ایرانیان جهان

آخرين مطالب

لغو دستور ترامپ برای منحل کردن آژانس حمایت از مصرف کنندگان ایالات متحده آمریکا

لغو دستور ترامپ برای منحل کردن آژانس حمایت از مصرف کنندگان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - دادگاهی در آمریکا دستور دولت ترامپ برای منحل کردن آژانس حمایت از مصرف کنندگان را لغو کرد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک قاضی فدرال در آمریکا دستور داد تلاش های دولت ترامپ برای منحل کردن آژانس حمایت مالی از مصرف کنندگان متوقف شود.
براساس این گزارش، این قاضی با بررسی دادخواست مطرح شده از جانب اتحادیه کارگران و دیگر گروه های حامی مصرف کنندگان دستور داد تلاش های دولت برای منحل کردن این آژانس متوقف شود.
آنها در این دادخواست خواستار لغو دستور فوری تعطیلی این نهاد شدند که ماه گذشته صادر شده بود. تعطیلی این آژانس منجر به اخراج های دسته جمعی، فسخ قراردادها، تعطیلی دفاتر و توقف کار آن خواهد شد.
در همین حال سناتور دموکرات الیزابت وارن که به شکل گیری این آژانس برای پاسخگویی به بحران های مالی کمک کرده، این تصمیم را به شدت محکوم کرد.
این در حالی است که پس از اخراج رئیس این آژانس در ماه گذشته، دونالد ترامپ در جمع خبرنگاران اظهار کرد این نهاد باید تعطیل شود.
با این حال، پس از مطرح شدن این دادخواست، مقامات آژانس از برخی از مواضع خود عقب نشینی کرده و با حضور در دادگاه اعلام کردند که تمایلی به منحل کردن این نهاد ندارند و به کارکنان خود دستور دادند به سر کار خود بازگردند. اقدامی که منجر به حیرت کارکنان شد.
قاضی همچنین حکم داد که این آژانس اجازه پاک کردن هیچ گونه اطلاعات مربوط به کارکنان را ندارد تا بار دیگر کارکنان اخراج شده بتوانند به سر کار خود بازگردند و کار خود را از سر بگیرند.
ترامپ وزارت آموزش و پرورش آمریکا را منحل کرد دونالد ترامپ از زمان راه یابی به کاخ سفید برای کاهش هزینه ها و مقابله با کسری بودجه، دستور تعطیلی برخی نهادها را صادر کرده است. در تازه ترین اقدام هفته گذشته، دونالد ترامپ با امضای یک فرمان اجرایی، وزارتخانه آموزش و پرورش فدرال را منحل و آن را پر هزینه و ناکارآمد توصیف کرد.
ترامپ در مراسم امضای این فرمان در کاخ سفید اظهار داشت که وزارت آموزش و پرورش از زمان تأسیس خود در سال 1979 ناکارآمد بوده و هزینه‌های بالایی را به همراه داشته است. وی تأکید کرد که برنامه‌های مهمی مانند وام‌های دانشجویی، کمک‌های مالی پل (Pell Grants) و بودجه عنوان یک (Title I) حفظ خواهند شد، اما مدیریت آن‌ها به مرور به سایر نهادهای فدرال منتقل می‌شود.
این تصمیم با واکنش‌های تند دموکرات‌ها و گروه‌های حقوق مدنی مواجه شده است. آن‌ها نگرانند که این اقدام به آموزش عمومی آسیب رسانده و حمایت از دانش‌آموزان محروم را کاهش دهد. همچنین، برای انحلال کامل وزارت آموزش و پرورش نیاز به تصویب کنگره است که احتمالاً با چالش‌های قانونی و سیاسی همراه خواهد بود.
پیش از امضای این دستور، گروهی از دادستان‌های کل دموکرات طرح شکایتی را به منظور ممانعت از تعطیلی این وزارتخانه و توقف اخراج حدود نیمی از کارمندان آن تنظیم کرده بودند.
یکی از فرامین اجرایی اولیه ترامپ، اجرای سیاست منقبض سازی و کاهش تعداد کارکنان فدرال بوده است. ترامپ از زمان راه‌یابی به کاخ سفید، ایلان ماسک را به‌عنوان وزیر کارآمدی و بهره‌وری معرفی کرده و به او دستور داده است تحقیقات و بررسی‌های لازم را در تمام نهادهای آمریکا برای شناسایی موارد فساد و تقلب مالی و نیز کاهش تعداد کارکنان فدرال انجام دهد.
چندی قبل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یادداشتی را منتشر کرد که بر اساس آن از آژانس‌های دولتی می‌خواهد که برنامه تعدیل نیرو گسترده را به علت «بدهی و هزینه‌های زیاد» در دستور کار قرار دهند.
براساس این یادداشت به آژانس‌های فدرال دستور داده ‌شد تا 13 مارس برنامه‌های خود را برای کاهش نیرو ارائه دهند. این اقدام نه تنها کارمندان را اخراج می‌کند، بلکه آن پست شغلی را نیز به کلی حذف می‌کند. در نتیجه می‌تواند تغییرات گسترده‌ای در نحوه عملکرد دولت ایجاد شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1388284/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جنایات اسرائیل جهان عرب را متحد خواهد کرد

