ایرانیان جهان

آخرين مطالب

با حضور رییس سازمان اداری و استخدامی؛

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور رییس سازمان اداری و استخدامی و مهندس اوحدی رییس بنیاد شهید، صبح روز شنبه یازدهم اسفندماه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این نشست، ضمن تبریک آغاز ماه مبارک رمضان، گفت: این ماه بنا بر گفته خداوند مهربان، بزرگترین ماه خداست و ذات اقدس الهی در ماه رمضان در مقام میزبان است و مردم را به ضیافت الهی دعوت می‌کند، لذا امیدواریم خداوند به ما توفیق درک این ماه و به خصوص شب‌های قدر را عنایت کند.
وی افزود: خدا را شاکریم که در دولت چهاردهم، یکی از مجموعه‌هایی که همراهی خوبی با ما در امر خدمت‌رسانی به ایثارگران دارند، سازمان اداری و استخدامی کل کشور است و امیدواریم این همکاری تداوم یابد.
مهندس اوحدی با اشاره به تغییرات ساختاری که در مدیریت سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد شده بود، تصریح کرد: این تغییرات به حالت قبل برگشت و همچنین تعدادی از قوانین بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از حدود 20 سال، تجمیع و ابلاغ می‌شود که با نگاه عدم ایجاد بار اضافی برای دولت و همچنین حل مشکلات جامعه ایثارگری اقدام خواهیم کرد.
علاءالدین رفیع زاده، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری استخدامی نیز در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا، اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران مکان بسیار مقدسی است، زیرا در آن خدماتی به ایثارگران و خانواده شهدا ارائه می‌شود، به کسانی که در راه دفاع از دین و نظام اسلامی گام برداشتند.
وی اضافه کرد: تلاش مهندس اوحدی به عنوان ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت و دیگر محافل جهت دفاع از حریم مقدس خانواده شهدا و ایثارگران جای تقدیر بسیار دارد و بنده بارها شاهد اقدامات دلسوزانه ایشان بوده‌ام.
رفیع زاده با اشاره به اینکه نظام اداری ما نیاز به اصلاحاتی دارد، تاکید کرد: هرچند اصلاحاتی در گذشته نیز اتفاق افتاده اما با نقطه مطلوب فاصله داریم و برای این امر باید ساختار و سازمان اجرایی مشخصی را در دستور کار قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: سازمان اداری و استخدامی در رابطه با ایثارگران، قوانین مرتبط را نوشته و مصوب می‌کند، اما این قوانین باید در دستگاه‌های اجرایی به مرحله اجرا برسند.
رییس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به اینکه در سه سطح باید زمینه اجرایی را فراهم کنیم، تصریح کرد: شورای راهبری تحول اداری شورای عالی هر دستگاه است که باید به آن پرداخت. فلسفه اصلی این شورا این است که ما در دستگاه آمده و برای اجرا به آن‌ها کمک کرده و در حقیقت هدف ما این است که مسیر اجرای برنامه‌ها را هموار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح نظام اداری باید به گونه‌ای باشد که مردم در دریافت خدمات راحت باشند. این تلاش‌ها در مجموعه‌ای مثل بنیاد شهید و امور ایثارگران اجر دو چندان دارد، زیرا این عزیزان زندگی خود را در مسیر اسلام و انقلاب دادند و از بذل جانشان دریغ نکردند و ما در مقابل باید روش‌های دریافت خدمات آن‌ها را تسهیل کنیم.
گفتنی است؛ در ادامه این نشست اهم خدمات قابل ارائه به جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران تشریح و بر ضرورت ارائه خدمات هرچه بهتر تاکید شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1371036/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزارت اقتصاد؛‌ اولین قربانی خالص‌سازی؟

عبدالله اوجالان به دنبال چیست؟

روزنامه اصولگرا: روحانی خود دلیل مشارکت پایین در انتخابات است

روز اول ماه رمضان در رفح

ادعای آمریکا: یک سرکرده مهم القاعده را در سوریه کشتیم

مجارستان: ملاقات در کاخ سفید نشان داد چه کسی طرفدار جنگ و چه کسی طرفدار صلح است

یونیسف: میلیون‌ها کودک به خاطر تصمیم ترامپ در معرض خطر مرگ قرار دارند

مشاور پوتین: نتانیاهو نمی‌تواند به اهداف خود دست یابد

رسانه عبری: مفاهیم امنیتی اسرائیل در جنگ غزه معنایش را از دست داد

«لاوروف» همتای ترکیه‌ای خود را از حمله اوکراین به «ترک استریم» مطلع کرد

لازارینی: انحلال «آنروا»، منطقه را با پیامدهای فاجعه‌باری مواجه خواهد کرد

والتز: مشاور زلنسکی پس از دیدار ترامپ نزدیک بود گریه کند

دستور جدید پنتاگون برای عادی‌سازی روابط با مسکو

حداقل مزد کارگران یک گام به تصویب نزدیک شد

وزیر صمت: خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را از همتی بپرسید

قیمت دلار بازار طلا را ریزشی کرد

الحسینی: طیب‌نیا از دولت رفته است

یک روایت و کلی سوال

اقتصاد استیضاح

در سی‌ان‌ان مطرح شد: ترامپ به‌دنبال آتش‌بس هسته‌ای با ایران است

پشت پرده دیدار مشهد

سخنرانی با چاشنی دشنام

پس لزره‌های مشاجره ترامپ-زلنسکی: جمهوریخواهان به اختلاف خوردند

دیلی‌بیست: ترامپ با مشاجره، آمریکا را تحقیر کرد

تلاش روسیه و چین برای جذب کارمندان اخراجی آمریکا

مجارستان خواستار مذاکره مستقیم اروپا با روسیه شد

حماس: آماده تشکیل دولت وفاق ملی هستیم

مسکو به سفر زلنسکی به واشنگتن واکنش نشان داد؛ یک شکست دیپلماتیک

ان‌بی‌سی نیوز علت مشاجره ترامپ و زلنسکی را افشا کرد

نیویورک تایمز: رفتار ترامپ در دیدار زلنسکی طوری بود که گویی عامل نفوذی روسیه است

ایندیپندنت: دیدار ترامپ- زلنسکی چشمگیرترین، بی‌رحمانه‌ترین و شوک‌آورترین واقعه سیاسی زنده تلویزیونی بود

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی امشب واریز می‌شود

ایسنا به نقل از یک کارشناس بازار سرمایه: استیضاح وزیر اقتصاد شرایط را بدتر می‌کند

قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

ادامه روند کاهش نرخ طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی پرچمدار کاهش قیمت شد

خیز جلیلی برای فتح شوراهای شهر

تنش در مرز مکزیک و آمریکا؛ واشنگتن تهدید به اقدام نظامی کرد

نیویورک تایمز: احتمال فروپاشی همکار‌ی‌های اطلاعاتی آمریکا و اوکراین وجود دارد

روسیه مدعی حمله اوکراین به ترک‌استریم شد

روسیه سفیر به واشنگتن می‌فرستد

نقشه راه رام‌الله برای آینده غزه بدون کوچاندن مردم

زلنسکی پس از کشمکش با ترامپ: آماده امضای توافق معدنی هستیم اما آمریکا باید تضمین بدهد

سرمایه‌گذاران فرابورسی بیش از 10 هزار میلیارد تومان دادوستد کردند

پرداخت 63 همت به طرح مسکن مهر توسط دولت چهاردهم

وزیر صمت: وزارت صمت با خصوصی سازی خودروسازان موافق است

نماینده مجلس: استیضاح وزیر اقتصاد تصمیم احساسی است نه عقلانی!

پیش بینی بورس یکشنبه 12 اسفند 1403

فارن پالسی: خطای رئیس‌جمهور اوکراین «مرگبار» بود

سی‌ان‌ان ادعای تحریک‌آمیز ترامپ و معاونش را زیر سوال برد

نخست‌وزیر پیشین انگلیس: توافق معدنی آمریکا و اوکراین باید هر چه سریعتر امضا شود