ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دبیرکل ناتو از زلنسکی خواست روابط خود با ترامپ را اصلاح کند خواندنی ها

دبیرکل ناتو از زلنسکی خواست روابط خود با ترامپ را اصلاح کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / دبیرکل ناتو اعلام کرد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین باید راهی برای احیای روابط خود با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بیابد.
روز گذشته ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید با یکدیگر مشاجره لفظی داشتند. این مشاجره بر سر دیدگاه‌های متفاوت درباره چگونگی پایان دادن جنگ سه ساله با روسیه شعله‌ور شد و زلنسکی به دنبال تضمین‌های امنیتی قوی از سوی دولت ترامپ بود, درحالی که ترامپ دیپلماسی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را دنبال کرده است.
این نشست که مارک روته آن را "تأسف بار" توصیف کرد، روابط بین کی یف و حامی ارشد نظامی آن را به پایین ترین سطح خود کاهش داد.
روته در توضیح تماسی که روز جمعه با زلنسکی داشت به یک شبکه انگلیسی گفت: من به زلنسکی گفتم, باید راهی برای احیای روابط خود با دونالد ترامپ و دولت آمریکا پیدا کنید.
وی گفت که به زلنسکی گفته است که "ما واقعا باید به آنچه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تاکنون برای اوکراین انجام داده احترام بگذاریم و به زلنسکی یادآور شد ترامپ کسی بود که در سال 2019 سلاح های ضد تانک جاولین را در اختیار اوکراین قرار داد که نیروهای این کشور را قادر به مقابله با روسیه کرد."
روته گفت: بدون سلاح های جاولین در سال 2022، زمانی که حمله تمام عیار آغاز شد، اوکراین به جایی نمی رسید. من به او گفتم که ما واقعاً باید به ترامپ برای کارهایی که در آن زمان انجام داد و همچنین کارهایی که آمریکا هنوز انجام می دهد، اعتبار بدهیم.
دبیرکل ناتو حاضر به اظهارنظر در خصوص برخی از اتهامات ردو بدل شده بین زلنسکی و ترامپ در روز جمعه نشد و گفت که آمریکا سرمایه گذاری زیادی در ناتو از جمله در ماده 5 مبنی بر دفاع متقابل خود دارد.
روته ترامپ را دوست خواند و گفت: من کاملاً متقاعد شده‌ام که آمریکا می‌خواهد اوکراین را به صلح پایدار برساند و بدیهی است که همه با هم باید در این زمینه کار کنیم.
روته در پاسخ به این سوال که اگر آمریکا حمایت نظامی از اوکراین را متوقف کند, آیا متحدان ناتو می توانند این کمبود را جبران کنند, پاسخ داد: "بیایید از این سوال فراتر برویم. بسیار مهم است که همه از جمله آمریکا، اوکراین، اروپا در این موضوع متحد بمانیم و اوکراین را به صلح برسانیم، این دقیقا همان چیزی است که ترامپ برای آن تلاش می کند و همه ما برای آن می جنگیم."
به گزارش ایرنا, دیدار روز گذشته زلنسکی با دونالد ترامپ در کاخ سفید به جدال لفظی کشیده شد و رئیس‌جمهوری اوکراین در اقدامی غیرمنتظره، پیش از موعد کاخ سفید را ترک کرد. این تنش پس از آن رخ داد که ترامپ بار دیگر بر موضع خود مبنی بر کاهش حمایت‌های آمریکا از اوکراین و تمرکز بر مذاکره با روسیه تأکید کرد. در مقابل، زلنسکی که از کاهش کمک‌های مالی و نظامی آمریکا نگران است، رویکرد ترامپ را «ضربه‌ای به امنیت اروپا» توصیف کرد. ترامپ نیز در واکنش، زلنسکی را به «بی‌احترامی به ایالات متحده» متهم و تأکید کرد که او برای صلح آمادگی ندارد.
این اتفاق با واکنش گسترده رهبران اروپایی مواجه شد و آن‌ها بار دیگر حمایت خود از کی‌یف را اعلام کردند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1371172/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ نسبت استیضاح با وفاق

سرمقاله وطن امروز/ مجازات غرب توسط غرب!

