ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آغاز عملیات احداث هفتمین اسکله مجتمع بندری کاسپین با سرمایه گذاری بخش خصوصی اخبار ایران

آغاز عملیات احداث هفتمین اسکله مجتمع بندری کاسپین با سرمایه گذاری بخش خصوصی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در دهمین روز از نوروز 1404، با حضور رضا مسرور دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هادی حق شناس استاندار گیلان، مصطفی طاعتی مقدم رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان، سعید رحمت زاده رییس فراکسیون مناطق آزاد در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مدیران کل استانی ؛ عملیات احداث هفتمین اسکله مجتمع بندری کاسپین، به صورت رسمی آغاز شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ یک روز پس از شروع به کار حمل و نقل هوایی در فرودگاه بین المللی سردار جنگل رشت، که تکمیل کننده تمام انواع ترانزیت کالا با محوریت منطقه آزاد انزلی در مسیر کریدورهای بین المللی و توسعه روابط با اتحادیه اقتصادی اوراسیا محسوب می شود؛ کلنگ ساخت اسکله شماره چهار، مجتمع بندری کاسپین، بر زمین نخستین منطقه آزاد شمال کشور زده شد.
از نکات جالب توجه ساخت هفتمین اسکله مجتمع بندری کاسپین این مهم است که پروژه مزبور در قالب یکی از طرح های سرمایه گذاری عرضه شده سازمان محقق یافته، که با مشارکت بخش خصوصی به صورت BOLT (ساخت،تجهیز،بهره برداری،اجاره و انتقال) احداث می شود.
بنابراین گزارش ارزش هزینه سرمایه گذاری محاسبه شده به روز این طرح 14 هزار میلیارد ریال می باشد؛ که ظرف سه سال اسکله و پسکرانه ای مشتمل بر انبارهای روباز و سرپوشیده چند منظوره، محوطه بارگیری کالا و….توسط شرکت سرمایه گذاری مولدینگ به اجرا در می آید.
لازم به ذکر است از مجموع شش اسکله فعال کنونی مجتمع بندری کاسپین، چهار اسکله توسط بخش خصوصی طی سالهای 94 تا 99 احداث گردیده، و دو اسکله دیگر از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی ساخته شده است. در عین حال از این تعداد اسکله فعال، چهار اسکله کارگو، یک اسکله دلفین و دیگری نیز اسکله رو رو می باشد که به خط ریل سراسری متصل است.
سازمان منطقه آزاد انزلی بعد از اجرای طرح ملی اتصال به خطوط ریلی داخلی که زمینه وصل شدن دریای شمالی به دریاهای جنوبی کشور، فعال سازی مسیر ریلی کریدور شمال جنوب، و فرصت مناسبی برای توسعه روابط میان کشورهای حاشیه دریای کاسپین و اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا با سواحل جنوبی خلیج فارس و دریای عمان، را فرآهم ساخته؛ و پس از توسعه محدوده و الحاق فرودگاه رشت و شهرک های صنعتی استان؛ با بهره برداری از فاز نخست ترانزیت هوایی و صادرات کالا به کشورهای اوراسیا و منطقه با سرمایه گذاری بخش خصوصی؛ در سال سرمایه گذاری برای تولید، با حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی در حوزه های ساخت و بهره برداری از زیرساخت های حمل و نقل هوایی،دریایی و ترکیبی؛ گام بلندی در اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و توسعه دریا محور با تکیه بر توانمندی های فعالین اقتصادی نموده تا زمینه لازم برای افزایش و تنوع بخشی به بازارها و سبد محصولات صادراتی استان و کشورمان؛ براساس مزایا و معافیت های قانونی این منطقه آزاد و توافقنامه کشورمان با اتحادیه اقتصادی اوراسیا مهیا گردد.
انتهای پیام/
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1388889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رافینیا با یک فصل درخشش توپ طلا می‌گیرد!

افشاگری درباره بن یدر: از پرونده‌های آزار جنسی تا پناه بردن به فوتبال ایران | وسام بن یدر تجاوز کرده است؟

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ با حضور نویر، لام، ریبری و مولر

طوفان فلزی چین

دور تازه حملات وحشیانه آمریکا به یمن!

شرط ایران برای مذاکره با آمریکا: به رسمیت شناختن حجاب و بستن وب سایت‌های پورن!

اظهارات ترامپ درباره مذاکره و تهدید ایران: سناریوهای احتمالی در صورت عدم توافق

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی

ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران

نخستین تحریم‌های دولت ترامپ علیه روسیه وضع شد

واکنش گسترده رسانه‌های عبری به سخنان مشاور لاریجانی (+عکس)

موضع عبدالکریم سروش درباره دولت آمریکا: وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

توحش دولت آمریکا در موضع عبدالکریم سروش / وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

سفر وزیر خارجه اسرائیل به پاریس برای رایزنی درباره ایران

ممنوعیت حریم هوایی کشورهای خلیج‌فارس برای حمله به ایران

خبرهای ضدونقیض درباره کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن

بنیامین نتانیاهو: می‌خواهیم غزه را تجزیه کنیم

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

پیروزی آویسپا با پاس گل شهاب زاهدی

ژاپن لرزید

رویارویی چین و روسیه با کارت کریدورها؛ پکن پشت متحدش را خالی می‌کند؟/ آماده‌باش ترکیه برای مانور در حیاط خلوت روسیه

شاهین: اقدام روسیه فرصت‌های جدیدی با افغانستان ایجاد می‌کند

تحریم‌های تازه آمریکا علیه انصارالله یمن

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی و نزدیک است

کاهش بازار سهام آمریکا در آستانه اعلام تعرفه‌ها توسط ترامپ

احتمال جدا شدن ماسک از کابینه ترامپ قوت گرفت

تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن همزمان با تشدید حملات و تهدیدات

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به فرانسه برای رایزنی درباره ایران

ادعاهای جدید وزیر خارجه فرانسه علیه ایران

سی‌ان‌ان: طرح ترامپ بزرگترین تشدید تعرفه‌های آمریکا در 100 سال گذشته است

وزیر خارجه فرانسه: با ایران توافق نشود درگیری نظامی حتمی است!

تصمیم قاطع ترامپ برای فروش تیک‌تاک!

لاریجانی: اگر ایران بمباران شود، به ساخت سلاح هسته ای روی می آوریم! عملکرد ایران در سوریه در راستای منافع ملی بود! آیا آب دریای خزر به تهران می رسد؟

برای فروش تیک تاک در کاخ سفید جلسه ای تشکیل شد

پالتیکو: ایلان ماسک به زودی از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا: ترامپ به دنبال ایجاد اختلال در دسترسی تهران به منابع مالی است

​تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن

موضع عبدالکریم سروش درباره رفتارهای دولت آمریکا: وقتی قدرت بسیار بود اما حق‌شناسی و عدالت نبود، نامش جز «توحش» چیز دیگری نیست

مقام آمریکایی: ترامپ به دنبال جنگ با ایران نیست

ترامپ می‌خواهد با ایران معامله کند؟

پولیتیکو: ایلان ماسک از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند

حماس: یورش بن گویر به مسجدالاقصی اقدامی خطرناک است

تحریم جدید خزانه‌داری آمریکا علیه انصار الله یمن

واکنش طالبان به تعلیق ممنوعیت فعالیت آنها توسط روسیه

دبیر کل ناتو: با تهدیداتی از جانب روسیه و چین روبرو هستیم

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

بمب خبری فوتبال، با عراق توافق کرد