ایرانیان جهان

آخرين مطالب

موضع جدید چین در رابطه با مسئله‌ هسته‌ای ایران آسیا و اقیانوسیه

موضع جدید چین در رابطه با مسئله‌ هسته‌ای ایران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرآنلاین، چین درحالی که آماده میزبانی از دیپلمات‌های ایرانی و روسی برای گفت‌وگو درباره مسائل هسته‌ای و دیگر موضوعات در پکن می‌شود، خواستار یک راه‌حل «دیپلماتیک» برای موضوع هسته‌ای ایران شد.
به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، «مائو نینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه و در یک نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: «در شرایط کنونی، ما معتقدیم که همه طرفین باید آرامش و خویشتنداری را حفظ کنند تا از تشدید اوضاع هسته‌ای ایران و یا حتی حرکت به سمت رویارویی و درگیری پرهیز کنند.
»
اظهارات مائو نینگ پس از اتهام پراکنی کشورهای غربی علیه ایران در نشست محرمانه شورای امنیت سازمان ملل متحد صورت می‌گیرد.
از طرفی، روز جمعه معاونان وزیران خارجه ایران، روسیه و چین درباره برنامه هسته‌ای ایران و دیگر مسائل در چین با یکدیگر رایزنی خواهند کرد.
«ما ژائوسو» معاون وزیر امور خارجه چین و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه و «کاظم غریب آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران در این دیدار حضور خواهند داشت.
به اذعان این رسانه غربی، آمریکا با خروج یکجانبه از برجام به شکل‌گیری شرایط کنونی دامن زده است و حتی با گذشت یکسال پس از خروج «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، تهران برای نشان دادن حسن نیت خود به تعهدات برجامی خود پایبند بود و پس از آن، به‌طور مرحله‌ای شروع به کاهش تعهدات خود کرده است.
از آن زمان، به‌علت بدعهدی کشورهای غربی، تلاش‌ها برای احیای برجام شکست خورده است.
با این حال، پکن گفت که هدف از نشست پیش‌رو «تقویت ارتباطات و هماهنگی، از سرگیری هرچه سریعتر گفت‌وگو و مذاکرات اولیه» است.
مائو افزود: «چین صمیمانه امیدوار است که همه طرف‌ها بتوانند با یکدیگر همکاری کنند، اعتماد متقابل را به طور مستمر افزایش دهند و تردیدها را برطرف کنند و شتاب آغاز مجدد گفت‌وگو و مذاکره را به واقعیت تبدیل کنند.»
از سوی دیگر، «کاظم غریب‌آبادی» در صفحه اجتماعی ایکس درباره نشست پکن نوشت: «گفت‌وگوهای سه جانبه ایران-چین-روسیه راجع به تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها روز جمعه این هفته در پکن و با حضور اینجانب، «ما ژائوسو» معاون وزیر امور خارجه چین و «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه برگزار می‌شود.»
وی افزود: «در این گفت‌وگوها که در چارچوب رایزنی‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های ذیربط برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ریزی شده است، راجع به دیگر موضوعات مورد علاقه سه کشور، از جمله همکاری‌ها در قالب بریکس و شانگهای نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.»
310310
کد خبر 2037298

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1374477/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گسترش OKX در اروپا؛ خرید شرکت مجوزدار سطح II در مالت

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر امور خارجه چین

واکنش طالبان به ارتباط با اعضای اپوزیسیون بلوچ پاکستان

چراغ سبز امریکا به قطر برای صادرات گاز به سوریه

لهستان خواستار استقرار سلاح هسته‌ای آمریکا شد

قصد آمریکا برای افزایش حضور نظامی در پاناما

تعلیق زن پژوهشگر ایرانی به دلیل حمایت از فلسطین توسط دانشگاه امریکا +عکس

ورود فرستاده ویژه ترامپ به روسیه

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

معاویه آل‌سعود

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

دودستگی در اروپا؛ ایتالیا از حمایت از اوکراین دست برمی‌دارد؟

اندیشکده انگلیسی: تهدید موشکی روسیه علیه بریتانیا به بالاترین حد رسیده است

سازمان ملل درباره تمام شدن سریع ذخایر کمک‌های بشردوستانه در غزه هشدار داد

آمریکا برای تمدید آتش‌بس غزه پیشنهاد جدید ارائه داد

ترامپ: بیش‌از 3 برابر اروپا برای اوکراین هزینه کردیم

تظاهرات علیه نتانیاهو در تل‌آویو

پیشروی ارتش روسیه به روایت پوتین؛ «اوکراین در کورسک فلج شد»

رسانه آمریکایی: کانادا، بازیچه‌ای در دستان آمریکا برای مقابله با چین است

موج مهاجرت علویان سوریه به لبنان

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

وزارت برق عراق: به دنبال جایگزینی برای گاز ایران هستیم

مشارکت 2 هزار میلیارد تومانی خیرین در مدرسه سازی هرمزگان

معاون حقوقی رئیس جمهوری: در حال حاضر درگیر جنگ ترکیبی اقتصادی هستیم / اتخاذ تصمیمات ناگهانی موجب ایجاد مشکلات داخلی می‌شود

تیم منتخب رسمی دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛ با حضور رحیم استرلینگ و دو آسنسیو / عکس

اتلتیک بیلبائو - آاس رم؛ ترکیب رسمی

اتلتیک بیلبائو – آاس رم؛ ترکیب رسمی

اتحادیه اروپا: به برجام متعهدیم | حل پرونده هسته‌ای ایران نیازمند راه‌حل دیپلماتیک است

افزایش ده برابری قیمت تریاک در افغانستان

فرستاده ویژه ترامپ با این هواپیما وارد مسکو شد +فیلم

دولت ترامپ بازداشت خانواده‌های مهاجران را از سر گرفت | ایرانیان هم در لیست!

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

«پوتین» با شروطی با طرح آتش‌بس در اوکراین موافقت کرد

پاس گل رفیق‌دوست

فاتحانِ ناگهانی 1403

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

شبه‌نظامیان کُرد سوریه: قانون اساسی جدید غیر قانونی است

روسیه: اقتصاد ما با تحریم‌ها سازگار شده است

حماس: خروج اشغالگران، آتش‌بس و بازسازی غزه اصول ثابت ما هستند

ترامپ به موافقت مشروط روسیه با آتش‌بس واکنش نشان داد

توافق ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر متن توافق صلح

ترامپباز هم ادعای خود را تکرار کرد؛ الحاق گرینلند به آمریکا محقق خواهد شد

200 هزار تومنی جدید با طرح چوگان استاد فرشچیان

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!