ایرانیان جهان

آخرين مطالب

یمنی‌ها ثابت کردند که می‌توانند مقاومت کنند و قواعد بازی رو تغییر دهند ایالات متحده آمریکا

یمنی‌ها ثابت کردند که می‌توانند مقاومت کنند و قواعد بازی رو تغییر دهند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - -حسین نوش آبادی عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ارتباط با حملات آمریکا به یمن و شرایط منطقه اظهار کرد:‌بدون شک حملات اخیر آمریکا به یمن در راستای حمایت آشکار از رژیم صهیونیستی و افزایش فشار به جمهوری اسلامی و مقابله با جریان قدرتمند انصارالله یمن بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این جنایت که آمریکا علیه مردم یمن انجام می دهد مسبوق به سابقه است به طوری که ایالات متحده در سال 2015 به طور کامل از جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن حمایت کرد و با سعودی ها همکاری کرد و در جنایت هوایی آنها مشارکت فعال داشت. جو بایدن رئیس جمهور پیشین آمریکا آن جنگ را فاجعه‌ای استراتژیک توصیف کرد.
نوش آبادی تاکید کرد:‌در همان مقطع و بعد از عملیات طوفان الاقصی آمریکایی‌ها مجدداً حملاتشان را به یمن از سر گرفتند و الان هم پس از دو ماه که دونالد ترامپ به کاخ سفید بازگشته وی مجددا دستور این حملات رو علیه یمن صادر کرده و اعلام کرده که مجدد انصارالله در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارد و تهدید کرده که نیروی مرگبار و قاطع‌تری علیه یمن استفاده خواهد کرد.
هدف راهبردی آمریکا از جنگ علیه یمن کاهش قدرت انصارالله یمن است سفیر سابق کشورمان در عمان افزود:‌با توجه به اینکه یمن یکی از حامیان اصلی جریان مقاومت تبدیل شده و از محور‌های کلیدی جبهه مقاومت محسوب می شود خشم صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها بیشتر شده و به نظر میرسد هدف راهبردی آمریکا از این جنگ جدیدی که علیه یمن شروع کرده کاهش قدرت انصارالله و افزایش قدرت رژیم صهیونیستی و بازدارندگی و تقویت این رژیم است.
آمریکا معتقد قدرت یمن و انصارالله به جریان مقاومت فلسطین قدرت بیشتری داده و باعث ایجاد ایستادگی در برابر طرح‌های آمریکایی و صهیونیستی شده است لذا آمریکا می خواهد با تضعیف یمن از اهرم فشار فلسطینی‌ها بکاهد و قدرت چانه زنی صهیونیست‌ها را در مذاکرات بیشتر کند. آمریکا یمن را مانع اصلی در برابر اجرای پروژه‌های خود در غزه می‌داند و به خوبی درک کرده که یمنی‌ها شرط پایان دادن به محاصره دریایی صهیونیست‌ها را رفع محاصره غزه می دانند و این چه معنی برای آن‌ها دارد.
نوش آبادی معتقد است که از طرفی یکی از اهداف آمریکایی‌ها در حملات گسترده اخیر به یمن فشار مضاعف به جمهوری اسلامی برای توقف حمایت از انصارالله است. واشنگتن اعتقاد دارد که جنگ در یمن فشار را در واقع بر ایران بیشتر خواهد کرد و ترامپ امیدواره که این جنگ یعنی جنگ مجدد در یمن روابط ایران و عربستان رو هم متشنج کند و کشور‌های عربی خلیج فارس را هم در واقع به نوعی به سمت رژیم صهیونیستی نزدیک‌تر کند.
یمنی‌ها نشان دادند که با این حملات عقب نشینی نمی‌کنند دیپلمات ارشد وزارت خارجه تاکید کرد یمنی‌ها نیز نشان دادند که با این حملات عقب نشینی نمی‌کنند. در طول 10 سال گذشته یمنی‌ها و انصارالله ثابت کردند که می‌توانند مقاومت کنند و قواعد بازی رو تغییر بدند. ارتش یمن بلافاصله پس از همین حملات اخیر که ناو آمریکایی را در دریای سرخ مورد هدف قرار دادند و الان به نظر میاد که یک در واقع آزمایش و امتحان خوبی است که این حاکمان عرب در واقع مدعی حمایت از کشور عربی سکوت خودشون بشکنند از حیثیت اسلامی و عربی خودشان دفاع کنند و با موضع گیری قاطع و متحدانه از این ائتلاف جدیدی که بین صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها شکل گرفته و از جنایت‌های بیشتری که علیه مردم یمن لبنان غزه و فلسطین و سوریه دارد شکل میگیرد جلوگیری کنند.
نوش آبادی تصریح کرد همه این اتفاقات و حملات قلدر بودن ترامپ و آمریکایی‌ها را نشان می‌دهد. علاوه بر جنایات آمریکا در یمن صهیونیست‌ها نیز مستقیم به غزه حمله کردند و این حملات خیلی وحشیانه بوده و من اعتقاد دارم این حملات حتما با چراغ سبز آمریکا برای تحت فشار قرار دادن حماس برای آزادی گروگان‌های اسرائیلی انجام شده است.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: حملات کنونی صهیونیست‌ها به غزه در نوع خودش شدیدترین و گسترده‌ترین حملات از زمان وقوع آتش بس است 
این حمله صهیونیست‌ها در واقع باج خواهی جدیده برای ان که مقاومت فلسطین حاضر به پذیرش زیاده خواهی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در جریان مذاکرات آتش بس نشدند و رژیم صهیونیستی با این جنایت‌ها سعی می‌کند که دوباره حماس رو پای یک میز مذاکره‌ای که به نفع او باشد بکشاند

