ایرانیان جهان

آخرين مطالب

امام جمعه گلستان بر رفع مشکلات اقتصادی تاکید کرد اخبار ایران

امام جمعه گلستان بر رفع مشکلات اقتصادی تاکید کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، سید سجاد موسوی، ظهر جمعه، پس از دعوت به رعایت تقوای الهی و پرهیز از محرمات، گفت: آخر سال، وقت حساب و کتاب است. چقدر خوب است انسان یک حساب و کتاب معنوی هم بکند. یک سال از عمر گذشت، چه کار کردیم؟ چقدر به خدا نزدیک شدیم؟ چقدر در کارهای خیر پیش قدم بودیم؟ چقدر سنت‌های باطل را ترک و سنت‌های حسنه را احیا کردیم؟ با محاسبه نفس می‌توان سوءحال را به احسن‌الحال تبدیل کرد و ماه رمضان بهترین فرصت برای رسیدن به احسن‌الحال است.
امام جمعه گلستان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان نظام، گفت: بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب نه تنها نقشه راه برای مسئولان است، بلکه نشان می‌دهد که با تحول جامع در نگرش، سرعت عمل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های خفته کشور، می‌توان بر مشکلات اقتصادی غلبه کرد. امیدواریم با عزم و اراده جدی و برنامه‌ریزی مسئولان، شاهد رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی باشیم.
وی در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب تا به حال 260 دیدار با دانشجویان و نخبگان داشته‌اند که در بین رهبران جهان بی‌نظیر است. این نشان از توجه و امید ولی‌امر مسلمین به جوانان و نقش‌آفرینی آنان دارد.
امام جمعه گلستان افزود: پیشنهاد ترامپ بیشتر برای فریب افکار عمومی است، چون آنان صادق نیستند، به عهد خود وفادار نمی‌مانند و خواسته‌هایشان حد سقف ندارد. آن‌ها زیاده‌خواه هستند. لذا مذاکره با آمریکا نه تنها رفع تحریم نمی‌شود، بلکه گره تحریم را کورتر می‌کند و این را تجربه نشان داده است.
موسوی گفت: ماه رمضان ماه ترک رذائل و انجام فضائل است. باید ببینیم چه آداب و سنت‌هایی در جامعه رایج شده که صحیح نیست و باید ترک شود. یکی از سنت‌های غلط، شیوه مراسم ختم است. آدابی که جز دین نیست، وارد مجالس ما شده است: میهمان‌های چند هزار نفره در تالار و مساجد و حسینیه‌ها، دسته‌گل‌های متعدد که هیچ سودی برای میت ندارد، استفاده از موسیقی در برخی مجالس ختم به جای توسل به اهل بیت (ع). درخواست می‌کنیم مؤمنین فکری برای این موضوع بکنند، پیش قدم شوند و این سنت غلط را که در این وضعیت اقتصادی زحمتی برای صاحبان عزا است، از بین ببرند.
امام جمعه گلستان با پیوستن به پویش «نه به تصادف»، گفت: از همه مردم عزیز درخواست می‌کنیم با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و ایجاد گفتمان در این موضوع، به کاهش تصادفات و مصدومیت‌ها و مرگ و میر ناشی از تصادفات کمک کنند.
موسوی با تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع)، گفت: اامام حسن مجتبی (ع) تجلی تام احسان الهی است. روز میلاد این امام عزیز، روز اکرام و احسان است. محسنین کسانی هستند که مقداری از اموالشان را به نیازمندان می‌دهند. در آستانه سال جدید، هرکس به هر نحوی که می‌تواند، به نیازمندان کمک کند.
وی ضمن تشکر از فرماندار محترم و رئیس اداره برق به خاطر تشکیل جلسه و مدیریت برق بازار که خواسته و مطالبه کسبه بوده، از مردم مؤمن درخواست کردند که با توجه به تقارن شب‌های قدر و آغاز سال جدید و عید نوروز، حرمت این شب‌ها و روزها را حفظ نمایند.
کد خبر 6407718

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1375295/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روسیه: ایران از حق توسعه برنامه هسته ای برخوردار است

فرصت‌های تجاری و بازرگانی آفریقا در پنج حوزه کلیدی در اصفهان قابل برنامه‌ریزی است

هزینه شرکت‌های انرژی آمریکا افزایش می‌یابد

ویتکاف: امیدوارم این هفته توافق مواد معدنی اوکراین نهایی شود

ترامپ: اوکراین به آتش‌بس رضایت داده؛ در حال متقاعد کردن پوتین هستیم

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما

جزییات میزبانی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در اصفهان تشریح شد

نقشه راه اقتصادی بلندپروازانه چین برای سال 2025/ وعده ایجاد بازار بازتر برای سرمایه گذاری

7 سال پیش در چنین روزی؛ صدمین گل لیونل مسی در لیگ قهرمانان اروپا با لایی زدن به تیبو کورتوا!

