ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نامه ترامپ و مسائل پیرامون آن ایالات متحده آمریکا

نامه ترامپ و مسائل پیرامون آن
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - محمدحسین الله وردی
ترامپ یک نامه حاوی پیام مهمی برای ایران فرستاده است. خیلی ها دوست دارند بدانند درون این نامه چیست. گویا گنجی پنهان درون نامه نهفته است ترامپ حتما درون نامه مذاکرات و بمباران را روی میز مذاکره قرار می دهد. تهران نیز نه تمایل به مذاکره ای که همه چیز ایران را بگیرد ندارد. اما اوضاع آن طور که تهران می خواهد بر وفق مرداشان نیست چرا که وضعیت معیشتی بغرنج مردم، قطعی آب و برق و حمله قریب الوقوع اسرائیل را در پیش رو دارد.
اما با این حال تهران تصمیم به مذاکره که همه چیز شان را سلب کند ندارد تصمیمی که عاقلانه است. ترامپ نیز همیشه یک چیز بزرگ و نشدنی را پیش پا می گذارد تا در نهایت امتیاز خوبی بگیرد. ترامپ بزرگترین قمار باز و ماهی گیر سیاسی قرن اخیر است. اما این بار نامه نه از طریق قطر و سوئیس بلکه از طرف مشاور حاکم امارات به ایران ارسال شده آن هم نه خود رهبر امارات یا وزیر خارجه اش مشاورش شاید ترامپ می خواهد ایران را تحقیر کند. ترامپ جدیدا سیاست تحقیر در سیاست خارجی خود در مقابل کانادا، پاناما، اوکراین مانند برخورد با زلنسکی در پیش گرفته است. البته اینها متحدان آمریکا بودند که این کار را ترامپ با آنها کرده است. ایران که در سیاست خارجی آمریکا جای خود را دارد دقیقا مقابل آمریکا قرار گرفته است. ترامپ احتمالا یک راه سوم یا مذاکره ای که بشود ایران را پای میز مذاکره کشاند بر روی میز یا درون نامه خود قرار داده است. چرا که ترامپ دوست دارد برخلاف بایدن و دموکرات ها خود را موفق نشان بدهد. او هم زمان با آمدنش آتش بس در غزه و اوکراین را استارت زده است. حتی در یک اتفاق ناگهانی خود را به روسیه نزدیک کرده تا آن کشور را از چین جدا کند. به طوری که خیلی از مجلات و اشخاص خارجی اذعان کرده اند که ترامپ مامور روسیه است. ترامپ شخصیت عجیبی است نباید زیاد از او ترسید چرا که ترامپ در مقابله با کانادا گفت بلایی بر سرتان می آورم که در کتاب های درسی بنویسند. توجه کنید این ایران نیست بلکه کاناداست. وقتی دو گزینه بمباران یا مذاکره را مطرح می کند یعنی اینکه او خواهان امتیاز گیری با ترساندن طرف مقابل است کاری که باپاناما کرد نیز از این جنس همین تهدیدات بود. پاناما نیز در نهایت حاضر شد که چین را از آن کشور بیرون کند. زلنسکی هم با قطع کمک های خارجی آمریکا در نهایت کاری که ترامم می خواست را کرد. او چند روز پیش در جمع و در حساب توئیتری خود عذرخواهی رسمی از آمریکا و مردمش کرد. طبق اخبار جدید در نامه ترامپ نیز حاوی تهدید به حمله مستقیم اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران در ماه های آینده با تاییداست. اما آمریکا در این امر دخالتی ندارد اما ممکن است سلاح هایی در اختیار اسرائیل بگذارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1380368/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله آمریکا به یمن از سر گرفته شد

رسانه روسی توافق پوتین با ترامپ بر سر ایران را تأیید کرد

زلنسکی بالاخره دل ترامپ را به دست آورد

لحظه تحویل سال 1404 در فضا چه اتفاقی می‌افتد؟

روایت رسانه اصولگرا از خبر کذبی که در کانال تلگرامی صدا و سیما منتشر و بعد از مدتی حذف شد

فردا تاریخ‌سازی ژاپن؟ سامورایی‌ها در آستانه صعود زودهنگام به جام جهانی

پروفسور برانکو در گذر زمان: پیر نشو لعنتی!

