ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تحقق یک‌هزارو 700 فرصت شغلی امسال در منطقه ویژه خلیج‌فارس اخبار ایران

تحقق یک‌هزارو 700 فرصت شغلی امسال در منطقه ویژه خلیج‌فارس
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - روز چهارشنبه بیان کرد: براساس سامانه رصد تعهد امسال منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس ایجاد شغل برای یک‌هزار و 500 نفر بود؛ در حالی که توانستیم بیشتر از تعهدمان اشتغال‌زایی کنیم.
وی این حجم از اشتغال‌زایی را نشان‌دهنده رشد پایدار و افزایش ظرفیت‌های اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی صنایع‌معدنی و فلزی خلیج‌فارس عنوان و اظهار کرد: در سال گذشته یک‌هزار و 530 نفر در این منطقه صنعتی معدنی مشغول بکار شدند که هم‌اکنون 15 هزار و 820 نفر در این منطقه اشتغال دارند و این منطقه را تبدیل به یکی از نقاط مهم و راهبردی صنعتی - معدنی کشور کرده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع‌معدنی و فلزی خلیج‌فارس ادامه داد: توسعه صنعتی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار از مهم‌ترین اهداف منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس به شمارمی‌رود.
پیرحسینلو بیان کرد: این منطقه با سرمایه‌گذاری‌های گسترده و توسعه زیرساخت‌ها، نقش کلیدی در تقویت تولید ملی و کاهش نرخ بیکاری ایفا می‌کند و ادامه این مسیر نه‌ تنها به بهبود وضعیت معیشتی جامعه کمک خواهد کرد، بلکه زمینه‌ساز رشد اقتصادی و صنعتی کشور نیز خواهد بود.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس با دارابودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول 32 کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب چهار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای 11 هزار و500 نفر در غرب شهر بندرعباس قرار دارد.
این منطقه با وسعت تقریبی پنج هزار هکتار درچهار سایت جنوبی، میانی، شمالی و توسعه به لحاظ جغرافیایی تقسیم شده که 2 هزار هکتار آن عملیاتی و شرکت‌های سرمایه گذار در حال اجرا یا بهره برداری طرح‌های مورد نظر هستند و 3 هزار هکتار دیگر در حال آماده سازی زیرساخت‌ها است.
منطقه ویژه اقتصادی از شمال به کوه‌های پولادی پالایشگاه‌های هشتم، ستاره خلیج فارس و هرمز و از جنوب به اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی و مواد نفتی، آب‌های آزاد و خلیج‌فارس، از غرب به بندر شهید رجایی و از شرق به نیروگاه یک‌هزار و 200 مگاواتی توانیر و شهر بندرعباس و خطوط ریلی مرتبط و شرایط متمایزی را پدید آورده است.
فعالیت‌های شرکت با عملیاتی شدن سایت جنوبی و احداث ساختمان‌های اداری، حصارکشی سایت میانی، احداث شبکه‌های راه و تاسیسات، هتل پنج ستاره خلیج فارس، کارخانجات آب شیرین‌کن، پل‌های روگذر به محور شهید رجایی و راه آهن شروع و با ادغام شرکت نورد بندرعباس (بارکو) و ملحق شدن اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی، نفتی و استقرار گمرک با عملیاتی شدن سایت‌ها محقق گردید و هم‌اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر فولاد، آلومینیوم و سایر صنایع، این منطقه به قطب صنعت فولاد، آلومینیوم، آند، تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی و انرژی برق تبدیل شده است.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس در کیلومتر 13 بزرگراه شهید رجایی در غرب بندرعباس واقع شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1373150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود انگلیسی‌ها به یک چهارم نهایی لیگ اروپا

صعود سخت تاتنهام در لیگ‌اروپا: بیگ آنژ جام می‌خواهد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 3-1 آاس رم (لیگ اروپا – 25-2024)

