی روی رقم 69 هزار و 641 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در پنجمین روز معاملاتی هفته با رشد 60 تومانی روی رقم 67 هزار و 744 تومانی کشف قیمت شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1370620/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرفتن گریبان تاسیان

آیا جلادان می‌میرند؟

اصلاح طلبان و موانع پیش روی پزشــکیان

پژوهشگر عربستانی: چرا بن سلمان با پیشنهاد ترامپ در مورد غزه مخالف است؟

ترامپ: تعرفه‌ها بر مکزیک و کانادا را متوقف نخواهم کرد

ترامپ: درباره تصرف احتمالی تایوان اظهارنظر نمی‌کنم

اختتامیه مسابقات وزنه‌برداری ایثارگران سراسر کشور در مازندران برگزار شد

معامله پوتین و ترامپ معطوف به جنگ اوکراین است

یک تحلیلگر: روسیه در جایگاهی نیست که میان تهران و واشنگتن میانجی‌گری کند

روایت «روزنامه دولت» از اما و اگرهای رفع فیلترهای جدید

اعتراف دردسرساز تاج به محکومیت کیفری در برنامه زنده

وزیر تندرو نتانیاهو: در جنگ بعدی، غزه را ویران خواهیم کرد

ترامپ: در جریان سفر زلنسکی به آمریکا یک توافقنامه امضا خواهیم کرد

«ترامپ» تعرفه واردات از اتحادیه اروپا را 25 درصد تعیین کرد

کاخ سفید: برنامه‌ای برای ملاقات ترامپ و پوتین در دستور کار نیست

ترامپ: می‌خواهیم قبل از کاهش تحریم‌ها علیه روسیه، با آن به توافق برسیم

ترامپ: اتحادیه اروپا برای کلاهبرداری از آمریکا تشکیل شده است

مقتدی صدر: الجولانی در مقابل حملات اسرائیل بی‌تفاوت نماند

پارلمان لبنان به دولت نواف سلام رای اعتماد داد

حماس: در ساعات آینده هفتمین گروه اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند

اقتصاددان: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

توضیحات شرکت ملی نفت ایران درباره شایعه قرارداد 5 همتی

احتکار چند هزار تنی سیب زمینی در کشور

پایان لابی دولتی در مدیریت خودروسازان

پیش بینی قیمت طلا و سکه 9 اسفند 1403

پای ثابت دولت در ناامنی سرمایه‌گذاری

تلاش تندروها و بی‌ثباتی بازارها

همان‌ها که برجام را آتش زدند حالا مدعی معیشت مردم شده‌اند!

میانجی روسی

پزشک فلسطینی نحوه شکنجه اسرائیلی‌ها را شرح می‌دهد

رئیس‌جمهور لبنان و وزیر خارجه عمان درباره تحولات منطقه رایزنی کردند

درگیری علویان با شورشیان در قرداحه سوریه

دولت ترامپ آماده اخراج گسترده کارکنان فدرال می‌شود

توبیخ قانونگذار آمریکایی که ترامپ را «کلاهبردار اعظم» خواند

روسیه مدعی سرنگونی 83 پهپاد اوکراینی شد خبر داد

زلنسکی: اوکراین حتی 10 سنت بازپرداخت به آمریکا هم را نمی‌پذیرد

اردن بالاخره از اسرائیل انتقاد کرد

افسر سابق ارتش اسرائیل: همه فلسطینیان را زنده زنده باید سوزاند!

مصر پیشنهاد مدیریت غزه را رد کرد

اسرائیل و حماس: 600 زندانی فلسطینی در ازای تحویل اجساد چهار اسرائیلی آزاد می‌شوند

ترامپ: پول‌مان را از اوکراین پس خواهیم گرفت

وزیر خارجه روسیه به زلنسکی: زیاد حرف می‌زند!

تحلیلی به وضعیت بورس و رشد ناترازی‌ها

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

کارشناس صدا و سیما: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

روبیو: به توافق در مورد معامله مواد معدنی با اوکراین نزدیک شده‌ایم

آیا هیاهو سیاست‌مداران آمریکایی می تواند آنها را به هدفشان برساند؟

مصر: طرح بازسازی غزه مورد حمایتِ کشورهای عربی و اسلامی است

کاخ‌سفید: نیازی به دیدار زلنسکی با ترامپ نیست

اقدام جدید دولت ترامپ برای تشدید فشار بر مهاجران آمریکایی