شکست پروژه «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران

سه اصل پیشرفت کشور در بیانات نوروزی امام خامنه‌ای

بستر جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در استان بوشهر فراهم شده است

بازگشت به زمین پس از 9 ماه

شاهرخی: 1404 سال تحول استان خواهد شد

دیدار سفیر ایران با مقامات اقتصادی عربستان سعودی در ریاض

تکذیب ادعای جنجالی رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا

آشنایی با جوزف سیریل اندو، اعجوبه تکنیکی کامرونی با سابقه حضور در چین، عربستان، ایرلند و دو جام جهانی

برانکو ایوانکوویچ: چین با 15 بازیکن جدید به مصاف عربستان می‌رود

در آمریکا تخم مرغ نایاب شده و ایالت‌ها برق ندارند

جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی؛اولویت لرستان در سال 1404

زلنسکی: گفت‌وگوی مثبتی با ترامپ درباره پایان جنگ اوکراین داشتم

اهداف پیدا و پنهان حملات آمریکا به یمن/ جنگ غزه مقدمه یک پروژه شوم شیطانی در منطقه است

ادعای آکسیوس: نامه ترامپ به ایران شامل ضرب‌الاجل دو ماهه برای توافق جدید هسته‌ای است

فردا ساعت 16: صعود اولین تیم به جام جهانی 2026

رنار: چین با برانکو عملکرد خوبی داشته است

کاخ سفید: ترامپ و زلنسکی برای دستیابی به صلح در اوکراین توافق کردند

اصرار بر سیاست شکست خورده فشار حداکثری علیه ایران

درخواست اتحادیه عرب از آمریکا برای توقف حملات اسرائیل به غزه

انصارالله: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم

با اعتماد دولت به بخش خصوصی، رشد اقتصاد ملی را فراگیر، مستمر و پایدار خواهیم ساخت

رنار: برانکو برای چین مربی خوبی است

ادعای آکسیوس درباره مهلت دو ماهه ترامپ برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید با ایران

مردم مهمترین جمله‌ امسال رهبر انقلاب را انتخاب کردند

حملات آمریکا تأثیری در حمایت ما از غزه ندارد/مانع عبور کشتی‌های آمریکایی از تنگه باب‌المندب می‌شویم

زلنسکی: اوکراین آماده توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی روسیه است

مردم مهم‌ترین جمله‌ امسال رهبر انقلاب را انتخاب کردند

ایران حمایت از حوثی‌ها را کاهش داده است!

ارزش ریال از افغانی کمتر شد!

پیام تبریک وزیر امور خارجه ژاپن به ملت و دولت ایران

وزیر خارجه ژاپن به ملت و دولت ایران نوروز را تبریک گفت

غول ایتالیایی از پا درآمد!

ستاره استقلال تهران، اورونوف را راهی اروپا کرد؛ ماشاریپوف از انگیزه بالای ازبک‌ها گفت

سرمربی سابق ایران در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا

برانکو: چین 15 بازیکن جدید دارد!

خطر درگیری نظامی ایران و آمریکا بیش از هر زمان دیگری است

تجاوز مجدد آمریکا به صنعا/ 9غیرنظامی مجروح شدند

مهلت دوماهه ترامپ به ایران برای توافق جدید هسته ای

ترامپ: گفت‌وگوی بسیاری خوبی با زلنسکی داشتم

ادعای آکسیوس درباره مهلتی برای دستیابی به توافق هسته‌ای جدید در نامه ترامپ به ایران

پوچتینو: تیم ملی آمریکا شماره یک جهان می‌شود

زلنسکی: اوکراین آماده توقف حملات به زیرساخت های انرژی روسیه است

سقوط یک فروند سوخو 30 الجزایری