ایرانیان جهان

آخرين مطالب

یمن: ایران در تصمیمات ما دخالتی ندارد ایالات متحده آمریکا

یمن: ایران در تصمیمات ما دخالتی ندارد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، جمال عامر» وزیر امور خارجه یمن در میانه حملات گسترده آمریکا به این کشور که وارد سومین روز خود شده است، تاکید کرد اقدامات نیروهای مسلح این کشور علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ متوقف نخواهد شد.
عامر که شامگاه دوشنبه با رویترز گفت‌وگو می‌کرد، درباره برخی شایعات درباره نقش ایران در تحولات اخیر و درخواست تهران برای کاستن از عملیات‌های ارتش یمن گفت: «هیچ گفت‌وگویی درباره هرگونه کاهش عملیات‌ها تا پیش از پایان‌یافتن محاصره غزه در کار نیست.
ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد. موضوعی که اتفاق می‌افتد، این است که ایران برخی اوقات میانجی‌گری می‌کند اما دیکته‌ای در کار نیست». وزیر امور خارجه یمن همچنین در پاسخ به برخی شایعات گفت که اطلاعی درباره اینکه پیامی توسط ایران به نماینده این کشور در تهران ارسال شده باشد، ندارد.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه مدعی شده بود که ایران را مسئول حملات یمن می‌داند. ایران اما بارها اعلام کرده ارتش و انصارالله یمن در تصمیم‌گیری‌های خود، مستقل عمل می‌کنند.
عامر در ادامه به خبرگزاری انگلیسی گفت که پیام‌هایی از برخی از قدرت‌ها برای کاستن از حملات وجود دارد اما «ما می‌بینیم که یمن در حال جنگ با آمریکاست و این بدان معناست که ما حق دفاع از خود را با تمام راه‌های ممکن داریم، پس تشدید تنش، محتمل است».
وزیر خارجه یمن با اشاره به تهدیدهای آمریکا علیه این کشور و همچنین ایران گفت: «آمریکا، ایران را تهدید می‌کند و یمن را هدف قرار می‌دهد. اکنون، تمام سناریوها، ممکن است. ما همان کاری را می‌کنیم که آمریکایی‌ها انجام می‌دهند. اگر آن‌ها از طریق ناو (هواپیمابر یواس‌ای هری) ترومن ما را هدف قرار دهند، ما نیز با حمله به ترومن، مقابله‌به مثل می‌کنیم».
عامر با بیان اینکه شماری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به یمن توصیه کرده‌اند تا تنش‌ها را تشدید نکند، گفت صنعاء به دنبال آن است که به آن‌ها اطمینان دهد که اهداف نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ، کشتی‌های اسرائیلی بوده است.
دیپلمات ارشد یمن در ادامه تصریح کرد که عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تاکنون در اقدامات خصمانه آمریکا دخالتی نداشته‌اند.
او با هشدار درباره خطر اقدام متقابل یمن علیه کشورهای خلیج فارس در صورت مداخله نظامی در حملات آمریکا، گفت صنعاء از اقدامات کنونی آن‌ها استقبال می‌کند.
عامر در پایان گفت: «اگر هر هواپیما و یا پایگاهی علیه ما استفاده شود، در آن صورت، ما تشدید تنش‌ها را شاهد خواهیم بود و از خود دفاع خواهیم کرد، اما اگر آن‌ها (کشورهای حاشیه خلیج فارس) به وضعیت بی‌طرفی خود ادامه دهند، ما هم از این گزینه دوری می‌کنیم».

