ایرانیان جهان

آخرين مطالب

استارمر: با هسته‌ای سازی اروپا مخالفیم خواندنی ها

استارمر: با هسته‌ای سازی اروپا مخالفیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / نخست وزیر انگلیس در واکنش به طرح امانوئل ماکرون پیرامون اینکه کشورهای اتحادیه اروپا تحت حفاظت چتر هسته‌ای فرانسه قرار بگیرند بر مخالفتش با گسترش تسلیحات هسته‌ای در این قاره تاکید کرد.
«امانوئل ماکرون»،‌ رئیس جمهور فرانسه چندی پیش از ایده تسری دادن به اصطلاح چتر تسلیحات هسته‌ای کشورش به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا در پی تشدید نگرانی‌ها از اینکه دولت ایالات متحده از پشتیبانی‌های امنیتی از این قاره دست بردارد، حرف زد.
به نوشته وبگاه «راشا تودی»، رئیس جمهور فرانسه در سخنرانی تلویزیونی اخیر خود از روسیه به عنوان یک «تهدید علیه فرانسه و اروپا» توصیف کرده و در پاسخ مسکو نیز او را به داشتن مقاصد تجاوزگرانه علیه خود متهم کرد.
«کر استارمر»، نخست وزیر انگلیس در مواجهه با درخواست‌های مکرر در اروپا برای آنکه تسلیحات هسته‌ای در بین کشورهای دیگر این قاره توزیع شوند با گسترش این تسلیحات مخالفت کرد.
بازار
او در یک کنفرانس مطبوعاتی که روز شنبه برگزار شد گفت بریتانیا که در کنار فرانسه تنها کشورهای دارنده تسلیحات هسته‌ای در غرب اروپا هستند با توزیع شدن چنین تسلیحاتی بین کشورهای دیگر اروپایی مخالف است.
نخست وزیر انگلیس در پاسخ به سوالی در خصوص نگرانی‌ها پیرامون تلاش کشورهای دیگر برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای گفت: «موضع ما در خصوص مساله تسلیحات هسته‌ای به وضوح این است که ما هر آنچه که بتوانیم انجام خواهیم داد تا جلوی افزایش و موجود شدن هر چه بیشتر تسلیحات هسته‌ای را بگیریم.»
پیش از این «آندژی دودا»، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» که روز پنجشنبه انتشار یافت از ایالات متحده درخواست کرد تسلیحات هسته‌ای خود را در چارچوب برنامه اشتراک هسته‌ای ائتلاف ناتو به خاک لهستان منتقل کند. بر اساس گزارش‌ها پنج کشور در این ائتلاف نظامی شامل آلمان، ایتالیا، بلژیک، ترکیه و هلند از تسلیحات هسته‌ای آمریکا میزبانی می‌کنند.
«جی‌دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» در واکنش به این درخواست آندژی دودا تاکید کرد هر گونه تصمیم «دونالد ترامپ» در موافقت با مستقر کردن تسلیحات هسته‌ای جدید از سوی آمریکا در شرق اروپا باعث «شوکه شدن» او می‌شود.
او در ادامه این مصاحبه گفت: «کسانی مثل جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا هستند که در حال خواب‌زدگی ما را وارد یک نبرد هسته‌ای خواهند کرد.»
«سرگئی لاوروف»،‌ وزیر امور خارجه روسیه نیز در اظهار نظر درباره ایده امانوئل ماکرون درخصوص اشتراک گذاری تسلیحات هسته‌ای فرانسه در میان کشورهای اروپایی تاکید کرد که این ایده به مثابه یک «تهدید» علیه روسیه است.
او خاطرنشان کرد: «اگر مقام‌های اروپایی مسکو را به عنوان یک تهدید نگریسته و علنا در مورد آمادگی خود برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه روسیه صحبت کنند ما چنین اظهاراتی را به عنوان یک تهدید در نظر می‌گیریم.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

7 هزار عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در دامغان کشف شد

باتری تمام‌نشدنی ساخته شد / 100 سال بدون نیاز به شارژ

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند +فیلم

صدای آمریکا موقتا تعطیل شد+ فیلم

بیانیه مهم نیرو‌های مسلح یمن

با توقف حملات حوثی‌ها، حملات آمریکا متوقف خواهد شد

ادعای آمریکا درباره شهادت چند رهبر انصارالله

حمله یمن به ناو هواپیمابر و یگان های دریایی آمریکا با 18 فروند موشک و پهپاد

زره ضد مارگزیدگی با هزینه ناچیز و هدست ALS؛ دو دستاورد پزشکی

انصارالله: صنعا سپر غزه باقی خواهد ماند

جزئیات تازه از حمله انصارالله به ناو هواپیمابر آمریکایی | چند موشک به سمت ناو شلیک شد؟

ترامپ و پوتین هفته آینده درباره اوکراین مذاکره می‌کنند

آمریکا و اسرائیل در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن و فلسطین هستند

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

کاخ سفید مدعی کشتن چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

روبیو: رهبران اعتراضات ضد اسرائیلی تازه آغاز کار است

حکم بازجویی رئیس سابق شاباک صادر شد

طرح اسرائیل برای غزه؛ کوچ روزانه5هزار نفر به سومالی‌لند

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

پس‌لرزه طوفان اقتصادی ترامپ به فدرال رزرو رسید/ کاهش نرخ بهره در راه است؟

برخورد با فروشندگان موادمحترقه غیرمجاز

آثار تاریخی ایران در چین نمایش داده می شود

آمادگی اسرائیل برای حمله احتمالی انصارالله یمن

ارتش یمن: ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را هدف قرار دادیم

انصارالله یمن برای رسیدن به صلح، آماده مذاکره با دولت آمریکاست

نیروهای مسلح یمن: ناو هواپیمابر «ترومن» را با 18 فروند موشک و پهپاد هدف قرار دادیم

مشاور ترامپ: ممکن است به دارایی‌های ایران که مرتبط با حمایت از یمن است حمله کنیم

ارتش یمن: با 18 موشک ناو هواپیمابر «یو اس اس ترومن» را هدف قرار دادیم

موضع خصمانه 2 مقام ارشد امنیتی و نظامی آمریکا علیه ایران

مشاور ترامپ: به دارایی‌های ایران حمله می‌کنیم

یمن ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داد

ارتش یمن: ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را هدف قرار دادیم +فیلم

آمریکا به صورت زمینی به یمن حمله می‌کند؟

وزیر دفاع آمریکا: توصیه می کنیم ایرانی‌ها خود را از کارزار ما علیه حوثی‌ها دور بدارند

با 18 موشک ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن را هدف قرار دادیم

با 18 فروند موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد ناو هواپیمابر ترومن را هدف قرار دادیم +فیلم

احتمال حمله زمینی آمریکا به یمن؟

تجاوزات به غزه و یمن قدرت و عزت دو ملت را بیشتر می‌کند

اقدام عجیب آمریکا برای مقابله با مهاجران غیرقانونی

فرستاده ترامپ پیشنهاد حماس را رد کرد

بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

چنددستگی به سبک اروپایی؛ ایتالیا در نیروهای حافظ صلح اوکراین شرکت نمی‌کند

ترامپ هر جایی می رود پسر کوچک ایلان ماسک تعقیبش می کند!

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند

جنگ سودان؛ آوارگی 14 میلیون نفر در این کشور

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد