ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آمریکا برای تسهیل‌کنندگان مهاجرت غیرقانونی محدودیت روادید اعلام کرد خواندنی ها

آمریکا برای تسهیل‌کنندگان مهاجرت غیرقانونی محدودیت روادید اعلام کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا در پی سیاست های سختگیرانه مهاجرتی کشورش اعلام کرد که برای مقامات خارجی که مهاجرت غیرقانونی به خاک ایالات متحده آمریکا را تسهیل کنند، محدودیت‌های روادیدی وضع می کنند.
مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی افزود که سیاست جدید محدودیت روادید برای «مقامات دولتی خارجی، از جمله مقامات مهاجرت و گمرک، مقامات اداره فرودگاه و بندر و دیگرانی که تصور می شود مسئول تسهیل آگاهانه مهاجرت غیرقانونی به آمریکا هستند، اعمال خواهد کرد.»
این مقام ارشد آمریکا در بیانیه‌ای گفت: چنین اقداماتی می‌تواند شامل «عدم اجرای قوانین مهاجرت یا ایجاد و اجرای سیاست‌ها و اقداماتی باشد که آگاهانه جابجایی مهاجران که قصد ورود به آمریکا از طریق مرز جنوبی بدون مستندات دارند را تسهیل می‌کند»
وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ افزود که این اقدامات به منظور «تکمیل» محدودیت‌های مشابه بر «بازیگران بخش خصوصی» است.
در این بیانیه مشخص نشده است که دولت آمریکا چگونه در مورد محدودیت های روادید تصمیم گیری خواهد کرد. این یکی از تلاش‌های گسترده‌تر دولت ترامپ برای تحت فشار قرار دادن کشورهای آمریکای لاتین برای جلوگیری از مهاجرت است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در نخستین سخنرانی سالانه خود در کنگره این کشور، وعده «رهایی بزرگ» از مهاجران را داد و گفت که برخی نقاط کشور تحت «اشغال مهاجران» هستند و همانطور که در سخنرانی افتتاحیه خود قول داده بودم، در حال دستیابی به آزادی بزرگ آمریکا هستیم.
رئیس جمهوری آمریکا ادعاهای خود در خصوص سرکوب سیاست های مرزی در دولت جو بایدن را تکرار کرد و گفت که بسیاری از مهاجران غیرقانونی «قاتل، قاچاقچی انسان، اعضای باند و سایر جنایتکاران از خیابان های شهرهای خطرناک در سراسر جهان هستند».
وی گفت: «اما ما آنها را بیرون می کنیم و سریعاً این کار را انجام خواهیم داد.» اگر واقعا به فکر محافظت از کودکان آمریکایی هستیم، هیچ گامی مهم‌تر از تأمین امنیت مرزهای کشورمان نیست. 
ترامپ افزود: من قانونی را امضا کردم که بر اساس آن مجرمان خطرناک خارجی که امنیت عمومی را تهدید می‌کنند، بازداشت خواهند شد. این قانون بسیار قدرتمند است. ما در حال دستیابی به رهایی بزرگ ایالات متحده از مهاجران غیرقانونی هستیم و هنوز کارهای زیادی پیش رو داریم.
وی گفت: کل شهرهای آمریکا زیر اشغال مهاجران غیرقانونی فرو ریخته‌اند و باندهای مواد مخدر مکزیکی را به عنوان سازمان‌های تروریستی طبقه‌بندی کرده‌ام و اکنون در ردیف داعش قرار دارند. کارتل های مواد مخدر به آمریکا اعلام جنگ کرده‌اند و زمان آن رسیده که به آنها اعلام جنگ کنیم و این همان کاری است که ما انجام می‌دهیم.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: افراد ثروتمند خارجی با کارت طلایی، اقامت در آمریکا را می خرند، به آمریکا می‌آیند و مالیات می‌دهند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1371887/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله کیهان/ «وفاق» به سبک شهید رئیسی

سرمقاله همشهری/ درباره احکام قضایی 2 وزیر

حال‌وهوای مسجد الاقصی در پنجمین روز از ماه رمضان

ترامپ وزارت آموزش و پرورش آمریکا را منحل می‌کند

سفیر جدید روسیه در واشنگتن تعیین شد

بازار نسبتا آرام سکه و طلا؛ دلار در آستانه بازگشت به کانال 89 هزار تومان

عبده تبریزی: بالای 90 درصد مردم در شهرهای بزرگ، توان خرید حتی یک واحد 40 متری را هم ندارند

طلای آب شده طلاسی، راهی امن برای سرمایه‌گذاری

نماینده مجلس: کاهش قیمت ارز نشان دهنده کنار رفتن سیاست‌های غلط است

سرمقاله ایران/ ظرفیت دولت «دقیق شمردن» است

مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق است؟

زمان آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب 1404

بیت کوین رایگان تنها با ثبت‌نام بدون قرعه کشی (فرصت محدود)

سرمقاله اعتماد/ ایران و ترکیه همسایگی بر مدار تاریخ

حماس: سخنان ترامپ روند آتش‌بس را پیچیده می‌کند

نماینده دموکرات کنگره آمریکا طرح استیضاح ترامپ را کلید زد

وزیر نیرو: بارش‌های امسال مطلوب نیست

سرمقاله هم میهن/ بی‌اطلاع نبودند

سرمقاله آرمان ملی/ اتحادیه عرب و بازسازی غزه

نشست تخصصی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

امضای تفاهمنامه اشتغال برای جامعه ایثارگری بین بنیاد و صمت مازندران

سرمقاله سازندگی/ گزارش یک واقعه

مارک روبیو: صبر ترامپ درباره پرونده اسرای اسرائیلی لبریز شده است!

8 زخمی بر اثر بمباران اشتباهی یک خانه در کره جنوبی

آغاز مرحله اول واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم

سهم شبه پول از نقدینگی به 75 درصد رسید

پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد برگزار شد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ کشورداری بر اساس امر ملی

فحاشی و تهدید ترامپ علیه حماس

افقه: باید به سیاست تثبیت نرخ ارز برگردیم/ آزادسازی جواب نمی‌دهد

واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز

سرمقاله خراسان/ سهل و ممتنع اجرای قانون حجاب

رئیس جدید ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود

فراجا: 505 سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند

واکنش تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

واکنش تند تهران به «اشتباه بزرگ» آنکارا

نظرسنجی: 60 درصد صهیونیست‌ها خواهان استعفای نتانیاهو هستند

خودکفایی انرژی بزرگترین خریدار نفت ایران؟

کی‌یف دوام می‌آورد؟

تحلیلگر اسرائیلی: آیا ترکیه می‌تواند نفوذ تل‌آویو در سوریه را محدود کند؟

روایت ادعایی روزنامه قطری از مذاکرات حماس و آمریکا

اسرائیل مدعی دستگیری بمب‌‌گذار اتوبوس‌های تل‌آویو شد

ماکرون: سلاح هسته‌ا‌ی می‌تواند از فرانسه محافظت کند

توجه ویژه سهامداران به نقدشوندگی

اعتبار کالابرگ فردا برای دهک‌های 1 تا 3 شارژ می‌شود

پوتین وارد می‌شود

پس‌لرزه‌های مواجهه ترامپ با زلنسکی

خیز دوباره تندروها علیه امنیت

بیروت، جهانی دیگر؛ روایت عطاء الله مهاجرانی از لبنان

ایلان ماسک اخراج و استخدام کارمندان را به هوش مصنوعی سپرد!