ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اولین نشست پیگیری تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

اولین نشست پیگیری تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی با بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - پس از انعقاد تفاهم‌نامه تامین مسکن مشمولین قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و با عنایت به لزوم ایفای تعهدات و تکالیف در این خصوص، نشستی با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، 18 اسفندماه در دفتر ریاست وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن تقدیر از زحماتی که طی مدت 6 ماهه پس از انعقاد تفاهم‌نامه توسط وزیر راه و شهرسازی و همکارانش انجام دادند، گفت: این نوبت، بار دومی است که بنده به بنیاد شهید و امور ایثارگران برگشته و خدمت می‌کنم و معتقدم اگر در دوره وزارت خانم صادق که خود فرزند شهید و از ایثارگران است، اتفاقی برای مسکن ایثارگران نیفتد، در هیچ دوره دیگری رخ نخواهد داد.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: زیبنده نیست که با گذشت 44 سال از دوران دفاع مقدس، هنوز مشکل مسکن افرادی که آسایششان را برای نظام هزینه کردند، رفع نشده است. امروز برای رفاه حال اشخاصی تلاش می‌کنیم که سال‌های نه چندان دور برای رفاه، آسایش و امنیت امروز ما پای در عرصه‌های نبرد گذاشتند و این کمترین کاری است که ما می‌توانیم برای آنان انجام دهیم.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: از زمان شروع دولت چهاردهم، به هشت استان سفر کرده و طی این سفرهای استانی تفاهم‌نامه‌ای با استانداران امضا کردیم و تاکنون حدود سی هزار قطعه زمین در این هشت استان واگذار شده است. در برخی استان‌ها هم مشکل جدی داریم که از قدیم وجود داشته اما با دستورات وزیر راه و شهرسازی تعدادی حل شده و در تمام استان‌ها نیز به امضای مدیرکل مسکن و شهرسازی آن استان رسیده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان قرار داریم باید توجه کنیم توسط چه افرادی(شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران) برای خدمت انتخاب شده‌ایم. خداوند در این ماه میزبان ماست و اگر تمام تلاش ما در این است که خداوند در این ماه عزیز به ما نگاه رحمت کند، در ازای خدمتی خواهد بود که به خانواده شهدا و ایثارگران خواهیم کرد. ما مطمئن هستیم با اراده‌ای که وجود دارد اقدامات خوبی صورت خواهد گرفت.
معاون رییس‌جمهور تاکید کرد: در دیدارهایی که به همراه رییس‌جمهور و معاون اول دولت چهاردهم با جانبازان عزیز در تعدادی از آسایشگاه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران داشتیم،مشاهده کردیم که مهمترین نیاز آن‌ها موضوع مسکن بود.
وی با اشاره به تفاهم‌‎نامه مذکور، آن را مهم‌ترین تفاهم‌نامه در تاریخ بنیاد شهید و امور ایثارگران خواند و وزارت فرزانه صادق که خود فرزند شهید است را منشاء خیر و برکت توصیف کرد که در پی عملیاتی شدن تامین مسکن برای ایثارگران است.
فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی نیز در ابتدای این نشست، گفت: پس از انعقاد اولین تفاهم‌نامه تامین مسکن مشمولین قانون، بعد از حدود شش ماه مورد بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به تاکیدات رییس‌جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت ارائه خدمات مسکن به ایثارگران، اجرایی می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما مدیون جانبازان و ایثارگران هستیم، گفت: مطمئن باشید اگر مشکل مسکن این عزیزان را مرتفع کنید، به کل کارهای شما برکت داده می‌شود. تفاهم‌نامه مذکور به گونه‌ای تنظیم شده که قابلیت اجرایی و عملیاتی داشته باشد و چنانچه در اجرا با مشکلی روبرو شود، آن را مرتفع خواهیم کرد و باید تا پایان دولت چهاردهم مشکل مسکن ایثارگران را به سرانجام خوبی برسانیم.
لازم به ذکر است؛ به موجب این تفاهم‌نامه، با گذشت 17 سال از تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران (مصوب 1386)، بندی از این قانون با امضای تفاهم‌نامه تامین مسکن ایثارگران، به طور کامل اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372291/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی جدید ارتش اسرائیل منصوب شد

انصار الله به وقایع اخیر سوریه واکنش نشان داد؛ انجام هولناک‌ترین اشکال کشتار توسط تکفیری‌ها