ورود وزارت دادگستری آمریکا به اعتراضات دانشگاه کلمبیا

29 واحد صنعتی، معدنی و صادراتی نمونه گیلان تجلیل شدند

نایب رئیس مجلس: مذاکره با آمریکا فریب است

شرکت ملی مس در خط مقدم جبهه مقاومت اقتصادی کشور است

روایت مسکو از نشست پکن: جستجوی راه‌حل و رد تهدید علیه تأسیسات هسته‌ای ایران

وزیر خارجه آمریکا از تشدید سرکوب دانشجویان حامی فلسطین خبر داد

پنتاگون وارد میدان می‌شود؛ پالایش فلزات حیاتی در اراضی نظامی آمریکا

شعار مذاکره ترامپ به همراه تحریم‌ها چه دلیلی دارد؟

جاسوسی رژیم اسرائیل از آمریکا در مذاکرات با حماس

کاخ سفید: پیشنهاد آمریکا برای تمدید آتش‌بس غزه است/ زمان به نفع حماس نیست

مدودف نظامیان اوکراینی در کورسک را به نابودی تهدید کرد

توسعه گردشگری دریایی و ساحلی، گامی مهم برای رونق اقتصادی هرمزگان

هواپیمایی چابهار: از تسهیل حمل‌ونقل تا رشد اقتصادی و گردشگری+ اینفو گرافیک

بررسی تاثیر گزارش اشتغال آمریکا (NFP) روی بیت کوین و چشم‌انداز آینده این رمزارز

اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را دوباره مدید کرد

از نشست پکن آگاهیم/ دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار برای پرونده هسته‌ای ایران است

لیست تیم ملی ایتالیا برای بازی با آلمان؛ اولین دعوت از کاسادی و غیبت لوکاتلی

شکار افعی‌ها، ماموریت جدید ونسان کمپانی/ جواب کوبنده به انتقادات

واکنش اتحادیه اروپا به مذاکرات ایران، چین و روسیه

تورنمنت هندبال شیراز| شکست تیم ملی ایران برابر بلاروس در گام دوم

مذاکره‌ با آمریکا، پایان نظام است

ادعای سی‌ان‌ان درباره فکر و خیال ترامپ برای شروع یک اقدام نظامی

پیشنهاد جدید برای آتش‌بس در غزه؛ یک گام به سوی ثبات منطقه‌ای

نخست وزیر کانادا: امکان رسیدن به راهکارهای مشترک با آمریکا وجود دارد

آمریکایی‌ها موافق سیاست ترامپ درباره جنگ اوکراین نیستند

جزئیات پیشنهاد آمریکا برای تمدید آتش‌بس غزه پس از ماه رمضان

پوتین برای ترامپ خط و نشان کشید / شرط روسیه برای پذیرش آتش‌بس

وزارت نفت: پاک‌نژاد به دلیل تلاش برای فروش حداکثری نفت توسط آمریکا تحریم شد

آمریکا دنبال مذاکره توزیعی است؛ یعنی یکطرف برنده و یکطرف بازنده/ تحریم‌های جدید را مطرح می‌کنند تا اگر مذاکره شد بتواند امتیازهای بیشتری بگیرند

شعار مذاکره ترامپ به همراه تحریم ها چه دلیلی دارد؟

کاخ سفید: ترامپ با پوتین صحبت نکرده است

قیمت‌گذاری دستوری و مافیا؛ ترکیب سمی صنعت خودرو

تحلیل یک اقتصاددان در روزنامه شرق: منتظر دلار 110هزار تومانی باشید!

کوچ میوه‌ها یکی پس از دیگری از سبد خرید

عراقی‌ها مرد شماره دو داعش را کشتند +عکس

دیدار اسعد الشیبانی با نخست وزیر عراق

نفر دوم داعش به هلاکت رسید

نباید تمام مشکلات اقتصادی کشور را معلول تحریم‌ها دانست

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از برنامه های صداوسیما

تصویب CFT و پالرمو در کمیسیون مجمع

نیکزاد: مذاکره با آمریکا فریب است