ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چالش‌های تورمی و مشکلات اقتصادی تأثیر غیرقابل‌انکاری در افزایش گرایش به جرایم و آسیب‌های اجتماعی دارند اخبار ایران

چالش‌های تورمی و مشکلات اقتصادی تأثیر غیرقابل‌انکاری در افزایش گرایش به جرایم و آسیب‌های اجتماعی دارند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «غلامرضا باغ‌شیرین» مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن بیان نقش مشکلات اقتصادی در افزایش جرایم، اظهار داشت: معضلات معیشتی، چالش‌های تورمی و مشکلات اقتصادی تأثیر غیرقابل‌انکاری در افزایش گرایش به جرایم و آسیب‌های اجتماعی دارند و این یک واقعیت انکارناپذیر است که ما در حوزه پیشگیری با آن مواجهیم.
وی با بیان اینکه میزان جرائم در جامعه بیش از پرونده‌های تشکیل‌شده در دادگستری و گزارش‌های انتظامی است، بیان کرد: در بررسی پرونده‌های پرتکرار سیستان و بلوچستان سرقت با 14 هزار و 500 پرونده در صدر قرار دارد؛ این جرم نه‌تنها نارضایتی عمومی ایجاد می‌کند، بلکه بر امنیت سرمایه‌گذاری و روند تولید و ارائه خدمات نیز اثر منفی دارد.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان دومین جرم پرتکرار را ضرب و جرح عمدی با بیش از 13 هزار پرونده عنوان کرد و افزود: با وجود فرهنگ صلح در استان، همچنان میزان جرایم خشونت‌مدار بالاست.
باغ شیرین درخصوص سامانه پنجره واحد مدیریت زمین افزود: در سال جاری بیش از 89 درصد استعلامات متقاضیان در سطح استان از طریق سامانه پنجره واحد مدیریت زمین پاسخ داده شده و 94 پرونده مشکوک به زمین خواری نیز با استفاده از تصاویر ماهواره ای ذیل این سامانه شناسایی شده است. علاوه بر این بیش از 35320 استعلام الکترونیکی در این سامانه عملیاتی شده و 20054 درخواست الکترونیکی خدمات حوزه زمین توسط مردم و سرمایه گذاران با عناوین مختلف در سامانه ثبت شده است و حسب بررسی های بعمل آمده دستگاه‎های حاکمیتی منابع طبیعی و آبخیز داری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت گاز استان به واسطه خدمات ارزنده در پاسخ استعلامات و تسریع در عملیات ذیل سامانه حائز رتبه برتر شده و موردئ تقدیر واقع گردیدند.

ایرانیان جهان

وی حمل مواد مخدر با 9 هزار و 708 پرونده، توهین به اشخاص با هشت هزار و 941 پرونده و تهدید با هفت هزار و 295 پرونده را در رتبه‌های بعدی جرایم در سیستان و بلوچستان برشمرد.
باغ شیرین با اشاره به کاهش برخی جرایم در سال‌جاری گفت: پرونده‌های سرقت 12 درصد، حمل مواد مخدر 17 درصد و تهدید سه درصد کاهش داشته، اما متأسفانه پرونده‌های توهین هشت درصد و ضرب و جرح پنج درصد افزایش یافته است. وی همچنین از کاهش 11 درصدی جرایم امنیتی، 29 درصدی جرایم جعل اسناد، 7 درصدی قتل، 2.5 درصدی جرایم مالی و اقتصادی، 42 درصدی مفاسد اجتماعی و 4 درصدی نزاع و درگیری در سیستان و بلوچستان خبر داد.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان از برخورد با فعالیت غیرمجاز اتباع خارجی خبر داد و افزود: بیش از 900 واحد صنفی که توسط اتباع غیرمجاز اداره می‌شد، پلمب و سلب امتیاز شد و همچنین در سالجاری، 115 هزار تبعه غیرمجاز از استان برگردانده شدند.

ایرانیان جهان

وی بر اهمیت فرهنگ‌سازی برای کاهش جرایم خشونت‌مدار تأکید کرد و گفت: پیشگیری از خشونت نیازمند تغییرات فرهنگی عمیق است و باید با رویکردهای آموزشی و اصلاحی به این مسئله پرداخته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراضات هزاران نفر در ایتالیا علیه راست افراطی

18 شهید و زخمی در حمله آمریکا به دستور ترامپ علیه یمن

چند ساعت قبل از حمله آمریکا به یمن، معاون اول رئیس جمهور آمریکا: ترامپ فردی صلح طلب است +فیلم

ترامپ ایران را تهدید کرد؛ خطاب به ایران...| دستور حمله قاطعانه و قوی به یمن را صادر کردم

شهادت و مجروحیت 18 نفر در اثر حملات آمریکا و انگلیس به پایتخت یمن

9 شهید و 9 زخمی در حملات وحشیانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به صنعا یمن/ ترامپ: ایران به حمایت از حوثی‌ها پایان دهد!

انصارالله: موضع یمن در قبال فلسطین تغییر نمی‌کند

حمله هوایی آمریکا به یمن/ 9 غیرنظامی شهید شدند

18 شهید و مجروح در اثر حملات آمریکا و انگلیس به پایتخت یمن

واکنش ترامپ به خبر معطلی 9ساعته نماینده‌اش برای دیدار با پوتین | خدا به آمریکا برکت دهد

کارکنان صدای آمریکا به مرخصی فرستاده شدند

شهادت و جراحت 18 یمنی در حمله آمریکا و انگلیس به صنعا

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

دفاعیه‌ قانع‌کننده نبود؛ رای خروج برای طارمی!

فوری | کارکنان «صدای آمریکا» به مرخصی اجباری فرستاده شدند؛ VOA خاموش شد؟ + جزئیات

ترامپ حمله به یمن را بر عهده گرفت + سند

«زلنسکی» ترکیب هیات مذاکره کننده با روسیه را اعلام کرد

استیبل‌کوین‌ها و فرصت‌های جدید تحت مقررات آمریکا

حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن

دولت ترامپ رسانه ضد ایرانی «صدای آمریکا» را تعطیل کرد

میانجیگری امارات و عربستان میان ایران و آمریکا

ترامپ: به ارتش آمریکا دستور حمله به یمن را دادم

فرستاده ویژه آمریکا در امور اوکراین منصوب شد

دستور ترامپ برای آغاز حمله نظامی به یمن

دونالد ترامپ یک نهاد ضد ایرانی را تعطیل کرد!

درخواست آلمان از آمریکا برای مشارکت در تضمین صلح در اوکراین

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

سال «بی‌آبی»

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

9 شهید در تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن/ انصارالله: پاسخ می‌دهیم

انصارالله: به حملات آمریکا پاسخ می‌دهیم

19 کشته و زخمی در انفجار لاذقیه

زلنسکی: روسیه تنها مانع دستیابی به صلح است

ایران فلکه گاز را به روی عراق بست؟

پزشکیان یک قانون مهم اقتصادی ابلاغ کرد

پیش‌بینی پل اسکولز از قهرمان فصل 25-2024 لیگ قهرمانان اروپا / عکس

تلاش امارات و عربستان برای میانجیگری بین ایران و آمریکا

کانادا جایگزین‌هایی برای جنگنده‌های F-35 آمریکا در نظر می‌گیرد

واکنش سردار سلامی به پیشنهاد مذاکره از سوی آمریکا +فیلم

پیام مهم فرمانده کل سپاه به آمریکا وایرال شد

پیام هشدار آمیز ترامپ: آغاز جنگ جهانی سوم بسیار آسان است

کسب مدال طلا و مقام اول استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان در جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA)

ترامپ: «پوتین» نماینده آمریکا را در انتظار ملاقات نگه نداشت

فناوری فیفا: پایان جنجال‌های داوری با توپ هوشمند!

اف-35 در معرض چالش؛ کانادا به دنبال جایگزینی جنگندههای آمریکایی

حمله دوباره آمریکا و انگلیس به یک منطقه مسکونی در شمال صنعا

بازار پرنوسان وال‌استریت؛ ثبت بدترین سقوط دلار از زمان نیکسون/ ترامپ ضربه نهایی را زد

فرار دسته جمعی علویان از دست نظام جولانی به لبنان