ایرانیان جهان

آخرين مطالب

قیمت میوه‌های تنظیم بازاری شب عید اعلام شد اخبار ایران

قیمت میوه‌های تنظیم بازاری شب عید اعلام شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم/ رئیس جهاد کشاورزی استان تهران از توزیع میوه های تنظیم بازاری از پنجشنبه 23 اسفند خبر داد و گفت: پرتقال با قیمت هر کیلوگرم 42 هزار تومان و سیب 53هزارتومان در استان توزیع می‌‌شود خرما نیز از ابتدای ماه رمضان با قیمت 148 هزار تومان در حال توزیع است.
جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در حاشیه سیزدهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران با اشاره به اقدامات انجام شده برای ایام پایانی سال اظهار کرد: با توجه به تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان، علاوه بر برنامه‌ریزی‌های دقیق برای میوه شب عید، در زمینه تأمین خرمای مورد نیاز ایام مبارک ماه رمضان نیز ذخیره‌‌سازی‌‌ خوبی انجام شد که با قیمت 148 هزار تومان از ابتدای ماه مبارک در حال توزیع است.
وی از آغاز توزیع میوه از پنجشنبه 23 اسفند ماه خبر داد و گفت: پرتقال با قیمت هر کیلوگرم 42 هزار تومان و سیب با قیمت هرکیلوگرم 53هزارتومان درسطح استان توزیع می‌‌شود.
برادری با بیان این که روند توزیع این اقلام تا نیمه فروردین ماه ادامه خواهد داشت، افزود: مشکلی در تأمین و عرضه این محصولات با قیمت‌‌های مناسب در سطح استان نداریم.
وی افزود: تنظیم بازار میوه شب عید امسال در سطح شهرستان‌های 16گانه استان برعهده سازمان تعاون روستایی استان تهران است که درحال حاضر این سازمان سیب و پرتقال باکیفیتی را تهیه کرده، مباشرین شهرستان‌‌ها مشخص شده و از تاریخ 23 اسفند ماه روند توزیع تنظیم بازار میوه شب عید آغاز می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: در حوزه شهر تهران نیز میوه شب عید تنظیم بازار شامل سیب، پرتقال و خرما بر عهده سازمان میادین است که درحال حاضر این سازمان نسبت به تهیه محصولات مورد نیاز در ماه مبارک اقدام کرده و در سطح 300 نقطه میادین تره‌بار و بازارچه‌‌های سطح شهر عرضه می‌شود.
وی درخصوص روند عرضه کالاهای پروتئینی نیز گفت: گوشت قرمز و مرغ منجمد در سطح شهرستان‌های استان و غرف سازمان میادین تره‌بار با قیمت مصوب تنظیم بازاری درحال توزیع است و روند عرضه تا پایان ماه مبارک همچنان ادامه خواهد داشت؛ علاوه بر این گوشت قرمز گرم نیز در سطح تهران توزیع می‌شود.
برادری خاطرنشان کرد: مشکلی از لحاظ تامین و توزیع مایحتاج مردم در ایام پایانی سال به ویژه میوه شب عید، گوشت قرمز، مرغ و… وجود ندارد و مردم می‌توانند با کیفیت مناسب و دسترسی آسان این اقلام را تهیه کنند؛ اجازه نمی‌دهیم کوچک‌ترین التهابی در بازار شب عید، ایام نوروز و ایام مبارک ماه در تامین و توزیع این اقلام صورت گیرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نیویورک تایمز: آقای ترامپ! این راهش نیست

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

آموزش و پرورش هم از دست ترامپ در امان نماند

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

مخالفان استقلال گرینلند پیروز انتخابات شدند

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

سرمقاله ایران/ جنجال بر سر زبان مادری

«معاویه»ی لامنس!

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

شهری در فلسطین که هیچ کس در آن گرسنه نمی‌‌ماند

هشدار کره‌شمالی درباره احتمال وقوع درگیری مسلحانه در شبه جزیره کره

آغاز حراج سکه‌های 86 از ساعت 12 امروز

اظهارات پورمحمدی از زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی

توضیحات وزیر کار از قطع یارانه 100 هزار نفر در پایان اسفند ماه

نوری قزلجه: کالاهای مورد نیاز مردم برای عید تأمین است

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

سرمقاله اعتماد/ چگونه بنزین سیاستمدار شد؟

بی‌اخلاقی با میراث رئیسی

محافظت سربازان روسی از هزاران مسیحی در مقابل حملات رژیم حاکم بر سوریه

خبری از بازگشت ساکنان شمال اسرائیل نیست!

یمن ممنوعیت تردد کشتی‌های اسرائیلی را از سر گرفت

زی‌تازی با هویت جدید؛ تجربه خرید محصولات کودک و نوجوان را متحول کرده‌ایم

سال سخت آبی!

وزیر نفت: سهمیه بنزین نوروزی هنوز اعلام نشده است

نشست خبری مدیرکل بنیاد استان کرمان با اصحاب رسانه

گرامیداشت روز شهید، وظیفه‌ای همگانی است

سخنرانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد: همگان در برابر خون شهدا مسئولیت دارند

گاردین: دولت آمریکا دیگر متحد ما نیست، مافیاست

دورخیز برای استیضاح دوم؟

سرمقاله آرمان ملی/ سناریوی جدید علیه ایران

کلاه آمریکایی بر سر اوکراین

هجوم نظامیان اشغالگر به شهرک «قباطیه» در جنین

منفجر کردن منزل شهید فلسطینی در قلقیلیه

صف‌های طولانی نان در خان یونس به دلیل تعطیلی نانوایی‌ها

نفوذ نظامیان صهیونیست به مناطق دیگری از جنوب سوریه