عصبانیت وزیر صهیونیست از اعطای جایزه اسکار به فیلم مستند فلسطینی

تولید خودرو با وعده‌ها پیش نرفت؛ کاهش 5 درصدی تولید

بازگشت بیش از 9 میلیارد دلار از ارز پتروشیمی‌ها به چرخه اقتصاد کشور

ایرلاین‌های خارجی در راه ایران

سرمقاله شرق/ نیکوکاری مردم ایران چگونه است؟

نتانیاهو: ترامپ بزرگترین دوست اسرائیل است

هلاکت 2 صهیونیست در عملیات حیفای اشغالی

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 90 هزار تومان بازگشت

ریزش 57 هزار واحدی شاخص بورس

دستور ویژه رئیس عدلیه در رابطه با ارز

ذخیره‌سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

زنگنه: مردم به شایعات فضای مجازی درباره ریزش بازار بورس توجه نکنند

فراگیری پوشش بیمه دی توازن و ثبات ایجاد می‌کند/ پیشنهاد ایجاد شعبه در غرب مازندران

سرمقاله همشهری/ وفاق در استیضاح

سرمقاله کیهان/ استیضاح وزیر اقتصاد و امید خانه‌تکانی در دولت

وقوع عملیات ضدصهیونیستی با سلاح گرم و سرد در حیفای اشغالی

ساعات کاری ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال افزایش یافت

تکذیب ادعای گم شدن طلای بانک مرکزی

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

پایان وفاق در بهارستان؟

سرمقاله ایران/ همتی رفت، اصلاح اقتصادی ادامه دارد

فرزند سید حسن نصرالله از روزهای پایانی زندگی پدرش گفت

هجمه تند ایهود اولمرت به نتانیاهو: باید او را بیرون کنیم

تظاهرات مقابل اقامتگاه نتانیاهو

شیائومی وارد بازار گوشی‌های گران قیمت شد

مصرف 12 درصدِ گاز کشور توسط استان تهران

آخرین قیمت ارزهای توافقی؛ دلار رشد کرد

معاون رئیس جمهور: 127 میلیاد دلار در سال یارانه پنهان انرژی داریم

سرنوشت طرح کالابرگ؛ از دهه 60 تا کنون

برخورد با افزایش بی‌رویه نرخ بلیت هواپیما در آستانه سفرهای نوروزی

مادر شهیدان «محمدرضا و محمد جوانمردی» به فرزندان شهیدش پیوست

وفاق یک‌طرفه

سرمقاله اعتماد/ آقای پزشکیان وفاق را با مردم معنا کنید

بیدارباش به دولت

آغاز پخش مجموعه تلویزیونی«آبروی کوچه‌ها» از شبکه تهران

سخنان ناامید‌کننده با شعارهای امید‌آفرین در جلسه استیضاح

سرمقاله هم میهن/ وفاق یکطرفه

رسانه‌های غربی و افشای مأموریت آنها علیه ایران

سرمقاله آرمان امروز/ زلنسکی، ترامپ و سناریوی رسانه‌ای

سرمقاله آرمان ملی/ چرا استیضاح؟

بازار ماه رمضان و نوروز زیر ذره‌بین تعزیرات

واکنش دلار به استیضاح وزیر

پیوند استیضاح همتی با بُرد ترامپ!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ اقتصادی

سرمقاله سازندگی/ اصلاحاتی که باید عملیاتی شوند

تیراندازی در آمریکا باز حادثه آفرید

افزایش 20 درصدی مصرف آب کشور در ایام خانه‌تکانی

افزایش طلای جهانی با کاهش ارزش دلار