ترکیه: مخالف سیاست‌های توسعه طلبانه اسراییل هستیم

زلنسکی پول را مثل آبنبات از بایدن گرفت

مرتس: سپر هسته‌ای آمریکا در اروپا را کنار نمی‌گذاریم

مقام امنیتی سوریه مدعی دستگیری رئیس سابق سرویس امنیت دولت اسد شد

دختر بزرگ ماسک غافلگیر شد؛ کنایه عجیب ویویان به ایلان

اذعان اسرائیل به مجروحیت و قطع عضو 87 هزار نظامی

روسیه مدعی تصرف 2 منطقه در «سومی» و «دونتسک» شد

واکنش فرانسه و انگلیس به وقوع جنایت‌ها علیه «غیرنظامیان» در سوریه

سامانه ثبت نام خودروهای وارداتی دوباره در دسترس قرار گرفت

عارف: بازرسی‌ و کنترل بازار تا پایان عید با قوت ادامه می‌یابد

رئیس سازمان بورس: در زیرساخت‌های بازار و دامنه نوسان در سال 1404 بازنگری می‌کنیم

عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا: به اسم آزادی اقتصادی هر روز آزادی مردم محدوتر می‌شود

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403

زورآزمایی حداقل دستمزد و خط فقر

بازماندن مستمری بازنشستگی از هزینه‌های زندگی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک آینده باید منحل شود و قابل اصلاح نیست

سناریوی جدید علیه پاستور

یک حقوقدان نوشت: ماه رمضان و مساله حاکمیت قانون

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

چرخش غیرمنتظره در سیاست کانادا؛ بازگشت لیبرال‌ها و تهدید ترامپ

زلنسکی از خرابی‌های اوکراین فیلم منتشر کرد

4 پیام سیاسی از درگیری‌های اخیر در ساحل غربی سوریه

کشته شدن 830 علوی توسط شورشیان سوری

جولانی: اتفاقات اخیر ، چالش هایی است که در کشور پیش بینی کرده بودیم

ادعای مقام صهیونیست: می‌توانیم پادشاه اردن را شب از تخت خوابش برای اجرای دستوراتمان بیدار کنیم

تل‌آویو برای اخراج ساکنان غزه، «اداره مهاجرت» تشکیل می‌دهد

سودای نتانیاهو برای تجزیه سوریه؛ دروزی‌ها کدام بخش از این پازل هستند؟

وزیر افراطی اسرائیل: در حال مشخص‌کردن کشورهای مقصد ساکنان غزه هستیم

گاردین: اعتماد 80 سال ائتلاف اروپا با آمریکا فرو ریخته است

پیش بینی قیمت دلار 20 اسفند 1403

ضربه ١5٠ میلیارد دلاری مهاجرت نخبگان از کشور

گره بودجه 1404 در صحن مجلس؛ شورای نگهبان چهارشنبه تصمیم می‌گیرد

روایت اکوایران از زیان انباشته بانک‌ها

بهترین میم کوین‌ها برای خرید در مارس 2025؛ 5 توکن کم‌حجم با پتانسیل رشد بالا

بحران پشت سدهای پایتخت

نیویورک تایمز: ترامپ آرزوی دیرینه روسیه را برآورده می‌کند؟

اتحادیه اروپا: طرح عربی پایه و اساس جدی برای بررسی آینده نوار غزه است

آفریقای جنوبی «دیپلماسی پشت بلندگو» و قلدری ترامپ را رد کرد

تظاهرات در دمشق در همبستگی با ساکنان غرب سوریه

پکن یک پیام برای ترامپ دارد: آمریکا نمی‌تواند رشد ما را متوقف کند

وزیر خارجه آمریکا حکومت جولانی را «تروریست‌های افراطی» خطاب کرد

«روبیو» با مقام‌های اوکراینی در عربستان سعودی دیدار می‌کند

ژاپن و فیلیپین برای رویارویی با تهدیدات اقیانوس آرام آماده می‌شوند

ایلان ماسک: اگر استارلینک را خاموش کنم، تمام خط مقدم اوکراین فرو می‌پاشد

اردن و ترکیه درباره تحولات سوریه به مذاکره نشستند

تاکید نماینده ترامپ بر «مفید بودن» مذاکرات آمریکا و حماس

پیش بینی بورس دوشنبه 20 اسفند 1403

تامین زمین برای ساخت 1.5 میلیون واحد مسکونی