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379597/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دورتموند بند خرید کارنی چوکووئمکا را فعال نخواهد کرد؛ آینده نامعلوم بازیکن چلسی

استفاده از هوش مصنوعی در محل کار؛ بدبین‌ترین و مشتاق‌ترین کشورهای اروپایی کدامند؟

ورود غلتک‌های پشتیبان از چین به فولاد اکسین خوزستان؛ گامی بزرگ در افزایش ظرفیت تولید

خبر مهم درباره ازسرگیری مذاکرات آمریکا و روسیه

اسناد ترور «جان اف.کندی» منتشر شد

سوءقصد به جان رئیس‌جمهوری سومالی دو روز پس از اعتماد به آمریکا

هشدار درباره پروژه اسرائیل برای پاکسازی جمعیتی در جنوب سوریه

ورود دادستانی تهران به ماجرای گرانی بلیت هواپیما

ادعایی درباره گرانفروشی 700 درصدی ایرلاین‌ها

هشدار سید مقتدی صدر در خصوص رسیدن رژیم صهیونیستی به مرز عراق

مراسم تحویل سال نو در گلزار بهشت زهرای شهدای گمنام تهران برگزار می‌شود

ریال ایران در قعر جدول ارزش ارزهای جهان / ارزش افغانی از ریال بیشتر شد!

تحلیل بازار مسکن در سال 1403

کشف ذخایر شبه فلز نادر در ایران

اروپا در هیچ جنگی با روسیه دوام نخواهد آورد

معرفی کشتی‌گیران آذری در قهرمانی اروپا/ داغستانی‌ها برای کدام کشور‌ها کشتی می‌گیرند؟

ستاره‌ایرانی می‌خواهد جام را گران‌ترین بازیکن دنیا بقاپد

انتقال 149 زندانی افغانستانی به کشورشان

گذرگاه مرزی تورخم امروز بازگشایی میشود

صدرالحسینی: حمله رژیم اسرائیل به غزه با چراغ سبز آمریکا بود

حماس: در خصوص زنده ماندن زندانیان اسرائیلی در غزه هیچگونه ضمانتی نمی دهیم

ترامپ اسناد محرمانه ترور مرموز «جان اف‌کندی» را منتشر کرد | عکس

طلا باز هم گران شد! قیمت جدید طلا در بازار جهانی

قیمت طلای جهانی افزایش یافت| انس طلا 3044 دلار و 48 سنت

4 کشوری که پسر کریستیانو رونالدو می‌تواند برای آن‌ها بازی کند؛ از آفریقا تا آمریکا

یمن برای چهارمین بار ناو هواپیمابر آمریکایی را هدف گرفت

ترور نافرجام رئیس جمهوری سومالی

حمله مرگبار به یواس‌اس فرانکلین / بمب 250 کیلویی ناو هواپیمابر آمریکا را به آتش کشید

نشریه آمریکایی از محتوای نامه ترامپ به ایران پرده برداشت

تعلیق عملیات هفت آژانس امنیت ملی مسئول مقابله با حملات سایبری روسیه توسط دولت آمریکا

عضو پیشین شورای اطلاعات ملی آمریکا: ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

رکورد اسرائیل در کشتار کودکان طی یک روز

عربستان خواستار ایستادگی قاطع در برابر تجاوزات اسرائیل به سوریه شد

واردات خودروی کارکرده در 1404 کلید می‌خورد؟

بازدهی بازارها در سال 1403؛ نیم‌سکه اول شد، بورس آخر!

آیا بر سکوهای فروش آنلاین طلا نظارتی وجود دارد؟

اسرائیل به مرزهای عراق چشم دوخته است

اروندرود؛ عرصه نزاع 500 ساله ایران و عثمانی

حقوق کارگران در 1404 رسما آب رفت

افت اندک قیمت طلا پس از رکورد تاریخی / بازار در انتظار تصمیم فدرال رزرو

استاندار بوشهر: بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم دنبال شود

آل اسحاق، پشت پرده افزایش باورنکردنی قیمت دلار را افشا کرد/ ماجرا چیست؟

خودروپشت پرده افزایش باورنکردنی قیمت دلار

درخواست زلنسکی برای افزایش فشارها بر روسیه

اعزام 17 تکواندوکار به چین برای جام ریاست فدراسیون جهانی

جلالیان: 149 زندانی افغانستانی به کشورشان منتقل شدند

ایران در تصمیمات یمن مداخله‌ای ندارد

فردی که حسن روحانی در گفت‌وگو با روزنامه ایران از او یاد کرد؛ که بود؟

واکنش یمن به ادعای ترامپ درباره پیروی صنعا از تهران

پناهندگان افغان در آمریکا در آستانه بی‌خانمانی