ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نظرسنجی ان‌بی‌سی: آمریکایی‌ها ترامپ را با روسیه همسو می‌دانند خواندنی ها

نظرسنجی ان‌بی‌سی: آمریکایی‌ها ترامپ را با روسیه همسو می‌دانند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که بیشتر مردم آمریکا با کی‌یف همدلی می‌کنند، اما باور دارند که رئیس‌جمهور ایالات متحده با روسیه همسوتر است.
نتایج نظرسنجی جدید شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» نشان می‌دهد که اکثریت رأی‌دهندگان آمریکایی با اوکراین همدل‌تر هستند تا روسیه، اما نزدیک به نیمی از آنها معتقدند که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور ایالات متحده طرفدار روسیه است.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، 61 درصد از رأی‌دهندگان ثبت‌شده در پاسخ به این سؤال که در جنگ اوکراین با کدام یک از طرفین جنگ احساس همدلی بیشتری دارند، اوکراین را انتخاب کردند و تنها 2 درصد روسیه را برگزیدند. همچنین 35 درصد اعلام کردند که با هیچ‌کدام از طرفین همدلی ندارند.
با این حال، در خصوص این‌که ترامپ با کدام کشور همدلی بیشتری دارد، 49 درصد از آمریکایی‌ها روسیه را انتخاب کردند، 40 درصد گفتند که او از هیچ‌یک طرفداری نمی‌کند و 8 درصد باور دارند که ترامپ با اوکراین هم‌دل‌تر است. ترامپ شخصاً این ایده را که از هیچ‌کدام حمایت نمی‌کند، مطرح کرده و در ماه فوریه گفته بود: «اگر خودم را با هر 2 طرف همسو نکنم، هرگز توافقی حاصل نخواهد شد.»
به گفته برگزارکنندگان این نظرسنجی، چنین تفاوت فاحشی میان نظر شهروندان آمریکایی و موضع‌گیری رئیس‌جمهور این کشور در تاریخ ایالات متحده کم‌سابقه است. این نظرسنجی نشان داده است که 88 درصد از دموکرات‌ها و 59 درصد از مستقل‌ها حامی اوکراین هستند. همچنین بیشتر حامیان اوکراین را افرادی با تحصیلات و سطح درآمد بالا تشکیل داده‌اند.
بازار
رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه و محافظه‌کاران بیشتر تمایل دارند که بگویند با هیچ‌یک از 2 کشور درگیر در جنگ اوکراین، همدلی ندارند. در میان جمهوری‌خواهان، 57 درصد اعلام کرده‌اند که هیچ‌کدام را ترجیح نمی‌دهند. اما درون حزب جمهوری‌خواه نیز اختلافات قابل‌توجهی وجود دارد. برای مثال، 53 درصد از جمهوری‌خواهان دارای تحصیلات دانشگاهی می‌گویند که با اوکراین همدلی بیشتری دارند، درحالی‌که 62 درصد از جمهوری‌خواهان بدون مدرک دانشگاهی اعلام کرده‌اند که هیچ‌کدام از طرفین را ترجیح نمی‌دهند.
در مورد نحوه نگرش رأی‌دهندگان به موضع ترامپ در قبال اوکراین و روسیه، اکثریت دموکرات‌ها، مستقل‌ها، زنان حومه‌نشین، رأی‌دهندگان رنگین‌پوست و رأی‌دهندگان در همه رده‌های سنی (به جز گروه سنی 50 تا 64 سال) بر این باورند که ترامپ به‌سوی روسیه گرایش دارد.
در میان جمهوری‌خواهان، 70 درصد معتقدند که ترامپ از هیچ‌یک از طرفین حمایت نمی‌کند، 14 درصد می‌گویند که او به روسیه گرایش دارد و 13 درصد معتقدند که او بیشتر طرفدار اوکراین است.
مدیریت جنگ اوکراین و روسیه یکی از مهم‌ترین مسائل دوران ابتدایی ریاست‌جمهوری دوم ترامپ بوده است. در جریان مبارزات انتخاباتی، ترامپ بارها قول داده بود که جنگ را به‌سرعت پایان خواهد داد، اما این مسئله پیچیده‌تر از آن چیزی بوده که به نظر می‌رسید و تلاش‌ها برای رسیدن به آتش‌بس همچنان ادامه دارد. موضع آمریکا در قبال 2 طرف نیز با تغییر دولت دچار تحول شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1378649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهارمین حمله یمنی‌ها به ناو هواپیمابر آمریکا

چهارمین حمله انصارالله یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی

حملات دوباره جنگنده های آمریکایی به شمال یمن

علیپور آرزوی کودک سرطانی را برآورده کرد

الهلال به دنبال جبران ناکامی 2024، رونالدو در انتظار

مدیر السد: مقابل ژاپنی‌ها فرصت جبران نداریم

برتری تاریخی عربستان برابر چین

استقبال زلنسکی از توقف 30 روزه حملات به زیرساخت های انرژی

ادعاهای پنتاگون درباره حمله به یمن / تصاویر بمباران‌های تازه یمن / تصاویر زاگرس، ناو اطلاعاتی ارتش ایران / ویدیویی از ایران که با آن می‌توان جهان را شوکه کرد

هشدار مقتدی صدر در خصوص رسیدن اسرائیل به مرز عراق

بیانیه تند و غافلگیرکننده ترامپ علیه ایران خبر ساز شد

حمله هوایی اسراییل به استان حمص سوریه

حمله هوایی آمریکا به شمال یمن

ترامپ حفاظت امنیتی سرویس مخفی آمریکا از فرزندان بایدن را لغو کرد

هر آنچه در توان داریم، علیه دشمن اسرائیلی و آمریکا به کار خواهیم گرفت

حملات دوباره جنگنده‌های آمریکایی به شمال یمن

ماجرای ممنوعیت ورود تانکر‌های عراقی به ایران

آمریکا 3 بار استان صعده را بمباران کرد

حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی محتمل نیست/ حوثی‌ها عروسک خیمه شب بازی ایران نیستند/ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

حمله جنگنده‌های آمریکا به شمال یمن

پیشنهاد الحاق مرز خسروی به منطقه آزاد قصرشیرین

نوسازی وسایل چوبی/راهکاری اقتصادی با 40 هزار تومان

نگاهی به کارنامه برانکو ایوانکوویچ قبل از بازی با چین

واعظی: رهبری فقط مذاکره مستقیم با آمریکا را منع کردندنه مذاکرات رفع تحریم ها را/ ایشان اذن مذاکرات به دولت سیزدهم هم داده بودند

ادعای ترامپ درباره ارتباط حوثی‌ها با ایران نادرست است/ حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی محتمل نیست/ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

الحدث: آمریکا 3 بار استان صعده را بمباران کرد

هشدار ترسناک از نقشه آمریکا و اسرائیل علیه ایران در ایام نوروز!

اسرائیل جنایاتش را به سایر کشورها گسترش خواهد داد

جنگ میان حق و باطل؛ چه کسی اشغالگر است؟

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین منصوب شد

پایان تلخ بورس در آخرین روز سال/ بورس 1403؛ سالی پرفراز و نشیب برای سهامداران

صادرات تاکتیکی علی پروین به فوتبال اروپا

لامین یامال: هیچ تیمی اندازه بارسلونا به رئال مادرید ضربه نمی‌زند

بررسی کارنامه برانکو در روزنامه عربستانی قبل از بازی با چین

ترامپ: گفت‌و‌گو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

هشدار ترسناک کاخ سفید به ایران درباره ترامپ

هزینه گزاف معامله و توافق با آمریکا + فیلم

سید حسن خمینی: شهادت صد‌ها تن از مردم غزه با حمایت شیطان بزرگ رقم خورده است

قیمت دینار عراق در بازار ارزهای خارجی؛ 28 اسفند 1403

60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

یک ایرانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

کلاغ‌های انگلیس خیلی زود به جام رسیدند/ ظهور منچسترسیتی نوین؟

آرزوی یک استقلالی برای اروپا رفتن یک پرسپولیسی

آرزوی جلال الدین ماشاریپوف برای اروپا رفتن یک پرسپولیسی

از گلزنی سون تا پاس گل دوان، تنها نماینده ایران در اروپا طارمی است؛ گزارش AFC

آیا ایران خودرو هایما را کنار می‌گذارد؟ مدیرعامل چینی در تهران

دور جدید جنایات صهیونی در غزه با چراغ سبز آمریکا

آیا آمریکا یک ناو ایرانی را غرق کرد؟ واکنش رسمی پنتاگون

فلاحت پیشه: تهران و واشنگتن در پرتگاه جنگ به سر می‌برند

مسئولیت دینی بر دوش مسلمانان برای یاری فلسطین قرار دارد