ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آفریقای جنوبی «دیپلماسی پشت بلندگو» و قلدری ترامپ را رد کرد خواندنی ها

آفریقای جنوبی «دیپلماسی پشت بلندگو» و قلدری ترامپ را رد کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / با ادامه موضع‌گیری‌های مداخله‌جویانه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در امور داخلی آفریقای جنوبی، دولت پرتوریا اعلام کرد که وارد دیپلماسی غیرسازنده «پشت بلندگو» با آمریکا نخواهد شد.
این موضع‌گیری دولت آفریقای جنوبی پس از آن مطرح شد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در رسانه‌های اجتماعی مدعی شد که دولت پرتوریا در حال مصادره زمین‌های سفیدپوستان است. ترامپ همچنین ادعا کرد که آمریکا آماده است به کشاورزان سفیدپوست آفریقای جنوبی که زمین‌های خود را از دست می‌دهند شهروندی آمریکا را اعطا کند.
دولت آفریقای جنوبی تاکید کرده که رئیس جمهوری آمریکا برداشت اشتباهی از قانون جدید مصادره زمین در آفریقای جنوبی دارد هر چند این مساله مانع از اقدام ترامپ در قطع کمک‌های مالی به این کشور نشده است. نگرانی ادعایی ترامپ از مصادره زمین‌های کشاورزان سفیدپوست تنها بهانه او برای قطع کمک‌ها به آفریقای جنوبی نیست بلکه علت اصلی ناراحتی ترامپ از آفریقای جنوبی، اقدامات و پیگیری قانونی دولت پرتوریا علیه جنایات رژیم صهیونیستی است.
دولت پرتوریا در واکنش به ادعاهای جدید ترامپ تاکید کرد که روابط دو کشور آفریقای جنوبی و آمریکا باید بر اساس احترام متقابل باشد و پرتوریا همچنان متعهد به ایجاد روابط تجاری، سیاسی و دیپلماتیک برای تامین منافع متقابل دو کشور با دولت ترامپ است.
آفریقای جنوبی همچنین تاکید کرده است که با وجود تهدیدهای دولت آمریکا، تحت هیچ شرایطی شکایت از رژیم اسراییل در دیوان بین‌المللی دادگستری را پس نخواهد گرفت. «رونالد رامولا» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی بتازگی در گفتگویی با روزنامه «فایننشال تایمز» تاکید کرد: ایستادن بر سر اصول برخی اوقات پیامدهایی دارد اما ما محکم می‌ایستیم زیرا این کار برای برای جهان و حکومت قانون دارای اهمیت است. آفریقای جنوبی اولین کشوری بود که در دسامبر 2023 از رژیم اسراییل برای جنایاتش در غزه به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت برد.
بازار
رئیس جمهوری آفریقای جنوبی بهمن ماه امسال قانونی جنجالی را امضاء کرد که به موجب آن دولت می‌تواند زمین‌های شخصی را در شرایطی خاص بدون پرداخت غرامت مصادره کند. دولت پرتوریا مطابق قانون جدید اختیار پیدا کرده که «در شرایط عادلانه و برابر و مطابق با منافع عمومی» بدون پرداخت غرامت اقدام به مصادره زمین کند. شرایط مصادره زمین بدون پرداخت غرامت، شامل مواردی از جمله بی‌استفاده ماندن زمین یا ایجاد خطر برای مردم می‌شود.
این در حالی است که بنا به گزارش «بی بی سی»، وضعیت کشاورزان سفیدپوست آفریقای جنوبی به یکی از مسائل بسیج کننده در طیف سیاسی راست تندرو در آمریکا تبدیل شده است. ترامپ پیشتر بدون ارائه مدرکی مدعی شده بود که «آفریقای جنوبی زمین‌ها را مصادره می‌کند و با طبقات خاصی از مردم بسیار بد» رفتار می‌کند. ترامپ اعلام کرد که کمک‌های مالی را تا زمان بررسی این موضوع قطع خواهد کرد.
در حالی‌که ترامپ از سیاست ارضی آفریقای جنوبی انتقاد کرده است، «ایلان ماسک» مشاور ترامپ و مسئول وزارت تازه تاسیس کارآمدی دولت آمریکا که متولد آفریقای جنوبی است، نیز بدون ارائه شواهدی این کشور آفریقایی را به داشتن «قوانین مالکیت آشکارا نژادپرستانه» متهم و ادعا کرد که سفیدپوستان قربانی این سیاست‌ هستند.
روزنامه «دیلی ماوِریک» آفریقای جنوبی در تحلیلی در این خصوص نوشت: این اولین بار نیست که سیاستمداران خارجی از موضوع زمین در آفریقای جنوبی بهره‌برداری کرده‌اند. پیش از این نیز در سال 2018 «پیتر داتون» وزیر کشور وقت استرالیا پیشنهاد اعطای پناهندگی به کشاورزان سفیدپوست آفریقای جنوبی را مطرح کرد تا بتواند نظر رای دهندگان سفیدپوست را جلب کند. ترامپ هم همین کار را می‌کند. این روزنامه تاکید کرد: «سیریل رامافوسا» رئیس جمهوری آفریقای جنوبی اکنون در موقعیتی است که هم می‌خواهد کمک‌های مالی آمریکا را احیا کند و هم خواستار ایستادگی در برابر قلدری ترامپ است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری دوازدهمین جلسه ستاد اجرائی شاهد با حضور مدیران کل بنیاد و آموزش و پرورش استان سمنان

شفاف سازی در ارائه خدمات به جامعه ایثارگری بهره وری کار را بالا می برد

چرا دولت گام دوم رفع فیلترینگ را بر‌نمی‌دارد؟‌

آخوندی: نامه ترامپ به رهبری، آیا پنجره‌ای به‌ سوی صلح است؟

آیا تهران دچار خشکسالی شده است؟

تهران در آستانه‌ یک تصمیم تاریخی

اپوزیسیون جایگزینی برای جمهوری اسلامی ندارد

اقدام جدید دولت ترامپ برای تنگ‌تر کردن حلقه تحریم ایران

سال 1404؛ چشم انداز سال سختی که در پیش است؟

باز هم اشتباه کردید خانم سخنگو!

ساختن «ناوگان دریایی» انگلستان با نفت «مجانی» ایران

قانون حجاب و بیم رودررویی با مردم

آیا «ترامپ» جبهه‌ اوکراین را زمین‌گیر کرد؟

دبیرکل حزب الله: رسیدن به خانه نتانیاهو بیانگر قدرت مقاومت بود

رهگیری یک هواپیما در نزدیکی خانه ترامپ

تعرض 821 شهرک نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

رژیم صهیونیستی به جولانی پیام داد

طرح میلیاردی اسرائیل برای نفوذ در میان دروزی‌ها

سخنگوی جدید ارتش اسرائیل منصوب شد

انصار الله به وقایع اخیر سوریه واکنش نشان داد؛ انجام هولناک‌ترین اشکال کشتار توسط تکفیری‌ها

ترکیه: مخالف سیاست‌های توسعه طلبانه اسراییل هستیم

زلنسکی پول را مثل آبنبات از بایدن گرفت

مرتس: سپر هسته‌ای آمریکا در اروپا را کنار نمی‌گذاریم

مقام امنیتی سوریه مدعی دستگیری رئیس سابق سرویس امنیت دولت اسد شد

دختر بزرگ ماسک غافلگیر شد؛ کنایه عجیب ویویان به ایلان

اذعان اسرائیل به مجروحیت و قطع عضو 87 هزار نظامی

روسیه مدعی تصرف 2 منطقه در «سومی» و «دونتسک» شد

واکنش فرانسه و انگلیس به وقوع جنایت‌ها علیه «غیرنظامیان» در سوریه

سامانه ثبت نام خودروهای وارداتی دوباره در دسترس قرار گرفت

عارف: بازرسی‌ و کنترل بازار تا پایان عید با قوت ادامه می‌یابد

رئیس سازمان بورس: در زیرساخت‌های بازار و دامنه نوسان در سال 1404 بازنگری می‌کنیم

عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا: به اسم آزادی اقتصادی هر روز آزادی مردم محدوتر می‌شود

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اسفند 1403

زورآزمایی حداقل دستمزد و خط فقر

بازماندن مستمری بازنشستگی از هزینه‌های زندگی

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک آینده باید منحل شود و قابل اصلاح نیست

سناریوی جدید علیه پاستور

یک حقوقدان نوشت: ماه رمضان و مساله حاکمیت قانون

«پزشکیان» به چه سمتی می‌رود؟

چرخش غیرمنتظره در سیاست کانادا؛ بازگشت لیبرال‌ها و تهدید ترامپ

زلنسکی از خرابی‌های اوکراین فیلم منتشر کرد

4 پیام سیاسی از درگیری‌های اخیر در ساحل غربی سوریه

کشته شدن 830 علوی توسط شورشیان سوری

جولانی: اتفاقات اخیر ، چالش هایی است که در کشور پیش بینی کرده بودیم

ادعای مقام صهیونیست: می‌توانیم پادشاه اردن را شب از تخت خوابش برای اجرای دستوراتمان بیدار کنیم

تل‌آویو برای اخراج ساکنان غزه، «اداره مهاجرت» تشکیل می‌دهد

سودای نتانیاهو برای تجزیه سوریه؛ دروزی‌ها کدام بخش از این پازل هستند؟

وزیر افراطی اسرائیل: در حال مشخص‌کردن کشورهای مقصد ساکنان غزه هستیم

گاردین: اعتماد 80 سال ائتلاف اروپا با آمریکا فرو ریخته است

پیش بینی قیمت دلار 20 اسفند 1403