جهان در آستانه تله هابزی/ تقابل ترامپ با چین و کره شمالی؛ شمارش معکوس برای بازی خطرناک در میدان هسته‌ای؟

میلیاردهای جهان رکوردار شدند

بمب افکن استراتژیک B-2 آمریکا در جزیره «دیگو گارسیا»/ اولین هدف ایران؟

شاهکار جدید یمن/ تحقیر چندباره آمریکا توسط یمنی ها

قیمت دلار امروز 13 فروردین 1404 | نرخ ارز کاهش یافت؟

نامه مهدی تاج به رییس فدراسیون فوتبال آمریکا

افزایش تعداد میلیاردر‌های جهان/ چه کسی در صدر قرار دارند؟

پاسخ تاج به نامه رئیس فدراسیون فوتبال آمریکا

آمریکا ناو هواپیمابر و جنگنده به خاورمیانه اعزام می‌کند

علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان 2 شرط گذاشت

حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان سازمان ملل در غزه

العامری: به راه انداختن جنگ از سوی آمریکا، منطقه را به آتش می‌کشد

وزیر خارجه لهستان: 30 کشور آماده «صلح‌بانی» در اوکراین هستند

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می رسد؟

سهم 300 میلیون دلاری ایران از گردش مالی زعفران

بمب خبری در راه است/ کارلوس کی روش سرمربی استقلال می‌شود

رقابت استقلال تهران و تیم ملی عراق برای جذب کارلوس کی روش!

مازیار لرستانی در کنار مادرش

مشاور رهبر انقلاب: آمریکا می تواند منافع اقتصادی با ایران تعریف کند

چرا مصر به دنبال پیوستن به بریکس است؟

لاریجانی: حمله به ایران بدون تبعات نیست

ادعای جدید واشنگتن: از تمام ابزارها برای اختلال در برنامه پهپادی ایران استفاده می‌کنیم

پرخرج ترین انتخابات قضایی تاریخ آمریکا/ قاضی کرافورد نامزد مورد حمایت ترامپ و ایلان ماسک را شکست داد

اعلام جرم دادگستری آمریکا علیه 2 تاجر ایرانی

پاسخ تاج به نامه رئیس فدراسیون فوتبال آمریکا/ آرزوی موفقیت برای کشور‌های میزبان جام جهانی 2026 + عکس

آینده تیک‌تاک در جلسه کاخ سفید مشخص می‌شود

تعداد میلیاردهای جهان رکورد جدیدی ثبت کرد

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا: شاید نیروی نظامی به تنهایی برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نباشد/ باید رویکردی بر اساس تعامل دیپلماتیک و مشوق‌های اقتصادی در پیش گرفته شود/ تهران به دنبال تقویت روابط دوجانبه با سایر دشمنان آمریکاست

لاریجانی: آمریکا می‌تواند منافع اقتصادی با ایران تعریف کند

رقابت شنوندگان در مسابقه اقتصادی «بازار بازی»

پپ: به خاطر سهمیه اروپا به من پاداش نمی‌دهند!

چشم‌انداز همکاری بین آذربایجان و اتحادیه اروپا بررسی شد

مانور بزرگ نظامی چین دور تایوان (+عکس)

تایوان از رصد 36 جنگنده چینی در اطراف این جزیره خبر داد

ترامپ رویارویی با ایران را کلید زد | تحلیل یک قمار سیاسی پرریسک

ایلان ماسک احتمالا از تیم ترامپ جدا می‌شود

تهران تسلیم تهدیدات آمریکا نمی‌شود

ادعای آمریکا درباره ایجاد اختلال در برنامه‌ پهپادی و موشکی ایران

حمله موشکی به ناو هواپیمابر آمریکا | انصارالله یمن مسئولیت را برعهده گرفت

سیاست‌های نظامی‌گری آمریکا محکوم به شکست است/ایران همچنان به تعهدات هسته‌ای پایبند است

سفر نخست‌وزیر دانمارک به گرینلند

قیمت نفت / برنت 74 دلار و 44 سنت شد

ادعای آمریکا: از همه ابزارها برای اختلال در برنامه‌ پهپادی و موشکی ایران استفاده خواهیم کرد/ ایران از این فناوری و درآمد حاصل از فروش تسلیحات برای تقویت پایگاه صنعتی نظامی خود برای ساخت موشک‌ها و پهپادها استفاده می‌کند

اظهارات تازه گروسی درباره سفر آتی خود به تهران

تازه‌ترین آمار تلفات و خسارات ارتش اوکراین در 2025

وزارت بهداشت یمن آمار شهدا و مجروحان تجاوزات آمریکا را اعلام کرد

بانک های کشور فردا 14 فروردین باز هستند

جنگ تجاری ترامپ قیمت بیت‌کوین را تثبیت کرد

استقلال و عراق به دنبال جذب کارلوس کی روش؟