پوشش زنده بازی چلسی مقابل کپنهاگن فصل 25-2024 + ویدیو

جدول لیگ اروپا 24 اسفند 1403

تیم ملی هندبال روسیه برابر بلاروس پیروز شد

رییس جمهور آمریکا: بر روی پوتین اهرم فشار دارم

فیلم بی نظیر از فراخواندن گرگ ها توسط گرگ آلفا در آمریکا

رایزنی هسته ای معاونان وزیر خارجه ایران و چین

ده برابر شدن قیمت تریاک در افغانستان

از سرگیری ارسال تسلیحات دوربرد به اوکراین؛ترامپ از مذاکرات صلح سخن گفت

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: نامه ترامپ به ایران در حال بررسی است

ایران چگونه کشوری موشکی شد؟ / روایتی از اولین حمله موشکی ایران به عراق

نمایشگاه صنعت مالی به میزبانی خراسان رضوی برگزار برگزار می‌شود

موسیقی موجب تسکین افسردگی می‌شود

آغاز ساخت بزرگ‌ترین پالایشگاه پلاسمای انسانی خاورمیانه و شمال آفریقا در مشهد

یک‌هشتم لیگ اروپا: والورده از رم انتقام گرفت!

بقائی: نامه ترامپ به ایران در حال بررسی است

اظهار نظر درباره نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهدشد

چلسی – کپنهاگن؛ ترکیب رسمی

اتلتیک بیلبائو 3-1 آاس رم؛ تیم والورده، هدیه هوملس را پس نفرستاد

نامه ترامپ؛ مذاکره یا فریب افکار عمومی+فیلم

مائوریسیو پوچتینو: رویای من نشستن دوباره روی نیمکت تاتنهام است

ترامپ: بر روی پوتین اهرم فشار دارم

عراق رسما به ایران پشت کرد!

بنیان اقتصاد خراسان شمالی ضعیف است

واگذاری ایران‌خودرو، تصمیم جسورانه پزشکیان است

شنبه در جلسه شورای عالی کار، مقدار مزد کارگران بررسی می شود

پزشکیان: تا دلمان بخواهد ناترازی داریم/ اروپا به اندازه ما مصرف نمیکند

تصاویر جدید از مژده لواسانی در چین؛ علت این سفر مشخص شد؟

عکس/مژده لواسانی مجری محجبه تلویزیون در چین

سال 2026 بدون برنامه‌نویس؟ ادعای جدید درباره تسلط هوش مصنوعی

طالبان: ما با اعضای اپوزیسیون بلوچ در پاکستان رابطه نداریم!

پیشنهاد سناتور آمریکایی به اروپا برای ایجاد بازدارندگی هسته‌ای

ترامپ توافق هسته ای را نقض کرد بعد می گوید من رییس جمهور صلحم!/ایرانیها از غرش های دشمنان نمی ترسند+فیلم

لاریجانی: ترامپ توافق هسته‌ای را نقض کرد بعد می‌گوید من رییس جمهور صلحم!/ ایرانیها از غرش‌های دشمنان نمی‌ترسند+فیلم

پوتین قرار است با ترامپ تماس بگیرد

بقائی: اظهار نظر در مورد نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهد شد

درخواست کاخ سفید از ارتش برای تدوین گزینه‌هایی در خصوص کانال پاناما

فیلم عجیب از فراخواندن گرگ‌ها توسط گرگ آلفا + فیلم

ترامپ: الحاق گرینلند، محقق خواهد شد

ترامپ: حاضرم با پوتین صحبت کنم

شبکه اسرائیلی: اخراج رهبران حماس، از دستور کار مذاکرات غزه حذف شد

ایران و ترکیه به هم نزدیک‌تر شدند؛ جزئیات پل طلایی جدید

ملت ایران صلح‌طلب است اما بر منافع خود ایستادگی می‌کند

توسعه همکاری‌های کرمانشاه و دیالی با تأکید بر تجارت و زیرساخت‌ها

گسترش OKX در اروپا؛ خرید شرکت مجوزدار سطح II در مالت

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر امور خارجه چین

واکنش طالبان به ارتباط با اعضای اپوزیسیون بلوچ پاکستان

چراغ سبز امریکا به قطر برای صادرات گاز به سوریه