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1382445/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هروه رنار: ژاپن را نبردیم، عذرخواهی می‌کنم!

برانکو باز هم شکست خورد

تساوی تیم‌های ملی ژاپن و عربستان ر رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026

هروه رنار سرمربی تیم ملی عربستان از باخت برابر ژاپن عذرخواهی کرد

سردار آزمون به شباب الاهلی امارات؛ پایان ماجراجویی بی‌ثمر در اروپا

پیروزی قاطع تیم ملی واترپلوی جوانان ایران؛ جدال حساس با چین – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برانکو رویاهایش را در پلی‌آف دنبال می‌کند!

توقف کره و گام بلند استرالیا برای صعود با عبور از شاگردان برانکو

کار سخت چین برای صعود به جام جهانی 2026 با تساوی ژاپن با عربستان

عصبانی نیستم؛ والتز درس عبرت گرفت!

تحریم‌ جدید آمریکا علیه ایران

افزایش بهای جهانی نفت همزمان با تهدید‌های ترامپ

سیا: ایران سلاح هسته‌ای نمی‌سازد

واکنش ترامپ به افشای اطلاعات حمله آمریکا به یمن ؛ اشکال فنی بود !

تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران

گزارش تازه سازمان اطلاعات آمریکا در مورد برنامه هسته ای ایران

انتشار اسکرین شات‌های گروه سری حمله آمریکا به یمن | خبرنگار آمریکایی به گروه سری یمن اضافه شد؛ اسناد نظامی لو رفت

دو عکس از ترامپ: یکی او را عصبانی کرد و دیگری را پوتین به او هدیه داد

آمریکا پس از تهدیدهای متوالی، آشکار ا عقب‌نشینی کرد!

اظهارنظر سازمان اطلاعات آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران

اعتراف سازمان اطلاعات آمریکا: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

وزارت خزانه‌داری آمریکا سه ایرانی را تحریم کرد

گزارش مهم آمریکا: ایران بمب اتم نمی‌سازد/ رهبر ایران مجوز برنامه تسلیحات هسته‌ای نداده است

آمریکا سه مقام ایرانی را تحریم کرد

آمریکا سه ایرانی را تحریم کرد

نبرد استراتژیک چین و آمریکا بر سر لیتیوم + فیلم

ریاست‌ جمهوری ترامپ؛ عصر طلایی برای آمریکا یا عصر سیاه برای جهان؟

نویسنده مشهور آمریکایی: رویای تولید ترامپ سرابی بیش نیست

اولین تماس مستقیم میان مقام های آمریکایی و سوری

با وجود جنجال‌ها، ترامپ کنار مشاور امنیت ملی‌اش ایستاد

ترامپ کوتاه نیاید، ایدز به مرز هشدار می‌رسد

لاوروف: ناپلئون و هیتلر هم در شکست دادن روسیه ناکام ماندند

مراکز فروش قطعات اصلی بیل کوماتسو در ایران

جشنواره‌های فرهنگی و هنری رضوی؛ سفری در دنیای هنر و معنویت

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «موسوی»

موانع سرمایه‌گذاری در استان بوشهر برطرف می‌شود‌

تحقق شعار سال جاری و حرکت اقتصاد از مسیر رونق بورس

فروش سواحل در قشم تکذیب شد

کلین‌شیت بزرگ برابر ژاپن پس از 30 بازی

خلاصه بازی ژاپن 0 – عربستان 0 (گزارش اختصاصی)

ایران 4 _ 3 امارات: حریف کمی قلقلک‌مان داد

چین 0 - 2 استرالیا/ ناکامی‌های برانکو همچنان ادامه دارد

تحول دیجیتال در آفریقا با قدرت گرفتن IOTA Regas

مرحمتی: امت اسلامی مسئولیت مشترک درباره فلسطین دارد

8 کودک در حمله آمریکا به یمن شهید شدند

گزارش پولیتیکو از «یک گروه اقلیت»؛ درز اطلاعاتی یا گاف احمقانه والتز!

اعتراض پکن به مداخله آمریکا در همکاری‌های چین و ونزوئلا

میرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته: تهدید مداوم، ایران را به‌سوی ساخت سلاح هسته‌ای سوق می‌دهد

خبر تازه عراقچی از پاسخ ایران به نامه ترامپ