ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ: گفت‌و‌گو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد ایالات متحده آمریکا

ترامپ: گفت‌و‌گو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - - دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی درباره گفت‌و‌گو تلفنی خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه که دو ساعت و نیم بطول انجامید، در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال نوشت: «گفتگوی تلفنی امروز من با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بسیار خوب و سازنده بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ما با یک آتش‌بس فوری در زمینه انرژی و زیرساخت‌ها موافقت کردیم، با درک این موضوع که به سرعت برای یک آتش‌بس کامل و در نهایت، پایان دادن به این جنگ بسیار وحشتناک میان روسیه و اوکراین کار خواهیم کرد.» رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با بیان این ادعا که اگر من رئیس جمهور بودم این جنگ هرگز شروع نمی‌شد، افزود: بسیاری از موارد مربوط به قرارداد صلح مورد بحث قرار گرفت، از جمله اینکه هزاران سرباز کشته می‌شوند و هم پوتین و هم زلنسکی (رئیس جمهوری اوکراین) می‌خواهند که این جنگ به پایان برسد.
ترامپ همچنین گفت: این فرآیند اکنون به‌طور کامل در حال اجراست و امیدواریم به‌خاطر بشریت، این کار به نتیجه برسد!
پیش از این، کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در تماس تلفنی خود درباره پایان یافتن جنگ اوکراین، وضعیت خاورمیانه و نیز ایران گفت‌و‌گو کردند.
کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای اعلام کرد: دو رهبر توافق کردند که این درگیری باید با یک صلح پایدار پایان یابد و بر لزوم بهبود روابط دوجانبه میان ایالات متحده و روسیه تاکید کردند و گفتند خون و هزینه که هم اوکراین و هم روسیه در این جنگ داده‌اند، بهتر است صرف نیاز‌های مردمشان شود.
کاخ سفید درباره این گفتگوی تلفنی افزود: این درگیری هرگز نباید آغاز می‌شد و باید مدت‌ها پیش با تلاش‌های صلح صادقانه و با حسن نیت پایان می‌یافت. روسای جمهور دو کشور توافق کردند که حرکت به سوی صلح با آتش بس در زمینه انرژی و زیرساخت و همچنین مذاکرات فنی برای اجرای آتش بس در حوزه دریا در دریای سیاه، آتش بس کامل و صلح دائمی آغاز خواهد شد. این مذاکرات بلافاصله در خاورمیانه آغاز خواهد شد.
در بیانیه کاخ سفید آمده است: «رهبران به طور گسترده در مورد خاورمیانه به عنوان منطقه‌ای برای همکاری جهت جلوگیری از درگیری‌های آینده صحبت کردند. آنها همچنین در مورد نیاز به توقف گسترش تسلیحات استراتژیک بحث کردند. دو رهبر بر این عقیده بودند که ایران هرگز نباید در موقعیتی قرار گیرد که اسرائیل را نابود کند.»
کاخ سفید تصریح کرد: رهبران دو کشور توافق کردند که آینده با بهبود روابط دوجانبه بین آمریکا و روسیه جنبه مثبت زیادی دارد. این شامل معاملات عظیم اقتصادی و ثبات ژئوپلیتیکی پس از برقراری صلح است.
این، اولین تماس تلفنی میان ترامپ و پوتین از زمان مذاکرات صلح بین مقامات ایالات متحده و اوکراین در یک هفته پیش در عربستان سعودی است که در آن کی‌یف به یک توقف موقت فوری خصومت‌ها توافق کرد، مشروط به اینکه روسیه نیز چنین کاری کند.
به گزارش رسانه دولتی روسیه، تاس، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که این گفت‌و‌گو 2 ساعت و نیم به طول انجامید.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در دور دوم ریاست جمهوری خود، نخستین بار 24 بهمن 1403 با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفت‌و‌گو کرد و طرفین برای دیدار حضوری توافق کردند.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379833/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مذاکرات درباره آتش‌بس در جنگ اوکراین، یکشنبه در جده دنبال می‌شود

تمام طاغوت در برابر تمام اسلام/ اگر امروز سکوت کنید، فردا نوبت شما خواهد بود

خط و نشان مقتدا صدر برای اسرائیل

چرا 17 روز برای بازی عربستان تمرین کردید!

