ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ به سیم آخر زد و دانشگاه‌ها را تهدید کرد ایالات متحده آمریکا

ترامپ به سیم آخر زد و دانشگاه‌ها را تهدید کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - بوزارت آموزش ایالات متحده به 60 کالج و دانشگاه هشدار داده که ممکن است به دلیل گزارش‌های مربوط به تبعیض و آزار یهودستیزانه، بودجه فدرال خود را از دست بدهند. در میان این مؤسسات، هفت دانشگاه از هشت دانشگاه معتبر آمریکا، از جمله براون، کلمبیا، کرنل، هاروارد، پرینستون، ییل و دانشگاه پنسیلوانیا حضور دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همچنین دانشگاه‌هایی مانند راتگرز، راتگرز-نیوآرک، سارا لارنس، سه شعبه از دانشگاه ایالتی نیویورک (SUNY)، نیو اسکول و دانشگاه ولسلی نیز در این فهرست قرار گرفته‌اند. 
این اعلامیه تنها سه روز پس از آن منتشر شد که کارگروه فدرال مبارزه با یهودستیزی در دولت دونالد ترامپ، کمک‌های مالی و قراردادهایی به ارزش 400 میلیون دلار را از دانشگاه کلمبیا لغو کرد. این اقدام در واکنش به اعتراضات ضداسرائیلی گسترده‌ای صورت گرفت که پس از حمله حماس در 7 اکتبر 2023 در این دانشگاه برگزار شده بود. 
در همین حال، دانشگاه هاروارد نیز به فهرست دانشگاه‌هایی پیوسته است که به دلیل شرایط نامشخص ناشی از اقدامات دولت ترامپ علیه دانشگاه‌هایی که اعتراضات حامیان فلسطین را شاهد بوده‌اند، استخدام کارکنان جدید را متوقف کرده‌اند. به گزارش نیویورک تایمز، گربر، رئیس دانشگاه هاروارد، این تعلیق را به اطلاع جامعه دانشگاهی رسانده است. 
این تصمیم سه روز پس از مسدود شدن 400 میلیون دلار کمک مالی دولت ترامپ به دانشگاه کلمبیا اتخاذ شد، اقدامی که به دلیل ناکامی این دانشگاه در محافظت از دانشجویان یهودی در جریان اعتراضات طولانی‌مدت انجام شد. 
چندین دانشگاه دیگر نیز در ماه گذشته از توقف یا کاهش جذب نیرو به عنوان واکنشی به تغییرات احتمالی در سیاست‌های دولت خبر داده‌اند. 
تصمیم هاروارد نشان‌دهنده بحران عمیقی است که نهادهای دانشگاهی برتر آمریکا با آن مواجه‌اند و همچنین بی‌ثباتی شدیدی که این اقدامات برای آن‌ها به وجود آورده است. 
عضو کنست و رئیس لابی حمایت از دانشجویان یهودی و طرفدار اسرائیل در دانشگاه‌های جهان، که در این زمینه فعالیت کرده و در سال گذشته از بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا دیدن کرده است، در واکنش به این شرایط اظهار داشت: «دانشگاه‌ها به بستری برای یهودستیزی خطرناک تبدیل شده‌اند و کسانی که اجازه این وضعیت را می‌دهند، باید هزینه آن را بپردازند. مؤسسه‌ای که از دانشجویان یهودی حمایت نمی‌کند، باید با پیامدهای مالی و قانونی مواجه شود. دانشجویان یهودی نباید از حضور در دانشگاه بترسند، در حالی که مدیران دانشگاه‌ها در برابر تحریک‌کنندگان عقب‌نشینی می‌کنند. مدیرانی که این تحریکات را امکان‌پذیر می‌کنند، شریک جرم هستند. ما سکوت نخواهیم کرد و تسلیم نخواهیم شد؛ در تمام جبهه‌ها مبارزه خواهیم کرد تا دانشگاه‌ها دوباره به محیطی امن برای همه تبدیل شوند.»
منبع: نیویورک تایمز

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

7 هزار عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در دامغان کشف شد

باتری تمام‌نشدنی ساخته شد / 100 سال بدون نیاز به شارژ

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند +فیلم

صدای آمریکا موقتا تعطیل شد+ فیلم

بیانیه مهم نیرو‌های مسلح یمن

با توقف حملات حوثی‌ها، حملات آمریکا متوقف خواهد شد

ادعای آمریکا درباره شهادت چند رهبر انصارالله

حمله یمن به ناو هواپیمابر و یگان های دریایی آمریکا با 18 فروند موشک و پهپاد

زره ضد مارگزیدگی با هزینه ناچیز و هدست ALS؛ دو دستاورد پزشکی

انصارالله: صنعا سپر غزه باقی خواهد ماند

جزئیات تازه از حمله انصارالله به ناو هواپیمابر آمریکایی | چند موشک به سمت ناو شلیک شد؟

ترامپ و پوتین هفته آینده درباره اوکراین مذاکره می‌کنند

آمریکا و اسرائیل در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن و فلسطین هستند

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

کاخ سفید مدعی کشتن چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

روبیو: رهبران اعتراضات ضد اسرائیلی تازه آغاز کار است

حکم بازجویی رئیس سابق شاباک صادر شد

طرح اسرائیل برای غزه؛ کوچ روزانه5هزار نفر به سومالی‌لند

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

پس‌لرزه طوفان اقتصادی ترامپ به فدرال رزرو رسید/ کاهش نرخ بهره در راه است؟

برخورد با فروشندگان موادمحترقه غیرمجاز

آثار تاریخی ایران در چین نمایش داده می شود

آمادگی اسرائیل برای حمله احتمالی انصارالله یمن

ارتش یمن: ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را هدف قرار دادیم

انصارالله یمن برای رسیدن به صلح، آماده مذاکره با دولت آمریکاست

نیروهای مسلح یمن: ناو هواپیمابر «ترومن» را با 18 فروند موشک و پهپاد هدف قرار دادیم

مشاور ترامپ: ممکن است به دارایی‌های ایران که مرتبط با حمایت از یمن است حمله کنیم

ارتش یمن: با 18 موشک ناو هواپیمابر «یو اس اس ترومن» را هدف قرار دادیم

موضع خصمانه 2 مقام ارشد امنیتی و نظامی آمریکا علیه ایران

مشاور ترامپ: به دارایی‌های ایران حمله می‌کنیم

یمن ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داد

ارتش یمن: ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را هدف قرار دادیم +فیلم

آمریکا به صورت زمینی به یمن حمله می‌کند؟

وزیر دفاع آمریکا: توصیه می کنیم ایرانی‌ها خود را از کارزار ما علیه حوثی‌ها دور بدارند

با 18 موشک ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن را هدف قرار دادیم

با 18 فروند موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد ناو هواپیمابر ترومن را هدف قرار دادیم +فیلم

احتمال حمله زمینی آمریکا به یمن؟

تجاوزات به غزه و یمن قدرت و عزت دو ملت را بیشتر می‌کند

اقدام عجیب آمریکا برای مقابله با مهاجران غیرقانونی

فرستاده ترامپ پیشنهاد حماس را رد کرد

بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

چنددستگی به سبک اروپایی؛ ایتالیا در نیروهای حافظ صلح اوکراین شرکت نمی‌کند

ترامپ هر جایی می رود پسر کوچک ایلان ماسک تعقیبش می کند!

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند

جنگ سودان؛ آوارگی 14 میلیون نفر در این کشور

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

نتانیاهو از قصد خود برای برکناری رئیس شاباک خبر داد