آمریکا خروج از فرماندهی ناتو را بررسی می‌کند

چهره نزدیک به ترامپ درباره حمله آمریکا به ایران هشدار داد

دلار در اوج، با 1403 وداع کرد!

تاثیر روزه در درمان 3 اختلال روان

مصرف مردم بیشتر شد+ نمودار

چهارمین حمله یمنی‌ها به ناو هواپیمابر آمریکا

چهارمین حمله انصارالله یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی

حملات دوباره جنگنده های آمریکایی به شمال یمن

علیپور آرزوی کودک سرطانی را برآورده کرد

الهلال به دنبال جبران ناکامی 2024، رونالدو در انتظار

مدیر السد: مقابل ژاپنی‌ها فرصت جبران نداریم

برتری تاریخی عربستان برابر چین

استقبال زلنسکی از توقف 30 روزه حملات به زیرساخت های انرژی

ادعاهای پنتاگون درباره حمله به یمن / تصاویر بمباران‌های تازه یمن / تصاویر زاگرس، ناو اطلاعاتی ارتش ایران / ویدیویی از ایران که با آن می‌توان جهان را شوکه کرد

هشدار مقتدی صدر در خصوص رسیدن اسرائیل به مرز عراق

بیانیه تند و غافلگیرکننده ترامپ علیه ایران خبر ساز شد

حمله هوایی اسراییل به استان حمص سوریه

حمله هوایی آمریکا به شمال یمن

ترامپ حفاظت امنیتی سرویس مخفی آمریکا از فرزندان بایدن را لغو کرد

هر آنچه در توان داریم، علیه دشمن اسرائیلی و آمریکا به کار خواهیم گرفت

حملات دوباره جنگنده‌های آمریکایی به شمال یمن

ماجرای ممنوعیت ورود تانکر‌های عراقی به ایران

آمریکا 3 بار استان صعده را بمباران کرد

حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی محتمل نیست/ حوثی‌ها عروسک خیمه شب بازی ایران نیستند/ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

حمله جنگنده‌های آمریکا به شمال یمن

پیشنهاد الحاق مرز خسروی به منطقه آزاد قصرشیرین

نوسازی وسایل چوبی/راهکاری اقتصادی با 40 هزار تومان

نگاهی به کارنامه برانکو ایوانکوویچ قبل از بازی با چین

واعظی: رهبری فقط مذاکره مستقیم با آمریکا را منع کردندنه مذاکرات رفع تحریم ها را/ ایشان اذن مذاکرات به دولت سیزدهم هم داده بودند

ادعای ترامپ درباره ارتباط حوثی‌ها با ایران نادرست است/ حمله آمریکا به کشتی‌های ایرانی محتمل نیست/ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

الحدث: آمریکا 3 بار استان صعده را بمباران کرد

هشدار ترسناک از نقشه آمریکا و اسرائیل علیه ایران در ایام نوروز!

اسرائیل جنایاتش را به سایر کشورها گسترش خواهد داد

جنگ میان حق و باطل؛ چه کسی اشغالگر است؟

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین منصوب شد

پایان تلخ بورس در آخرین روز سال/ بورس 1403؛ سالی پرفراز و نشیب برای سهامداران

صادرات تاکتیکی علی پروین به فوتبال اروپا

لامین یامال: هیچ تیمی اندازه بارسلونا به رئال مادرید ضربه نمی‌زند

بررسی کارنامه برانکو در روزنامه عربستانی قبل از بازی با چین

ترامپ: گفت‌و‌گو با پوتین سازنده بود؛ برای آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد

هشدار ترسناک کاخ سفید به ایران درباره ترامپ

هزینه گزاف معامله و توافق با آمریکا + فیلم

سید حسن خمینی: شهادت صد‌ها تن از مردم غزه با حمایت شیطان بزرگ رقم خورده است

قیمت دینار عراق در بازار ارزهای خارجی؛ 28 اسفند 1403

60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

یک ایرانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا